Skip to content
23 reacties
5720 weergaves

Naakt voor camera weergegeven

Ik ben een jongen van 19 jaar oud en vond het spannend om mij naakt voor de camera weer te geven. Ik heb mij dus al een aantal keer naakt voor de camera weergegeven.

Dat was erg dom en ik heb er ook erg spijt van. Ik heb mij voor de camera van mijn laptop en op Omegle wel is op vraag mijn onderbroek uitgetrokken en ..

Laatst begon ik er erg spijt van te krijgen, zou iemand kunnen uitleggen wat de mogelijke gevolgen zouden kunnen zijn en of ik mij zorgen zou moeten maken

19 jaar
2 jaren geleden

23 Reacties

  • Zelf ben ik 20 jaar en was jonger toen in voor de camera ging maar 12 a 13 jaar maakt voor de camera vind ik wel ver gaan dan heet het in mijn beleving kijken naar een kind in ze naakte en dat heet gewoon naaktbeeld van een kind en dus kinderporno. Niet koel om zo iets te doen en vind dat ze ook actie moet onder nemen naar mensen die dit kijken en zwaar bestraffen.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Omegleweb en omeglefm

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Lees dan wat ik schreef. Is pas nieuwe. Maandag zag ik bericht deze 8 januari ofzo online kwam.. Ik vertel ook school. Als meer doen komen er vanzelf jongens en meisjes op.

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Goh. M17 Als jij bijvoorbeeld thuis een feestje houd en je hebt niemand gezegd maar dan ook echt niemand gezegd dat je een feestje houd thuis, dan komt er ook niemand.

    Dat is het zelfde als deze nieuwe chat wat M13 zei over een opvolger van oude omegle. Niemand kent deze nog. En die komen zien denk ik ook pas over week of 2 weken pas andere meisjes en jongens.

    We moeten zelf reclame maken en ook ik ga dat doen.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Op omegle.cafe zit helemaal niemand zo te zien?
    Gisteren toch niet :)

    Geen andere alternatieven? :(

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Omegle.cafe is opvolger. Is pas sinds maandag 8 januari dacht ik online.

    Hopelijk veel andere jongens en meisjes binnenkort

    13 jaar
    4 maanden geleden
  • Hoi,
    Ik ging vroeger ook wel eens naakt op Omegle, vond ik leuk!
    Maar nu is Omegle ermee gestopt...
    Naar welke sites gaan jullie zo heen nu?

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • op internet is dat niet zo slim natuurlijk... soms loopt dat wel heel verkeerd uit ! Jezelf naak laten zien kan toch wel heel wat veiliger....
    'k doe het wel eens gewoon in het bos (waar wel meer eens mensen komen) en vind het spannend te worden betrapt, zonder daarom écht té exhib te doen, dan komen daar meestal geen problemen van, of op een naaktstrand, in de kleedkamers van het zwembad, soms gewoon in de gemeenschappelijke douches van sommige 'lowkost' hotels/herbergen, reserveren in een 6 of 8 bedden kamer (kan ook gemengd)... soms heel spannend daar, gezien daar wel meer mensen met dezelfde idee komen... en samen gewoon naakt gaan zonder problemen....

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je niet herkenbaar in beeld geweest bent zou ik mij er niet druk om maken. Dergelijke filmpjes gaan we vaak een eigen leven leiden op internet maar zolang jij niet herkenbaar in beeld bent geweest is dat ook geen probleem toch ?

    Wellicht dat je te identificeren zou zijn aan de hand van de achtergrond (jouw kamer?) maar dan ook alleen door iemand die jou goed kent. En mocht dat inderdaad gebeuren vraag jezelf dan af: Waarom ben jij op zoek naar dergelijke filmpjes? want die vind je niet zo maar!

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik doe het heel vaak op Omegle. niet mijn gezicht maar verder alles en met iedereen

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Zolang je onherkenbaar in beeld komt is het niet erg

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn mening? Stop hiermee.

    Ten eerste: waarom zou je je seksualiteit zo te grabbel gooien?

    Ten tweede: onthoud: what goes online stays online. Jij kunt de camera strakjes wel uit hebben gezet en denken dat je verder gaat met je dag, maar wie verzekert jou ervan dat die data die je het WWW op hebt geslingerd niet ergens is opgeslagen, of nu permanent bij iemand op de harde schijf staat?

    Omegle waarborgt je anonimiteit niet. Veel gegevens worden door hun OPGESLAGEN. In hun beleid kun je dit teruglezen lezen, daar lees je dat ze ook 'images from video chats' bewaren. Deze data is ook in te zien door mensen die een beetje kunnen hacken.. Een slimme gebruiker van Omegle kan jouw IP adres achterhalen en er zo achter komen waar je woont.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Aan M16: nope, zo spreken we in Belgie ook niet hoor :-)
    Noord-Nederland misschiens?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • M12 idd zo doe ik dat ook !
    En ook zorgen dat er geen herkenbare dingen in beeld komen.
    Zoals bijvoorbeeld tattoo of dingen in je slaapkamer.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @ m12, waar ben jij mee bezig, ik vind dit onvoorstelbaar.

    @ TS, hoe staat het er nu voor?

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Een tip als je naakt op de webcam gaat wat ik zelf ook doe, dan doe ik dat nooit met mijn gezicht. Als ik met gezicht op cam doe voordat ik naakt doe dan alleen met kleren aan. Zelfs ondergoed doe ik zonder gezicht

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Zoals ik het hier lees is het heel simpel eigenlijk:

    Je hoofd was niet in beeld. Je bent niet te identificeren. Er zullen nooit consequenties komen. En dat is een heel fijne gedachte.

    Je moet nu wel weten dat het internet het internet is en dat er leuke en minder leuke kanten en mensen op zitten. Je hebt deze ervaring gehad en ervan geleerd, maar weet dat het in het verleden is en het je niet zal achtervolgen. Die man zal nooit meer aan jou denken.

    Hopelijk helpt dit een beetje :)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier
    @Jongen23; ja ik was gewoon bang, van misschien kan ik gehackt worden of die beelden achtergehaald worden en dan worden geconnect met mijn face en naam.

    Ik ben opgegroeid in een wat preutse omgeving, dus naakt windt mij al snel op, echter vond ik het toch wel een best smerige gedachte achteraf, omdat ik het namelijk met mezelf deed voor een oudere man.

    Ik heb nu mijn camera weggeplakt om te voorkomen dat ik ooit nog zoiets doms doe.

    @Jongen16: Op de betreffende beelden is mijn hoofd niet echt verschenen op beeld

    @Jongen23: Owjeej, wat vervelend. ''eenmaal op het web, altijd op het web'' die ga ik in mijn hoofd houden.


    19 jaar
    2 jaren geleden
  • ik gaa wel naakt voor de camara als de fotoo mooi is het niet erg

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, niet dat ik belerend wil doen, maar als 19 jarige zou je toch beter moeten weten. Nu heeft mijn buurman, midden 30-er met kind dit onlangs ook in een opwelling gedaan. Mooie dame waarmee hij via Facebook in contact kwam had hem binnen 20 minuten uit de broek, met hoofd erbij. Na de laatste shoot durfde het 3 minuten en toen werd hij al gechanteerd, betaal € 3000,00 of we zetten je foto’s door aan al je Facebook contacten. Aangifte bij de politie gedaan, maar die kunnen er ook niets mee dan dat ze aangeven: ZEKER NIET BETALEN! Dus wees alle nogmaals gewaarschuwd, eenmaal op het web, altijd op het web!!!!

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten