Skip to content
5 reacties
557 weergaves

Kut school kut mensen kut mentoren

Ik zit in het eerst ik heb kut jaren gehad op mijn vorige school en ik dacht nieuw beging nieuwe vrienden nou niet dus ik heb helemaal niemand ik zit bij mensen die ik helemaal niet mag omdat ik anders niemand heb mijn mentoren die laten me niet met rust omdat ik nooit vrolijk ben enzo ik word ook gepest moet ik het aan ze. Vertellen of niet

14 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • je moet je kut kop houden, en is een keer voor jezelf opkomen,ga niet zitten dreinen lul.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • @meisje hierboven Vertel dit tegen je mentor of in ergere gevallen aan directeur/ directrice. Dit kan je echt helpen. Be yourself en denk van idc. Ik heb op de bsischool het zelfde meegemaakt. Sterkte xxx.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey,

    Ik zit niet echt op een kut school, Maar er zitten wel kut kinderen op school die mijn dus echt pesten, Het begon toen ik naar de 1e klas ging, 3 jaar geleden. Nooit opgehouden. Ze schelden me uit, Me opwachten in de gang en vind dit vervelend, Willen jullie alsjeblieft hebben om dit te stoppen !!!

    Alsvast bedankt.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Oké dankje je hebt me echt geholpen xx

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • hoi,
    ik ben vroeger ook vaak gepest en ging ook naar een andere school waar ik ook opnieuw wou beginnen in de eerste ging het goed maar nu in de tweede mag ik me klas niet en eigenlijk niemand en paar meiden waar ik mee om ging laten me vallen en zeggen me niks meer . ik snap dat je het niet wilt vertellen aan je mentoren waarom je niet vrolijk bent meer ik zou die stap maken. ik heb het ook gedaan ook al dacht me dat ik vaak vrolijk en blij was. Als je het zegt kan het zijn dat het pesten op houd,, blijf in de meeste gevallen lachen het helpt ook al ga je diep van binnen kapot

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten