Skip to content
7 reacties
477 weergaves

Fitness omkleden/douchen

Heyy ik fitness sinds kort 2 keer per week (alleen, geen maatjes).
Is dat overal dat jongeren gewoon aankomen, gerief dat ze niet nodig hebben in een kluisje en beginnen en bij het vertrekken snel andere broek & shirt aan, soms nog een knappe spiegelfoto en terug weg?

Ik bedoel, je hebt net gesport en gezweet. Ga je daarna ffe volledig uitkleden, alles goed wassen en je in de kleedkamer terug aankleden. Alle mannen hebben een pik, vrouwen vagina en borsten en het water is inbegrepen dus doe maar wat je wilt.

Of zijn ze overal zo preuts?
Ik douche me altijd als dat lukt, eerste keer met boxer en nu doe ik die uit voor ik de cabine binnenstap en daarna terug naakt naar het droge deel.j

21 jaar
6 dagen geleden

7 Reacties

 • Ts hier, ik snap niet van waar die preutsheid komt.
  Ik was wat later in alles en mijn jongeheer groeide ook wel eens.
  Om eerlijk te zijn, ik heb al eens gerukt in de douches (als er niemand was) en vind het ook leuk om eens te vergelijken met andere mannen.

  Helaas gaan de onderbroeken bij jongeren meestal niet uit of enkel waar je het niet ziet...
  Het is een kleedkamer, wie binnenkijkt weet dat hij naakt kan zien

  21 jaar
  5 dagen geleden
 • Ik maak het ook mee, maar ik maak me er nier druk om. Als ze vertrekken heb ik toch geen last van hun stank? Dat zoeken ze maar uit met degenen met wie ze in huis wonen.

  21 jaar
  6 dagen geleden
 • Je hebt gelijk! Ik vind dat preutse gedoe van die jonge jongens gewoonweg belachelijk. Ik douche me ook steeds, net zoals jij.

  22 jaar
  6 dagen geleden
 • Het is helemaal niet raar om je daar te douchen, dat doe ik zelf ook altijd. Ik snap wel wat je bedoelt, want veel jongeren gaan meteen weer...

  23 jaar
  6 dagen geleden
 • Helaas merk ik bij ons in de fitness heel veel jongeren, die ook gewoon direct, zonder douchen naar huis gaan. Soms denk ik dan waarom gaan jullie zo bezweet naar huis of studentenwoning als je de mogelijkheid krijgt op de fitness? Ook in sauna van de fitness komen minder jongeren omdat het een naaktsauna is. Jammer, maar dit blijkt het 'nieuwe normaal' te worden. Niet opgeven en blijven douchen, ik doe het ook altijd!

  22 jaar
  6 dagen geleden
 • k denk
  1) angst dat je gaat gefilmd worden omdat iedereen een gsm loopt te gebruiken
  2) preutsheid opgedrongen door nieuwe godsdiensten en culturen die naaktzijn niet kunnen aanvaarden op basis van t een of ander gebod
  3) onduidelijke wetgeving die wel of niet regelt wat mag en niet en dus mensen bangmaakt


  19 jaar
  6 dagen geleden
 • Douchen na het sporten is zeker verstandig.

  Het kan zijn dat die andere jongens vlakbij de sportschool wonen en ze er daarom voor kiezen om thuis te gaan douchen. Ikzelf woon ook maar 5 minuten van mijn sportschool: vaak kies ik ervoor om dan niet in de sportschool te douchen, maar dit uitgebreider en comfortabeler thuis te doen.

  22 jaar
  6 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten