Skip to content
5 reacties
55 weergaves

Pesten houd maar niet op

Ik ben nu 13 jaar en het pesten stopt maar niet. Ik word al gepest sinds dat i een jaar of 8 ben, vaak om mijn naam of om mijn uiterlijk of om iets anders. Ik ben het echt helemaal zat. Ik ben niet zo als andere kinderen maar heb gewoon mijn eigen 'style' en mensen kunnen dat blijkbaar niet accepteren. Ik vind gewoon dat het op moet houden. Zelf pest ik niet en heb ik nooit gepest. Mensen moeten je gewoon accepteren zoals je bent toch??

13 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • Hoi,
    Geef de hoop niet op. Laat het oplossen! Als je net als mij er blijft meelopen, dan word je ongelukkig. Vertel het aan je ouders.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Fijn dat het wat minder is geworden, maar het is voor de pesters vooral leuk wanneer jij je er blijkbaar veel van aantrekt. Ik hoop dat je het wel enigszins goed kunt vinden met een of twee klasgenoten of vriendinnen, zodat je daar je verhaal kwijt kunt.

    Als je dat niet hebt, zou ik zoeken naar internetfora, daar zitten vaak erg aardige mensen. Je kunt ook op zoek naar leuke clubjes zoals sportclubs, scouting of muziekclubs.

    Ik hoop dat je er gelukkiger van wordt en ik kan je verzekeren dat je er steeds beter tegenaan kunt kijken als je ouder wordt; wat kinderachtig van die anderen dat ze jouw stijl niet kunnen accepteren zeg, hoe gaan zij dat later doen met mensen die anders zijn dan zij?

    Good luck!

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja dat doe ik ook. Gelukkig is het nu wat minder om dat ik egt zo kwaad werd. Bedankt voor alle lieve reacties ????

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • in zoon geval als bij jou zo ik zeggen gwn terug slaan, ookal pesten ze je miss niet viziek je moet gwn van je af bijten laten zien dat je niet bang bent. 

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • ik vind dat mensen jou moeten respecteren zoals je bent. mensen pesten jou alleen maar zodat het lijkt alsof hun boven jou staan. Ik zou je er niet teveel van aantrekken jij bent tenminste lekker jezelf daar mag je trots op zijn

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten