Skip to content
4 reacties
393 weergaves

Alleen op vakantie (Turkije)

Hoii   ik had een vraagje, heeft er iemand ervaring met alleen op vakantie gaan? Ik zit eraan te denken om binnenkort misschien een weekje alleen naar Turkije te gaan, of misschien via een oproep op internet ergens een vakantiepartner te zoeken.   Maar hoe is het jullie bevallen, goed, slecht? Was je bang voor eenzaamheid? En voelde je je daar ook wel eens eenzaam? Zou je het aanraden? etc etc, ben erg benieuwd, omdat ik echt niet weet of ik het zal gaan doen of niet. En zouden jullie een vakantiepartner zoeken of alleen gaan? (uit mijn directe omgeving is er niemand die mee zal gaan, dus vakantiepartner zal ik via internet of een organisatie moeten zoeken).   Alvast bedankt :) Liefss 

17 jaar
13 jaren geleden

4 Reacties

  • ...

    In januari wil ik ook erg graag naar Turkije.. Afgelopen zomer ben ik daar op vakantie geweest en natuurlijk kennis gemaakt met verschillende mensen! Maar ik wil graag meer van het land zien en heb contact gehouden met iemand van het hotel.. Helaas wil mijn moeder niet dat ik ga, aangezien ze bang is dat de mannen daar iets van plan kunnen/zullen zijn... Maar ik ben van mening dat ik hier net zo veel gevaar loop als daar....

    20 jaar
    13 jaren geleden
  • Topic Starter

    @jongen 16,   idd, zoiets ook, of misschienn dat je 1 keer van te voren afspreekt ofzo om te kijken of het klikt, en daar dan met elkaar optrekt, maar ook je eigen weg gaat. Maar het gaat het voor mij toch niet meer worden ivm studie.. Maar ik wil het echt heel graag, dus helemaal de hoop opgeven kan ik niet, ook al weet ik wel dat het dit jaar iig niet kan.    Maar ik zou nog steeds graag ervaringen horen over alleen op vakantie gaan (naar Turkije of ergens anders, maakt niet uit) Want ik wil het nog steeds heel graag, ik moet het alleen even uitstellen.. tot de meivakantie ofzo of volgend jaar oktober... xD.    

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • vraagje

     ik zou ook graag alleen op vakantie gaan nouja, niet alleen maar het liefst in een groep die je dan daar ontmoet zegmaar heeft iemand ervaring hiermee? 

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • alleen,neen.

    Hoi heb ook een zus van jouw leeftijd maar zou niet graag willen dat ze als meisje alleen naar turkije op vakantie ging.Omdat een meisje of vrouw alleen gewoon kwetsbaarder is.Zou als ik wou desnoods via internet een tweede persoon zoeken die mee ging. Maar is er echt niemand in je buurt die als reispartner mee wil. Twee of drie man is gewoon veiliger. MEAT.

    19 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten