Skip to content
4 reacties
100 weergaves

ik HAAT school!

Ik haat school word door iedereen genegeerd in de klas. Ik heb wel twee goeie vriendinnen in een andere klas. Ik heb slechte cijfers en blijf waarschijnlijk zitten ik ben nooit door die mensen uit mijn klas geaccepteerd omdat ik met een een meisje omging die heel raar was en zich heel raar gedroeg op school en ze was ook nog een lesbies maar ging niet om of je nou wel of geen homo bent ik had het altijd ontzetend naar me zin met haar we konden altijd lachen met elkaar maar nu is ze weg naar andere school ze is op die school ook heel erg gepest. Ik heb gewoon een ontzettende ghekel aan die school ik wil er niet mee heen ik wil er ook nooit meer aan denken ik wil gewoon nieuwe start maken op een andere school. Maar waarschijnlijk moet ik het 3e daar dan ook over doen in verband met me slechte cijfers enzow ik heb op dit moment echt eenkut leven. Ik moet ook elkeweek met zo een kut wijf van jeugdzorg praten ze helpt niet een je komt daar alleen thee drinken en ze vraagt hoe het gegaan is en dat is het je kan dan weer naar huis.

15 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • heb ik ook ik kom bijna niet op school allemaal opstasje

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik hebt er geen last van pesten en andere dingen ik kan goed vinden op mijn gymnasium groetjes 

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Je stelt je aan. Klaar komop zeg er zijn mensen die het erger hebben. Misschien moet je is iets positiever gaan denken, dan wordt je wat aardiger gevonden. Iedereen heeft een hekel aan mensen die over alles zitten te zeiken.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Oh schatje toch. Kan je echt niet naar een ander school? Ik bedoel als je het echt niet leuk vind zou ik erover gaan praten met je ouders dat je naar een ander school wilt.
    Want omdat je nu zegt dat er een grote kans is dat je blijft zitten kan je net zo goed naar een andere school. Of je kan zo denken je hebt nog maar 2 jaartjes en je maakt het af. Keuze ligt aan jou mop.

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten