Skip to content
115 reacties
5649 weergaves

Eerste keer in discotheek geweest, kont knijpen en schuren? hoe en wat? paar vraagjes :)

Ohai,   Ik ben gister avond voor het eerst in de discotheek geweest. Was wel leuk allemaal. Waren ook wel leuke meiden. We waren dus met vrienden binnen en gingen de dans vloer op. Het was al wel redelijk druk. Achter ons stond zon groepje meiden van mijn leeftijd. (ik ben de oudste van mijn vrienden) Maar ik stond dus bijna tegen die meid aan met dansen. Voelde afentoe haar kont wel tegen mijn kont aan ik vond dat niet erg en zij geloof ik ook niet. Iets later kneep er iemand van achter in mijn kont. Ik negeerde het gewoon maar had het wel tegen mijn vrienden gezegt en die moesten lachen lol. Het was zon meid van achter maar wie weet ik niet. Ik keek ook niet achter om ofzo. Later die avond hebben er wel meer meiden in mijn kont geknepen, wat bedoelen ze hier mee en wat zou ik de volgende keer doen als ze het weer doen? 1x zag ik wie het deed en draaide ik mij om maar toen deedze alsof ze niks gedaan had.   Maar even terug naar het begin toen zon groepje meiden achter ons stond en ik zo dicht op zon andere meid met de ruggen bijna tegen mekaar. Ik had op school feest al wel eens wat over schuuren gehoord en ik dacht van... ach proberen kan geen kwaad en die meid achter mij vind het denk ik niet erg want onze konten raakte mekaar wel hier en daar tijdens het dansen. Dus ik ging zachtjes en voorzichtig naar achter toe tot mijn kont tegen die van haar aan zat en toen heb ik een beetje met haar mee gedanst. Vond ze niet erg en ze deed ook wel mee. Na een tijdje schoof ze een stukje op en zei niks. Wat heb ik fout gedaan? :$ Later die avond heb ik nog 8 keer geprobeert te gaan schuren 4 keer deden ze niet mee dus stopte ik en 4x ging het lekker en 1x daar van had ik er 1tje die het egt goed terug deed haha dat was wel fijn :) Maar als je zo met je konten tegen me kaar aan staat te schuuren en je wilt meer doen met dat meisje wat doe je dan? Want ik ben nou niet egt de persoon die een meid gelijk vast zou pakken ofzo. Heb ook nog nooit gezoend.   Hopelijk krijg ik wat antwoorden en ik vond het ook wel fijn opzich om ff mijn verhaal kwijt te kunnen. Thanks!

14 jaar
13 jaren geleden

115 Reacties

  • Gewoon schuren toch????

    13 jaar
    8 jaren geleden
  •   Groepsverkrachting:     Ja dat krijg je als je met Marokkanen/Zwarten mee gaat. Wedden dat dat het geval was ? Hun vrienden zijn veel belangrijker dan jouw gevoelens. Je bent gewoon meegelokt en dubbel stom dat je nog geen aangifte hebt gedaan. Al was het alleen maar om andere domme meisjes dit te besparen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik geniet van de reacties. ik was 12 toen ik voor het eerst schuurde, was mijn eerste schoolfeest. Na de eerste keer had ik de smaak goed te pakken en de volgende feesten had ik er 10+ te pakken. Gewoon mee doen op de muziek en haar bewegingen volgen, als zij zakt, zak jij ook. Handen op de heupen leggen is een MUST, degene bij die ik dat deed draaiden zich veel sneller om. Kom zelfverzekerd over want en pussy lijken is echt een afknapper en ja ik spreek uit ervaring. Als je merkt dat er geen spanning is, loop gewoon weg geen probleem. Ook niet bang zijn dat je wordt afgewezen, denk gewoon volgende keer beter. Als je haar van voren schuurt maak oogcontact en laat haar eerst weg kijken, laat wat dansmoves zien dat werkt goed. Als je voelt dat ze wil buig je hoofd en zoen haar. Als ze dit niet wil, geeft ze dit gewoon aan, ze zal je heus geen bitchslap geven. Kijk anders gewoon naar haar vriendinnen en die zullen wel aantonen of je het beter niet kunt doen. Zit op telly en heb geen zin om meer info toe te voegen; Goodluck. TL;DR wees niet bang om afgewezen te worden en denk niet te veel na.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik werd vorige week geshuurd ik vond het heel fijn alleen de jongen wou meer dus we gingen tongen alleen hij wou nog meer seks dus alleen ik wou niet zo graag alleen hij bleef zeuren dus toen hebben we seks gehad alleen ik wou het eigelijk helemaal niet is dat iets van aanrading of verkrachting? (Ik ben gelukkig niet ontmaagd door hem)

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Oh man man man toch...

    Als ik it allemaal lees vind ik het spijtig dat onze jeugd te vroeg aan zo een dingen begint..

    Als jij op u 14 of iets ouder al zo doet.. hoe ga je dan wel niet zijn op u 20+ of ouder..

    Plezier maken mag! en het moet eigenlijk.
    Maar ik wil dat jullie op eerste plaats weten wat zelfrespect is!

    Ik heb ooit een vrouw leren kennen in een disco en ben er mee begonnen ze was 11 jaar ouder.

    Ze verstond mij echt super goed en ik haar.. en het klikte ongelofelijk goed.
    Maar jah een jaar later was dat gedaan onder andere door mijn vragen..
    Maar jah na een tijd had ik mijn vragen.. Hmm een vrouw van 33 met een gast van 22 :)
    Ging ze altijd uit? wat deed ze met wie waar hoe..

    Int kort gezegd een (man)/vrouw dat je op een bepaald manier leert kennen is tof maar wil je dan ook wel een relatie met zo iemand?
    Wat wil ik dus zeggen gedraag jullie! Zelf respect is.. niet met iedereen van alles doen en laten doen.

    Want een meisje dat ik leer kennen in een discotheek die dat met haar kont tegen mij zit en mij laat merken 'jij mag mij wel doen' hmm hoe doet ze dan wel niet tegen de andere? Of hoe hft ze wel niet gedaan tegen de andere.. meestal is zo een vrouw een dikke boek.

    Suc6 int leven jongens en meisjes.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • jaa wow, vin lekkerr met me kontje naar achter en dan schuren met lekker man!!

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Geschuurd
    Ik was gisteren op speakerz (voor de eerste x) en ik ben ook geschuurd. Ik kreeg de tip mee van vriendinnen de meesten jongens leggen hun hand op ongeveer je lies. Als je niet wilt dan pak je rustig zijn vingertoppen en haal je ze van je lies af en loop je weg

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • wat je moet doen is gewoon tegen een meisje te gaan staan en met je geslachtsdeel tegen haar billenpartij aan gaan meebewegen met de muziek. de rest spreekt van zich. maar als ze niet meer stop dan ook en ga gwn naar de volgende. en ik heb al 3 keer geschuurt.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • @ meisje 15 jaar,

    De eerste kus zou ik toch liever bij iemand hebben waar je van houd en niet zomaar in de disco.. tis maar 1 keer de eerste keer.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • @meisje 15jaar
    Wilde hij helemaal niet zoenen of vond hij dat je niet goed zoende? Het zou kunnen dat hij er nog niet klaar voor is. En er zijn eigenlijk geen tips om goed te zoenen. Het gaat gewoon vanzelf. Alleen kan ik uit ervaring spreken; ga niet te snel draaien met je tong ;)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik was gister dus op een feestje en een hele knappe jongen ging me schuren, ik vond het echt heel fijn en vooral als die dan zijn handen op je bovenbenen heeft. Ook een goeie tip voor de jongens hou je hoofd boven haar schouder dat voelt als meisje heel fijn en ook wel intiem. Alleen ik heb nog nooit gezoend dus ik durfde me niet om te draaien en mijn vriendinnen zeiden draai om dus dat deed ik. Alleen die jongen wou niet dus pls geef me tips hoe je moet zoenen xx

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik was laatst voor het eerst naar een discotheek. Ik ging wel een beetje proberen te schuren. 1 keer draaide een meisje en gingen we zoenen. Maar ze wilde nog een keer, ik niet. Maar nu schaam ik me omdat ik haar wegduwde als jongen.. Is het normaal dat je 2x zoent?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • @ meisje 15 jaar:
    In de zin van wat staat je het leukst is gewoon wat je goed staat en dat kan van alles zijn, in de zin van wat vind ik het meest sexy/prikkelend zeg ik strakke spijkerbroek (niet zo'n hoog opgetrokken zoals de laatste tijd normaal is) met naveltopje of anders een strak topje.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • dat ligt sterk aan het type jongen dat je het vraagt, persoonlijk houd ik wat meer van de wat preutse dames, (minder kans dat ze een afgelikte boterham zijn) dus heb ik voor die type dames liever wat nettere kleding wat niet te veel laat zien. voor de overige maakt het me niet zo uit zolang ze niet de aandachtsslet proberen te zijn..

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb ook een vraag: wat vinden jongens het leukst qua kleding in een disco bij meisjes?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ehh als je direct gaat zoenen was het bij ons het geval dat je op ten duur werd beoordeeld als aandachtsslet of als standaard sletje, niet erg fijn om te horen misschien maar direct met jongens te gaan zoenen is simpelweg sletterig, of je het er mee eens bent of niet zo komt het simpelweg over..

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Haaay, euhm.. Willen de boys als je draait dat je meteen gaat zoenen of eerst ff schuren van voren?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je een meid schuurt en ze draait zich om wat moet je dan tegen haar zeggen? ben zelf best verlegen bij meiden dus ik heb geen idee...

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • schuren is lekker hoor, gwn met je kont draaien en je heupen en als er een jongen achter je komt staan en je vriendinnnen keuren hem goed leg je handen dan op zijn handen die op je middel liggen. na een poosje draai je je om en doe je je armen om zn nek en ga je tongen x

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Je moet precies zoals je zegt tegen ze aan gaan staan en je handen om hun buik slaan die je langzaam naar haar achterwerk dirigeert niet te hard vast grijpen ofzo of zenuwachtig zijn dat vinden ze niet lekker en als je ook nog wil zoenen leg je je hand op haar schouder masseer het een beetje en trek haar zachtjes naar je toe (je kan ook iets in haar oor fluisteren) en ja zo een beetje

    12 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Snus: durf nee te zeggen

    Snus: durf nee te zeggen

    Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.

    Ga naar Youtu.be over Snus: durf nee te zeggen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten