Skip to content
30 reacties
4028 weergaves

cybersex

hallo allemaal , ik heb cybersex gehad met 2 mensen. maar nu ben ik ermee gestopt , ik was bang dat myn ouders erachter zouden komen , maar nu heb ik een schuldgevoel voor mn ouders dat ik het heb gedaan , en ik voel me net een slet , is dat zo ? x

13 jaar
12 jaren geleden

30 Reacties

  • Als je webcamsex doet zorg dan altijd dat je zelf ook een telefoon in de buurt hebt om de ander te filmen.
    Zeker als je allebei je gezicht laat zien, dat is niet erg als je het vaker met dezelfde persoon doet.
    Lichaamsdelen kan idd heel geil zijn, als het maar van 2 kanten komt. Dan kan hij je nooit zeggen ik heb je gefilmd en zet het op internet, dat kan je dan zelf ook zeggen. (99% zet het trouwens niet online, omdat het zeer strafbaar is) als diegene je al gefilmd heeft. wordt veel over gelogen als er niet gebeurd wat ze vragen.
    Ik zelf doe ook aan webcamsex en zit vaak om Omegle.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • lijk me leuk nooi gedaan

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind cybersex wel fun heb het al eens gedaan zonder mijn gezicht te tonen maar ik vraag me ook af hoe je aan die skype namen enz komt.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik chat via de chatbox van Omegle af en toe met een meid. Ze is 4 jaar ouder. We hebben soms best intieme gesprekken. Omdat ze verpleegster is heeft ze mij op seksueel gebied ook goede raad kunnen geven!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • als je cybersekst ga er dan van uit dat ALLES bewaard wordt en ALLES opgenomen. Als je met die gedachten je privacy (gezicht/achtergrond/naam/(IP)adres/naam enz. afschermt kan er niks gebeuren. Ga dus nooit zomaar iemand vertrouwen. En áls je ook je gezicht laat zien doe en zeg dan alleen dingen die je ook vol trots aan je moeder zou durven laten zien.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • wat s er eng aan als je slim bent maak je gelijk een foto van die genen waar dan meer sex en als hij moeijk doet bij voorbeeld ik ga alles aan je vrienden of vriendine vertele dan kan jij zegen ik ga aan giften doen en ik jou foto en ik stuur naar de potie dan wil nog zien wat hij voor tegen fift heb om dat hij weet dat hij fout zit en ook alle chate texte houden als bewijze

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik doe het ook wel eens me face, is wel spannend, maar ook super eng als je eraan begint haha

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat is een goede site voor cybersex? Of hie kom je dan aan die skypeadressen?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Cybersex vind ik te gek. Heb het regelmatig , via de mail of via skype

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik doe ook af en toe aan webcamsex met onbekende jongens maar ik laat nooit mijn gezicht zien en vertel ook nooit mijn echte naam en waar ik woon. Het enige wat je kan zien is mijn kut en hoe ik aan het vingeren ben. Ik vind het heel geil om te doen en dan die jongen klaar te zien komen. Ik zou het ook nooit doen met iemand die ik in het echt ken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb al bijna twee jaar iemand op skype waar ik regelmatig mee cam, het heeft ook een tijd geduurd voor ik wat deed.. Maar hou er nog altijd rekening mee dat mijn hoofd niet te veel in beeld is als andere dingen in beeld zijn. Ik kan het gewoon niet laten.. En hij weet nog altijd niet waar ik woon en hoe ik heet. Je moet wat voorzichtig zijn maar ik denk dat het best te doen is.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • ik vind dat als je aan cybersex doet je gewoon moet doen maar niet je gezicht om naam of anders weg moet geven kan je ook niet herkend worden

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • e bent geen slet

    sex = fun

    met cybersex is niets mis maar je moet wel altijd goed oppassen dat de persoon waarmee je het doen en vooral als je je cam aan hebt staan mensen kunnen zonder dat jij het merkt opnames maken of jou webcame aan zetten. deze beelden kunnen dan op internet komen en dat is niet zo fijn


    over je ouders betreft ik zou het niet doen ouders zijn sis nooit bij als hun kind aan sex begint

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • De reacties hierboven doen me schrikken

    Beste webmaster, de andere fora vind ik echt een voorbeeld van hoe jonge mensen wél goed met elkaar kunnen communiceren, maar hier komen woorden te pas die me niet het respect van de andere fora lijken te dragen. Alleen al hierboven 'zo'n wijf achter de cam'. Kom op. Wees strenger voor de reacties. En ook: aan het meisje dat zich liet filmen, hé, stop daarmee. Dat kan echt verkeerd aflopen. Natuurlijk ben je geen 'slet'. Er is niets mis met seks, en er is niets met opwinding en verlangens. Maar, webmaster, wie haar aanraadt om gewoon verder te doen of zelfs vraagt waar ie terecht kan, dat vind ik op deze website geen passende reacties!   Naschrift redactie: We willen geen politie-agentje spelen op het forum. Alleen zaken die echt niet door de beugel kunnen, worden verwijderd of aangepast. Dank voor je feedback; we nemen je commentaar mee tijdens het lezen van de reacties.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • kan gwn

     ik doe ook cyberseks! al sinds begin 2e ofso k zit nu in 4e en ik doe het nu niet maar in de 2e en 3e deed ik het echt vaak. ik heb nu iedereen verwijdert enzo want heb nu al 2 maandjes ofso vriendin en dat is beter dan zo'n wijf achter de cam haha.. 

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Skype

    Heb 3x gedaan op Skype met mijn toenmalige vriendje, kleren helemaal uit en vingeren enzo. Hij heeft het uitgemaakt en nu staan er 2 filmpjes van me op internet. Nooit meer doen, dus!!

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • woow

     ik hoor van aalemaal jonge meisje dat ze dit soort dingen doen  waar kan ik jullie vinden?? grpje 

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • als je maar oppast

    Je bent geen slet hoor, als je aan cybersex doet. Het is meer iets van experimenteren en dat kan best leuk zijn, ook al vinden je ouders het om logische redenen niets. Maar pas inderdaad wel op, ook al weet de ander je adres enzo niet, kun je toch gefilmd worden en je wil niet dat zo'n filmpje op internet beland en dat je dan herkend wordt door een bekende van je. Als je het doet, zorg dat je gezicht nooit zichtbaar is.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • meisje van 14 met "ervaring"

     wat ben jij nog ontzettend naief ze kunnen misschien niet naar je huis komen maar ze kunnen alles op facebook twitter of de rest van internet zetten. dat je er geil van word kan maar doe dat dan op een andere manier je bent pas 14 geniet van je onschuldige jaren en hou je niet bezig met camsex maar doe het alleen met woorden

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • o

    ik heb het 3 x gehad en toen de ene x kwame me ouder er bijna 8er dan was ik egt de pineut nu ben ik ermee gestop ik ga het egt niet meer doen ik heb er wel van geleerd zeg

    12 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten