Skip to content
3 reacties
371 weergaves

Hopelijk kan iemand mij helpen ...

Ik ben erg dom geweest. op een chatsite heb ik foto's van mezelf gegeven aan iemand waar ik eerst leuk mee had gechat, maar die toen wegging en mij later onder een andere naam aansprak en zei: gehoorzaam en je foto's komen niet op het internet. ( volgens mij wil hij dat ik strip op msn )   Ik weet niet wat ik nu moet doen :( heeft nog meer iemand hier (helaas) ervaring mee en kan mij helpen? wat deed je toen??   Gr  

16 jaar
12 jaren geleden

3 Reacties

  • niet op ingaan

    Duidelijk laten merken dat je niet bang voor hem bent en jij je nooit zult laten chanteren,gewoon er boven staan en zeggen als je vervelend blijft doen neem ik mijn maatregelen wel door te dreigen met politie of de site in te lichten. Meestal druipen ze wel af dit soort vervelende persoontjes.succes.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • dit

    Niets doen wat hij vraagt! Nergens op in gaan! Als hij dreigt met foto's van je te verspreiden, dan kan je zeggen dat je hem zult aangeven voor verspreiden van kinderporno. Je kan zelfs zeggen dat je gelogen hebt over je leeftijd en dat je 15 of 14 bent. D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • chantage

    @J16 Er wordt chantage op je gepleegd. Smerig! Niet verder op ingaan want dan kom je steeds verder in zijn macht. Ik weet niet hoe oud die persoon is maar jij bent zelf minderjarig en dat is van belang. Hij is nu al strafbaar. Zeg tegen die griezel dat je (desnoods via je ouders) naar de politie zal gaan als hij niet stopt met chantage en ook als hij maar iets met jouw foto's gaat doen. Dat zal w.s. voldoende afschrikken. En anders echt aangifte doen, overwin dan je schaamte. Ir.

    22 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten