Skip to content
15 reacties
1532 weergaves

Eerste Grindr meeting en bang

Hoi iedereen,

Ik ben bi-curieus en wil het eigenlijk langzaam ontdekken of ik het met hetzelfde geslacht lekker vind.

Ik chat nu paar dagen met leuke jongen en hij is 25. Ik ben eigenlijk bang dat er iets met mij gaat overkomen. Hij wilt het liefst bij hem thuis en ik vroeg of hij het goed vind dat ik zijn adres ook doorgeef aan mijn beste vriend en dat we eerst gaan wandelen voordat ik bij hem in auto stap. Maar dat vond hij niet chill en nu heb ik mixed feelings erover. Ik ben ontzettend bang dat ik gekidnapt word. Hij zegt dat als ik het niet fijn vind dat ik het moet aangeven en dat na het wandelen ik gewoon naar huis mag als ik het niet verder wil. Ik weet het niet.

Ik wil heel graag, maar ben bang. Ik bedoel dadelijk is het zon Jeffrey Dahmer…

Graag advies…

19 jaar
1 jaar geleden

15 Reacties

  • @ m19, test?????

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • test

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoe gaat het nu met je?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Fijn om te lezen, TS :-) .

    Er zijn best genoeg jongens,
    die maar al te graag een leuke relatie met een andere jongen willen hebben. Ze vinden is soms wat moeilijker. Maar ene keer als ge uw liefde gevonden hebt, dan zijt ge blij dat het u zo verloopt en niet via die gevaarlijke apps.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Verstandig besluit, maar tegelijk wel jammer dat je nu (nog) geen ervaring hebt opgedaan. Desondanks denk ik dat je vast wel eens ergens iemand leert kennen die je kan vertrouwen en waarmee jij je experimentje kunt uitvoeren. Ik zou mij graag aanbieden maarja, dat mag hier niet..

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Gefeliciteerd man. Oef, iedereen hier hield zijn hart vast.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey, TS Hierr

    Ik heb het afgezegd en heb GRINDR verwijderd.
    Ik vind het te eng en daardoor niet gegaan.
    Merk nu dat ik veel meer rust in mijn hoofd heb.
    Best gevaarlijke app in mijn mening.

    bedankt iedereen voor de reacties.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Van gay-jongens wordt er sowieso veel geprofiteerd. Ik ben gay, en al meerdere keren benaderd om 'samen iets te doen'. En ge moogt er zeker van zijn dat dat niet eerbaar is.

    Zelfs van mensen die ge kent.
    Toen ik de cursus basisredder volgde ('s avonds altijd) moest ik door echt hondeweer naar huis fietsen. Heb ik niks op tegen, maar het is een rit van een half uur en het regende echt wel fel. Het zwembad sloot, dus ik wou daar niet blijven staan wachten in mijn gans aleene eentje.

    Een andere cursist (20 jaar) zei dat hij op kot vlakbij zat en dat ik bij hem kon wachten tot de bui voorbij was. Broer een SMS gestuurd (oude GSM van mama, ik heb geen smartphone) om te zeggen dat ik bij een mede-cursist op zijn kot ga schuilen en later ben.
    Die zijn kot is niet veel groter dan de slaapkamer van broer en mij. Ik hoop dat die in Leuven volgend jaar iets groter gaat zijn :-) !

    Kletsnat en doorweek, hij zei om onze kleren maar over de stoelen te hangen. Ik twijfelde, maar toen ik toch ook een grote handdoek kreeg toch gedaan. Ik had het ijskoud.
    Hij zette jupiler op tafel, maar ik drink geen alcohol. Hij was wat teleurgesteld. Hij vroeg of ik al een vriend had. Ik wist niet wat zeggen, hoe kon die nu weten dat ik voor de jongens was. 'De manier waarop ik soms liep en keek in het zwembad', het was hem opgevallen zei hij.
    Dus ik vertelde maar dat ik inderdaad een vriend heb. Weer was er wat teleurstelling merkte ik. Of we al seks hebben? 'Ja'. Daar werd hij weer blijer van en ik wilde maar 1 ding: maken dat ik hier weg was!
    Ik had de handdoek nog zoveel mogelijk om mij heen, hij alleen nog maar op zijn 'delen'.
    Hij is ook homo, zei hij, durft er niet voor uitkomen maar zou toch eens heel graag wat beleven. Er was zoveel honger in zijn stem, en zijn piemel stond onder die handdoek duidelijk helemaal naar omhoog, dat ik hem de handoek terug gegeven heb, me zo snel mogelijk aangekleed en gemaakt dat ik weg was.

    En dat was dan iemand die ik dacht te kunnen vertrouwen. Niks hoor, als ze een jong homootje zien, dan vliegen ze er op af.
    En dan wilt gij, TS, met compleet onbekenden afspreken op een eveneens onbekende plek? Echt niet doen!

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • En wat als die "leuke jongen van 25" een gore oude vent blijkt? Of een clubje venten, die vallen op verse jongetjes? Of als ze alleen maar uit zijn op je geld, bankkaart en gsm? Of als ze voor hun plezier wat homo's in elkaar willen slagen, zo zijn er hier recent ook geweest?

    Ontmoet elkaar op een drukke openbare plaats; en geef zijn naam en adres zeker wel door aan betrouwbare vrienden.

    Als je twijfelt, niet doen. Zoek dan liever iemand uit je kennissenkring die je al lang kent.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Spreek eerst af in de stad bij een café in het openbaar nooit een op een
    Dan pas ergens naar huis
    En je geeft adres gewoon door punt + locatie aanzetten

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Zeker niet bij hem thuis aangezien je zijn adres niet aan je beste vriend mag geven. Dat is mega verdacht. Zou zomaar kunnen dat hij Rohypnol in je drankje doet. Mss heeft hij zelfs een deal met andere mannen om jou samen te misbruiken/filmen als je half buiten westen bent. Daarna herinner je toch niets meer. Beter een hotelkamer nemen.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Niet gaan.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Luister, je zoekt het zelf op, je krijgt nooit garantiestelsel, maar zorg dat men weet waar je bent en/of zorg dat men dit kan zien. Succes

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Heel erg simpel: niet gaan.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je ergens bang voor bent, waarom die je het dan. Het is duidelijk dat je er nog niet aan toe bent!

    Het enige advies als je echt wilt is, start op neutraal terrein waar veel mensen zijn, zet eventueel een vriend in de buurt die je kan zien. Hou het bij een drankje ebben gesprek en ga dan weer naar huis. Denk eraan, niets moet, laat dat jou bescherming zijn!

    En ja, als je nu al bang bent voor
    kipnapping ……..

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten