Skip to content
12 reacties
423 weergaves

MSN

Hallo, ik zit met een probleem en hoop dat iemand advies heeft:   Ik zit te twijfelen of ik MSN zal nemen of niet. ik ben bang dat als ik het wel neem ik dan in de problemen kom, bijv. door pesten, of dat er vervelende dingen worden geschreven, en dat als ik mensen op school en uit de klas niet toe wil voegen ze dan boos worden en vragen wrm niet? enzoo. Wat moet ik doen?

14 jaar
13 jaren geleden

12 Reacties

  • Doe waar jij je goed bij voelt

    Het is belangrijk of jij vind dat je er klaar voor bent of niet. MSN is geen noodzaak en als jij bang bent dat je gepest wordt dan lijkt het me slim om de chatlogs op te slaan en deze met je ouders te bespreken.   Want via MSN pesten is niet oke! Ik moet wel eerlijk toegeven dat je via MSN eerder ruzie krijgt, omdat iedereen meer durft te zeggen via internet dan in het echte leven. Ook kunnen dingen anders over komen dan dat je ze bedoelt omdat ze je gezicht er niet bij kunnen zien.

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • toevoegen

    Voeg gwn iedereen toe ook de mensen van je klas die je er niet op wilt alleen blokeer ze dan gwn. Geen ruzie en ook geen last van ze. :)

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • ..

     neem het of neem het niet. proberen kan geen kwaad. in het begin vond ik het leuk en wanneer je pest word kan je ze altijd blokkeren of negeren ofzo in het begin : interessant  maar nu: dodelijk saai zo kan het natuurlijk ook uitlopen. maar proberen zou ik wel doen ja.

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • -

    Gewoon nemen, alleen personen toevoegen die je kent ;) 

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • Keep it private.

    Gewoon nemen :) Zolang mensen niet weten wat je MSN is, hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt met een gerust hart je vrienden toevoegen, zolanf je het niet laat rondslingeren op het internet e.d. MSN is gewoon dikke fun. =D

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • iss leuk!

    msn is echt super leuk en gezellig!
    voeg alleen mensen toe wie jij wilt toevoegen,
    en dan komt het helemaal goed.
     

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • gwn nemen

    gwn nemen en als je het nix vind nooit emer naar omkijken

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • Allemaal goede reacties.

    Ik ben het met jullie allemaal eens, ik heb er niks aan toe te voegen

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • msn.(:

    als je msn neemt moet je er goed mee omgaan en niet zomaar iedereen gaan toevoegen alleen je vrienden/innen die je vertrouwt en die je aardig vind:)     xxxsucces

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • degene die ''MSN'' heeft geschreven

    Okee!  Bedankt voor Reactie's k ga het denk ik misschien aanmaken!

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • msn nemen

    Msn nemen is heel normaal, en niemand kan er achter komen wie je bent als je jezelf geheim wilt houden, wanneer je gepest wordt kun je hen negeren, blokkeren of verwijderen... Je hoeft je geen zorgen te maken!   Succes! Ik hoor het wel in deze forum!

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • leuk en gezellig

    msn is hartstikke leuk en gezellig!   je moet natuurlijk wel opletten wie je wel of niet toevoegt. zij krijgen er geen bericht van als jij ze niet accepteert.   dus ik zou zeggen, maak gewoon msn aan, om gezellig met je vriendinnen te kletsen. en voeg geen mensen toe die je niet kent of niet op msn wilt!   x

    16 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten