Skip to content
37 reacties
3972 weergaves

Douchen na de gym

Douchen jullie na de gym ?

13 jaar
11 jaren geleden

37 Reacties

  • Ja verplicht bij ons op school

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik probeer niet mee te douchen,schaam me enorm.Heb een hèèl klein piemeltje,en het lijkt wek of mijn plassejtje is gekrompen,Schaam me kapot als ik wèl mee douche.vowlt dat akelig.Ik draag s;d en ben daarin de enigste,maar dat maakt mij dan weer, niet zo veel uit,Vind het hèt erger dat ik me geneer vaoor m'n verschrompelde piemeltje.Altijd weer bij zwemmen.Heb voor mijn verjardag een speedo gekreegn,.was er blij mee,Maar dan zien anderen misschien m'n ongeak.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij hoeven dit nooit, want er zijn maar 2 aparte douche hokjes en verder niks

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • wij moeten altijd douchen tot groep 6 ook altijd samen met de meisjes. Maar toen kreeg een meisje al beetje borsten en ook somige jongens kregen weleens hun plassertje stijf. En toen denk ik dat meester dat mischien gemerkt heeft want daarna moesten de meisjes altijd eerst en daarna wij pas

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Eerst was er bij ons op school verplicht douchen na de gymles. Iedereen deed dat gewoon naakt. Het is ook een beetje raar en onhygienisch en onhandig om met een boxer aan te douchen. Maar sinds dit schooljaar is het afgeschaft want er was een klacht gekomen van een paar moslimouders en de school heeft gezegd dat we ons moeten aanpassen aan hun om hun gevoelens niet te kwetsen. Maar toen kwamen er mensen die zeiden dat ze ook gekwetst waren: ze moesten de hele dag in de klas zitten met niet zo fris ruikende leerlingen om zich heen omdat er niet werd gedoucht. Maar de school zei dat we ons maar moesten aanpassen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit gedoucht na gym. Natuurlijk stink je wel, maar je doet gewoon wat deo op en je ruikt weer fris

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Op de bassischool wel, maar daar hield ik altijd een boxershort aan. Ik ben moslim en mag dus geen geslachtsdelen aan andere laten zien. Nu op de middelbare school hoef ik niet meer te douchen, want er is geen genoeg tijd.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ja

    10 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij dochen gemengd wel allemaal naakt het is een beetje een getto school zo erg dat er soms wel meer gebeurt dan alleen dochen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij douchen altijd naakt, komt ook wel eens voor dat er een paar meiden bij de jongens of Andersom :D

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij douchen nooit, we hebben maar 6 douche hokje's, die afgesloten zijn met een deur enzo ervoor. Wij hebben dus wel een oaar douches maar mogen jooit douchen als het had gemogen/gekunt zou ik het doen. Er is wel genoeg plek voor zulke douches als bij het zwembad ofzo.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • wij douchen allemaal naakt iedereen heeft het zelfde

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Nopp.. Wij mogen niet douchen omdat we heel ver moeten fietsen en binnen 2 minuten omgekleed zijn.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Re jongen 22

    Het is niet dat ik me schaam maar Het is een trent bij me in de klas De meeste jongens willen graag een Boxershort showen onder de douche De meeste net als ik hebben Björn borg Of diesel shorts en houden die onder de douche Aan ik wil niet de enigste zijn die naakt Onder de douche staat.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • durf niet - reactie

    jongen van 15, Ik ben besneden toen ik 15 was. Daarvoor douchte ik altijd naakt en toen ik besneden was ook. Niemand vond het raar en ik kreeg ook geen vervelende opmerkingen. Een paar jongens waren nieuwsgierig en wilden kijken hoe een besneden piemel er uit ziet. Vond ik prima. Ik zou als ik jou was gewoon naakt gaan douchen als jij dat wilt. Natuurlijk zijn er veel meer jongens besneden, misschien toevallig niet in jouw klas, maar echt waar, ik zou het gewoon doen. Als je nog vragen hebt dan schrijf je maar weer als je dat wilt.   grtz   

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • Ook na gym

    Wij douchen ook na gym is verplicht En het hoort er bij wel zo vris Maar jongens van mij klas houden wel een Boxershort aan en moet toe geven ik zelf ook Wil niet de enigste zijn die het niet doet Maar thuis gewoon naakt

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Ik ben de toppic leider

    Wij mogen niet douchen na de gym.
    Ik weet niet waarom.

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • Ook douchen na gym

     Vind dat wel zo fris. En jongens en meisjes gescheiden. Geloof niet dat er gemengd gedouched wordt op school. En gewoon naakt. Zoals iemand al zei: je bent allemaal hetzelfde alleen de ene heeft haar en de andere is (nog) kaal en bij ons is dat ook zo en met borsten ook natuurlijk. Ik heb er geen probleem mee hoor. Dus iedereen lekker douchen na de gym :)

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • durf niet omdat ik besneden ben

    ik zou wel graag naakt douchen, maar ben besneden. vinden andere jongens dat raar, daar ben ik bang voor. of zijn meer jongens besneden, ik zie het nooit. willen jongens asjeblieft reageren?

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • niet douchen vind ik goor

    Bj ons is douchen na gym niet verplicht, maar de leraar moedigt iedereen wel aan, omdat we anders zo stinken na een uur hard sporten. Ik denk dat ongeveer de helft van de klas doucht. Naakt natuurlijk. Ik douch ook altijd, want naar zweet meuren in de volgende les vind ik asociaal. Oh en er wordt echt niet gerukt bij ons onder de douche.

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten