Skip to content
7 reacties
6456 weergaves

Naakt voor webcam.

Hoi, ik heb iets stoms gedaan.   Ik was aan het chatten met een jongen die ik via Instagram ken, die is ook 13, en we hadden het over schaamhaar (ja sorry hoor). Hij wilde zien hoeveel ik al heb, en toen heb ik voor de webcam mijn broek en boxer even uitgedaan, zodat hij het kon zien. Hij had zijn piemel ook al laten zien, die is nog kaal, maar wel groter dan de mijne. Hij vroeg of ik even opzij kon draaien, zodat hij mijn haartjes goed zou zien, en toen ik dat deed werd mijn piemel hard. Ik heb hem vlug weggestopt, maar later wou hij nog even kijken, en toen heb ik nog een keer mijn boxer laten zakken, mijn piemel was nog steeds hard.   Hij vond het wel grappig, dus ik liet hem maar even goed kijken. Toen zei hij: Nu heb ik wel genoeg, en hij stopte de chat ineens. Dat was eergisteren, en sindsdien heb ik hem niet meer bereikt, terwijl we al een paar maanden elke dag een paar keer chatten. Ik ben nu bang dat hij het opgenomen heeft en dat hij het online gaat zetten. Ik weet wel dat ik niet bloot voor de camera moet gaan, maar ik vertrouwde hem na al die tijd en was dus zo dom het wel te doen. Ik durf het niet tegen mijn moeder te zeggen (met mijn vader heb ik geen contact).

13 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Topicstarter hier.

    Ja, ik heb gewoon van top tot teen voor de camera gestaan, en mijn piemel ook van dichtbij laten zien.
    Het is er nog niet van gekomen om elkaar te ontmoeten, door vakantie en zo, en hij was nog ziek ook. We hebben wel weer gechat, en ik denk nu dat hij het niet heeft opgenomen, want hij weet niet meer hoe ik precies poseerde. Als hij het opgenomen had zou hij het gewoon kunnen terugzien, hoe ik stond.
    Hij heeft trouwens ook zelf nog wat close up plaatjes gestuurd van zijn piemel, echt nog kaal, en met zo'n frummelig stukje huid aan de top. Het is echt lachen met hem, hij is echt wel cool vind ik.
    Ik heb me trouwens nog een keer uitgekleed voor hem, maar voor de zekerheid heb ik nu mijn hoofd niet laten zien.
    We gaan zeker iets afspreken binnenkort, volgens mij zijn we echt chat vrienden geworden.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • "Heeft die pedo het dan opgenomen?"
    1. Een pedo is ouder iemand die op jongere kinderen valt dus niet iemand van dezelfde leeftijd. Je kent het woord pedofiel dus niet goed
    2. Als je nou eens de tijd had genomen om het héle verhaal te lezen zie je dat hij niet weet of het heeft opgenomen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Topicstarter, ik zou niet meteen geloven wat hij zegt. Je bent wel raar als je random zegt: nu heb ik gepoept en zomaar afsluit. Maar heb jij je gezicht laten zien?

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Heeft die pedo het dan opgenomen?

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je je gezicht niet liet zien, is er niks aan de hand, had ik ook op omegle, een vriend van mij was aan het fappen voor een pedo, ik zei dat hij niet ze gezicht moest laten zien, maar bij hem was het al te laat...

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was inderdaad stom om zo voor de camera te gaan staan, maar ik dacht dat hij wel te vertrouwen was.
    Hij heeft me weer geappt na drie dagen, hij zegt dat hij ziek was, en hij heeft niets opgenomen. Toen ik hem vroeg wat hij bedoelde met "nu heb ik wel genoeg" zei hij dat hij gezegd had "nu heb ik gepoept", en dat hij diarree gehad had.
    Ik was dus bang voor niets.
    We gaan binnenkort afspreken om elkaar echt te ontmoeten!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook vaker aan camseks gedaan met verschillende meiden. Dit kan echt geen kwaad. Zolang je je gezicht niet op de camera toont en geen contactgegevens aan hem geeft zal het echt geen fuck uitmaken, maar jij bent helaas niet zo slim geweest

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten