Skip to content
5 reacties
1214 weergaves

grote fout

Hey ik ben pas 14 en ik heb een grote fout gemaakt. Ik zat op een chat site en ik had een goede klik met een jongen van 17 dus heb ik mijn snapchat gegeven en hij ook. maar toen bij snapchat ging hij vragen stellen van ben je al ontmaagd enzo. En toen vroeg hij mag ik foto en ook naakt enzo dat heb ik gedaan ik weet niet waarom ik kan mezelf wel slaan als ik eraan terug denk maar toen vond ik het wel spannend ofzo. En later stuurde ik ook filmpjes en hij ook maar toen besefte ik dat dit niet goed is ik heb hem geblokt. Maar ben nu bang voor dat hij ze nog heeft. En ik ben ook heel boos op mezelf heeft iemand tips ik weet het gewoon niet meer gr. Anoniem

14 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • op snapchat kan het niet.. geen zorgen hoor xoxo
    op snapchat word het niet opgeslagen op die telefoon
    alleen als hij een screenshot heeft gemaakt.. maar dat kan je zien
    ik heb ook een paar keeer naaktfotos gestuurd naar een meisje..
    en dat was via kik, daar kan je het wel opslaan ;(

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • dit is meestal de grootste zorg die meiden hebben zodra een van die foto's nu eenmaal is verzonden. maar deze jongen is 17. hij zal waarschijnlijk niet bij zijn vrienden opscheppen over een meisje dat nog 14 jaar is. mijn gok is dat hij het geheim houd.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje 18, bijna alle jongens die dit soort dingen aan meisjes vragen hebben snapsave. Die app bewaart alle foto's/filmpjes die je krijgt. Daar krijg je ook geen melding van dus ga er maar van uit dat hij ze heeft... Deblokkeer hem niet want als je dat wel doet werk je jezelf alleen maar in de problemen?? Het komt goed!! Stay strong gurl????

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Wees blij dat het via snapchat was. Dan kan hij de foto's en filmpjes niet meer hebben.
    Tenzij:
    1 je een melding hebt gekregen van een screenshot.
    2 een opname van het scherm is gemaakt met een andere telefoon.

    Nog iets gehoord?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Je bent echt niet de enige hoor die er achteraf achter komt hoe naief je bent geweest.. .
    Het kan geen kwaad om de filmpjes die je van hem hebt voorlopig nog even te bewaren. Mochten jouw beelden onverhoopt ergens opduiken dan is dat " verspreiding van kinderporno" en heb je in ieder geval een aanknopingspunt van de dader.
    Veel meer dan dat kun je niet doen.
    Waarschijnlijk heeft hij die beelden nog, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat hij ze online zal plaatsen ofzo. Ik denk eerder dat ie er hooguit mee wil pochen bij zijn vrienden enzo...
    Laat je in ieder geval nooit chantern met de beelden. En als je het nog eens doet zorg dan dat je gezicht nooit zichtbaar in beeld is...
    Heel veel succes.

    21 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten