Skip to content
5 reacties
173 weergaves

Verhaal

Mensen ik heb n probleem soort van! Op school heb ik het totaal NIET naar mijn zin maar durf dit eigenlijk niet aan iemand uit mijn omgeving te zeggen! De reden dat ik het totaal niet leuk heb op school is omdat ik eigenlijk gwn geen vriendinnen in de klas heb (dit komt ondat ik ben afgestroomt na de 1ste) ik zit nu vaak in de pauze alleen en als we groepjes moeten maken blijf ik altijd over en als ik vraag of ik er bij mag in n groepje is het meestal nee! Ik weet niet wat ik moet doen pls help me!!!! Xx een Mega grote Mainiac die aan niets anders als mianstreet kan denken!

14 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • Hoi, het is erg vervelend en ik heb het zelf ook niet naar mijn zin ( ik zit op het Gymnasium ) en van sommige kinderen denk: ,ik hoe zijn ze hier gekomen'.
    Ik heb geen mannelijke vrienden ofz.
    Nooit gehad eigenlijk en ik ben geen transchender.
    Ik trek veel op met meiden waardoor ik hen goed begrijp en ik begrijp je volkomen.
    Mijn tip blijf hopen op het beste en wat kan jou het nou schelen! Je moet veder gaan met je leven en alles proberen positief te zien. Misschien kan je goed opschieten met de leeraren en kan je daar een babbeltje mee maken.
    Dat doe ik ook en ik heb het nu meer naar mijn zin en ik heb 5 tips om school leuker te maken ( het is een top 5!!!)

    5) Probeer contact te zoeken met meiden uit je klas.
    4) Praat met leeraren en zeg eens zomaar tegen iemand: ,hoi'.
    3) Probeer als het kan Positief te blijven en blij.
    2) Ga zomaar is bij iemand anders zitten en probeer contact te maken.
    1) Doe eens gek: probeer leuke activiteiten te bedenken.

    En als op jezelf wil zijn ga zingen of dansen ik kan best een beetje zingen en laat je emotie erop los.
    Doe je ding!!!

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • heey heb precies hetzelfde probleem, bij gym is het bij mij het ergste ik heb maar 1 tip en dat is probeer echt heel hoge punten te haen zodat je naar ander niveau kan waar wel leuke kinderen in de klas zitten succ6 nog xxx

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb het ook gehad, wat ik toen heb gedaan is meer omgaan met de populaire jongens zodat je ook vanzelf in het populaire groepje van de meiden komt.
    zie het een beetje als binnen dringen in een groep van de andere kant, bij de meisjes kant lukte het niet maar doe het dan bij de jongens kant

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hi meisje, Ik heb ook gehad dat ik over bleef ect. Maar bij mij kwam dat omdat ik anders was dan anderen. Be Yourself en dan komt alles goed. Kusjes. M :)

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey,

    Wat vervelend dat je het niet zo naar je zin hebt in je nieuwe klas. Ik snap je wel, want nieuwe vriendinnen maken is best lastig hoor! Je kunt een keer een praatje maken met een aardig meisje uit je klas. Vraag bijvoorbeeld naar haar hobby's of vraag of ze iets leuks gaat doen dit weekend. Dan kun je gerust vragen of ze samen met jou pauze wil houden. Stel vragen terug, en vertel ook iets over jezelf. Je hoeft niet onzeker te zijn over jezelf, je bent goed zoals je bent! Zet hem op meid!

    x J

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten