Skip to content
11 reacties
2767 weergaves

Mee naar naturisten camping of niet

Dit jaar hebben mijn ouders weer een vakantie naar Frankrijk geboekt naar een naturisten camping. Zoals ieder jaar. Maar nu twijfel ik of ik weer mee moet. Ik weet niet of ik weer zo'n zin heb om met mijn ouders en zusje weer de hele vakantie naakt te zijn. Het is alweer een jaar geleden dat ik hun naakt gezien heb of hun mij. Mijn piemel is ook een stuk gegroeid. Weet niet of dat veel zou opvallen. Mijn jongste zusje is wel zo iemand die naar gaat zitten staren ofzo en daar heb ik totaal geen zin in. Wat moet ik doen? Zeggen dat ik niet mee ga?

16 jaar
11 maanden geleden

11 Reacties

  • Heel goed dat je toch bent meegegaan. Je kan er gelijkgestemde vrienden en ook vriendinnen maken en met zo'n groep leuke dingen/aktiviteiten doen en ondernemen. Mijn ervaring is dat meiden en vrouwen een stijve pik mooier (en geiler) vinden dan een klein verfrommeld pikkie in een strakke boxer. Mijn moeder en zus van 19 beamen dit en genieten ervan en ik heb begrepen dat er veel meer vrouwen er zo over denken en het graag zien. Als we aan het sporten zijn let ik er ook niet meer op maar zie wel dat mijn vader soms ook een stijve krijgt. Ik weet alleen niet of dat door het sporten komt of door de blote vrouwen die meedoen? hahaha. Heerlijk toch om zo vrij en ongedwongen te kunnen rondlopen.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Ja ik ben alsnog meegegaan. Ik had geen keus. Uiteindelijk was het ok ook al had ik af en toe een stijve. Maar daar werd eigenlijk niet op gereageerd. M’n zusje heeft het wel gezien en giechelde een beetje maar verder niets eigenlijk.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Ts ben je meegegaan of niet ben wel benieuwd

    12 jaar
    10 maanden geleden
  • Vanaf mijn 11de kom ik regelmatig op naturistencampings en op naaktstranden. In mijn pubertijd ook en heb in die periode vaak met mijn zus en ouders gepraat en dan met name over mijn groter wordende piemel en groeiend schaam (of pret)haar. Uiteraard ook over het krijgen van een stijve pik, maar zowel ouders als zus zeggen daar geen enkel probleem mee te hebben en het juist mooi te vinden. Andere jongens op de camping bevestigden dit ook en zaten er dus niet mee. Op die manier werd ik vanzelf ook vrijer en stijve of niet, gewoon meespelen met de rest en eh.... gun die jonge meiden ook wat bekijks. hahaha (dit laatste kwam van mijn moeder en zus!)

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Gewoon doen

    12 jaar
    11 maanden geleden
  • Het is inderdaad niet zo ongewoon dat je plots niet meer zo graag mee naar een naturistencamping gaat, terwijl je dit vroeger wel met het ganse gezin deed. Je lichaam veranderd en je leert een zeker schaamtegevoel kennen, wat helemaal niet hoeft maar het is nu even zo. Praat er misschien met uw ouders over ? En op het naaktstrand en de naturistencamping mag je inderdaad ook een zwembroek dragen hoor.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi TS, snap jouw gedachten, in deze fase mag je twijfelen en ook neen zeggen. Ik neem aan dat jouw ouders dit respecteren! Succes en laat weten wat jouw uiteindelijke keuze is.

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Je mag blij zijn dat hij groeit en dat er meer gekeken wordt. Al zal dat laatste week meevallen op deze campings. En je zusje zal toch ook andere jongens zien. Als zij later ouder wordt zal ook zij merken dat er meer aandacht is, maar dat went ook.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Het is heel normaal dat mensen van jouw leeftijd op nudistencampings een periode hebben dat ze zich een beetje schamen. En dan kunnen ze gewoon hun zwembroek of wat ze willen aanhouden.

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Als het daar leuk is ga je.toch gewoon mee.
    Wat maakt het uit dat ze m zien.
    ZIEN IS NOG NIET HEBBEN!

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ga ook altijd met mijn ouders naar een naturistencamping in Frankrijk, maar zie mijn ouders, broer en broertje het hele jaar door wel naakt. Dan is het ook nooit erg als we op vakantie naakt zijn, want het is het hele jaar door heel normaal.
    Kan me voorstellen dat als je elkaar alleen op vakantie naakt ziet dat het ongemakkelijk is. Je zusje en ouders weten ook wel dat een piemel nou eenmaal groeit als je ouder wordt. Daar zou ik me echt niet druk over maken. Gewoon lekker mee gaan als het je leuk lijkt.

    17 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten