Skip to content
13 reacties
1072 weergaves

Vervelende foto in omloop

Hopelijk staat hij hier goed. Er is een vervelende foto van mij in omloop op school en misschien al verder. Ik kwam er achter omdat meisjes geheimzinnige opmerkingen maakten. Met eentje ging ik er op door en het bleek om een foto te gaan die bij buitengym is gemaakt. Ik had mijn officiele schoolgymbroekje met binnenbroekje aan, maar omdat dat lichtblauw is zie je dan wel is wat. Geen probleem maar op die foto zie je alles en heel duidelijk door het licht en de wind. Ik heb gezegd dat dat niet kon en het meisje dat hem gemaakt heeft is naar met toe gekomen. Ze had echt die bedoeling niet gehad, het was zuiver toeval. Ze heeft hem verwijderd en dat aan de andere meiden gevraagd dat ook te doen, maar hij is al verder naar lagere klassen en misschien al andere scholen. Nog vervelender ook omdat hij door de kou erg klein was. Ik wil hem nu via de school laten verbieden want ik heb nooit toestemming gegeven. Mijn moeder zegt dat ik dan juist er de aandacht voor vraag en dat ik beter kan doen of het me niets kan schelen. Hebben jullie ervaring en wat zouden jullie doen. En meiden hoelang gaan jullie hier mee door en verdwijnt hij vanzelf?Het is dus geen dickpic en ik heb er niets aan gedaan.   Moderator Het is belangrijk om snel te handelen. Kijk even op helpwanted.nl voor advies en hulp.

16 jaar
1 jaar geleden

13 Reacties

  • Ik ben het eens met je moeder ts, een jongen of man die onbevangen in zijn blootje gaat douchen dat staat vrolijk. Dat vind ik ook als vrienden van mijn vriend of andere jongens open en bloot hun zwembroek aan doen. En niet omdat ik er bij ben moeilijk doen. Dat doe ik ook niet. Er zijn er nog best die dat niet doen en vriendinnen ook. En eerlijk ik ben er nieuwsgierig naar, maar is dat verkeerd? Zoals bij meisje 16 is het hier helaas nog niet. Dat jij trouwens nogal preuts bent of was kan ook een normale periode in je puberteit zijn. Goed dat je er overheen bent. Die foto heb ik niet gezien maar was dat nou zo erg? Probeerden die meiden die er over begonnen je niet verlegen te maken en dan hebben ze waarschijnlijk belangstelling in je.
    Kom er zelf eens op terug bij een leuke die je er mee plaagde. Nu je dat waarschijnlijk wel durft. Dan heb jij het initiatief.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • TS: je hoeft niet bang te zijn dat ik van het ene uiterste in het andere overga @M16. Ik had het vanmiddag nog wel even moeilijk na het volleyen, maar na een paar minuten stond ik daar relaxed te douchen. Zoals jij gemengd zou ik nog niet durven. Maar ook dat zal wel onzin zijn. Ik had een zetje nodig.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Bedankt voor het aanbod TS.
    Maar ik heb hier al wat piemels waar ik naar mag kijken.
    2 broers, een vriendje, jongens in mijn vrienden groep zijn ook niet preuts.
    En ik zit op voetbal in een gemengd team we douchen samen na training en wedstrijden.
    Zie een ander topic.

    Kijk jij wel uit dat je geen potloodventer wordt hihihi

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Je mag nu al komen kijken @M23 en @M16 natuurlijk ook, geen probleem. Jullie hebben me geholpen om die beslissingen te nemen. Vanmorgen ben ik thuis al weer bloot naar de badkamer gegaan en mijn moeder vond het een vrolijk gezicht. Zo meteen ga ik gelijk door naar de volley, daar durf ik ook zeker.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi, je kan ook proberen je visie om te keren en dus, ook tegen jezelf, zeggen hoe mooi je bent. Ik heb daar zelf positieve rvaringen mee op gedaan, dus wellicht helpt het jou ook. Succes en kop op.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Verstandige beslissingen jongen 16. In vergelijking let meisje 16 is dit toch niet zo erg en daar leer je van.
    Laat hem maar zien als dat niet ongepast is. Alleen dat strand duurt nog wel twee maanden en dan is ook de zee nog koud. Kijk daar voor uit hihi. Meld je hier even als je naar het strand gaat dan kom ik daar kijken. Ik ben altijd nieuwsgierig meer niet.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • TS: wel contouren @J20, maar heel scherp. Dus ook hoe klein hij toen door de kou was. Buitengym midden maart.

    Uiteraard in de betekenis van stoer@M16. Heel sterk in je hoofd en zelfverzekerd. Jij hebt niets fout gedaan en dat weet je. Goed dat je niet preuts bent, ik moet minder preuts. Ik heb besloten om na volley en gym weer mee te douchen, dat heb ik 3 jaar niet gedaan. Ook van de zomer op het strand, daar bloot omkleden. Zien ze gelijk dat hij normaal niet zo klein is. Ik zal wel even door moeten zetten, maar laat maar kijken, meiden ook. Ik moet er net als jij tegen kunnen. Vanmiddag voor het eerst, mijn moeder had mijn handdoek al klaargelegd.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Sterk wat ik gedaan heb?
    Je bedoelt stoer?

    Ja het was echt wel heel naar de eerste paar maanden en ik zat er echt zwaar mee.
    Maar door er veel over te praten kwam ik uiteindelijk tot de conclusie, dat het niet meer terug te draaien is.
    Gelukkig staat mijn naaktfoto niet op internet voor zover ik weet.
    Kan ook eigenlijk niet want kinderporno is zwaar strafbaar.
    Misschien dat ie op een darkweb staat daar ga ik niet naar zoeken. En de engerds die daar wel zoeken naar dat soort foto's of erger daar denk ik maar niet aan.

    Ik was/ben niet erg preuts dat scheelt.
    Ik ga ook wel naakt zwemmen op het naaktstrand. En met omkleden op het textiel strand deed ik al nooit heel moeilijk met handdoek ofzo.
    Nu hoef ik al helemaal niet meer zo moeilijk te doen met omkleden vooral op school niet.
    Niet dat ik naakt in de gangen ga ofzo.
    Maar als de deur van de kleedkamer weer eens wordt open getrokken door een paar jongens doe ik geen moeite om mezelf te bedekken.
    En ik draag sindsdien veel sexier kleding.
    Ik droeg al nooit ondergoed vanwege mijn huidziekte (zie andere topics).
    Na die rond gestuurde naaktfoto durf ik nu ook rokjes en jurkjes aan te doen naar school.
    De jongens op school worden dan wel weer heel nieuwsgierig en proberen steeds eronder te kijken, of in mijn decolleté.
    Dan roep ik heb je het nou nog niet genoeg gezien joh?
    Ik ga het ze niet expres laten zien maar als ze per ongeluk wat zien leuk voor ze.
    Hebben ze in bed of op het toilet weer wat te doen.

    Die naaktfoto van mij had ik trouwens zelf gemaakt en op mijn telefoon staan.
    Ik had em zelf niet verstuurd naar niemand.
    Maar één van de jongens uit mijn klas had mijn telefoon gepakt uit de telefoon tas in de klas.
    Eigenlijk omdat ik em vergeten was mee te nemen en hij wilde em terug geven.
    Maar hij wist niet zeker of ie van mij was en ik was al onderweg naar huis.
    Dus hij ontgrendelde mijn telefoon om te zien van wie die was.
    En zo kon hij die naaktfoto zien.
    Hij deelde die met zijn vriend enzovoort tot iedereen em had binnen een week tijd ofzo.

    Ik kreeg en krijg gelukkig met name complimenten over mijn lichaam en heel weinig nare opmerkingen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, is je penis nu te zien of alleen maar contouren, bij dat laatste, laat ze lachen, jij weet toch wel beter. Succes

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • TS: Ik vind het heel sterk wat jij hebt gedaan @M16, dat is veel erger dan bij mij, je kunt heel duidelijk zien dat ik minimaal een broekje aan heb. Hij is ook niet met bedoelingen genomen. Ze gaf wel toe dat ze me seksy vond en daarom die foto nam, maar dat hij zoveel liet zien was eerlijk haar bedoeling niet. Ik heb ook naar die site gekeken en heb nu al besloten om er niets aan te doen. Als ieder meisje hem gezien heeft zal het wel stoppen en ze zullen wel begrijpen dat hij bij warm weer veel groter is. Ik ga hem niet hier aan de muur hangen maar moet inderdaad minder preuts worden @M23. Zei mijn moeder ook al.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey ts! Wat naar om zoiets mee te maken! Laat ik vooropstellen dat ik blij ben dat ik niet in jouw schoenen sta, maar het gaat gelukkig om een relatief onschuldige foto. Het is niet zo dat je gekke dingen doet, verder herkenbaar in beeld bent en dat soort dingen, gewoon van het verkeerde een foto gemaakt op het verkeerde moment. De ellende is, die foto verdwijnt niet meer. Je kunt hem op school laten verbieden, maar school gaat niet over wat jullie op je telefoon hebben staan, laat staan wat er verder overal op de wereld al op servers en zo staat, dus het enige wat ze kunnen verbieden is dat die onder schooltijd wordt getoond. Maar ook dat is natuurlijk heel lastig te handhaven en bovendien, dan vestig je de aandacht er nog eens extra op, extra reden voor sommigen om dan na schooltijd er nog eens naar te kijken. Ik zou het wel bespreken met je mentor als ik jou was. Misschien kun je het onderwerp via je mentor wel bespreekbaar maken op school. Dat het in alle klassen (weer) eens gaat over hoe je omgaat met zulke foto’s en zulke situaties, welke impact het heeft en zo. Daarmee verdwijnt die foto niet, maar demp je misschien wel de gevolgen ervan, of help je misschien leerlingen die er na jou mee te maken krijgen (want helaas ben je vast de laatste niet). Verder: probeer er niet mee te zitten met wat er te zien is. Je lijkt je te verontschuldigen voor hoe dat wat er te zien is eruit ziet en dat is echt zonde van je energie. Wat er ook te zien zou zijn geweest: mensen hebben toch wel commentaar, al was het maar omdat de foto op een ongemakkelijk moment is gemaakt.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat ik bij jouw lees valt nog heel erg mee gelukkig.
    Van mij gaat een naaktfoto rond waar ik echt helemaal op sta met gezicht en al.
    De foto gaat nu al ruim een jaar rond op school en in mijn omgeving.
    Ik had eerst ook zoiets van shit help!!!
    Gegoogeld en gezocht naar manieren om de foto weg te krijgen.
    Er met mijn ouders en vriendinnen over gehad, met de mentor erover gepraat.
    En op het internet met "deskundigen" erover gechat. Toen was ik na 3 maanden nog geen moer opgeschoten de foto kwam steeds weer voorbij.
    Uiteindelijk heb ik voor mezelf besloten dat ik trots mag zijn op mijn lichaam en de foto die daarvan rond gaat.
    Hoe meer ik had geprobeerd om em weg te krijgen hoe meer mensen ermee bezig gingen.
    Als er nu weer iemand mee komt bij me dan zeg ik. Mooi hè kinderporno? En dan blijf ik ze lachend aan kijken.

    Wat jíj dus het beste kunt doen, is voor jezelf bedenken hoe erg je die foto nou echt vind?
    En wat je aan die foto wel mooi vind.
    Een antwoord bedenken op de opmerkingen die je erover krijgt. En dan liefst eentje waardoor ze meteen uitgeluld zijn.

    Kijk die meid die jouw op de foto heeft gezet deed dat vast niet omdat jij zo'n lelijke jongen bent.
    En dat er blijkbaar steeds meer meiden naar willen kijken zegt ook al iets.

    Ik heb mijn naaktfoto op A3 formaat op mijn slaapkamer opgehangen.
    Iedereen heeft em toch al gezien en de mensen die op mijn slaapkamer komen zijn hele goeie vriendinnen en vrienden of familie.

    Succes met je beslissing en wees trots op jezelf.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik bebbhet met jenmoeder eens, want hoe verbied je die foto. Dan moet je verbieden om hem te verspreiden. Dat moet je bekend maken en dat maakt mensen nieuwsgierig. Die willen hem juist zien. Op andere scholen kennen ze je waarschijnlijk niet. Ik zou er luchtig mee omgaan en grapjes maken zoals dat je wel kunt zien dat het erg koud was.
    Als je het verbiedt maak je het ook erger dan het is en krijgt het de lading van een dickpic. Het was jouw bedoeling niet, het was haar bedoeling niet en ik neem aan dat je nog steeds ziet dat je wel een broekje aan hebt. Per ongeluk te veel te zien dus. Ze had hem daarna voor zichzelf moeten houden, maar dat is moeilijk. Ach en echt alles zie je niet door een broek heen. Voortaan degelijkere onderbroek nemen als je een beetje preuts bent. Lach er zelf om. De meestenmeiden hadden al gedacht dat je een piemel hebt.

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten