Skip to content
15 reacties
2536 weergaves

met ouders mee op vakantie

moet dit jaar ook weer mee met mijn ouders naar een naturistencamping in frankrijk.verleden jaar was ik daar ook en vond het eigenlijk niet fijn meer om bloot te zijn waar mijn ouders bij zijn .verleden jaar was er ook geen ene andere jongen van mijn leeftijd daar en speelde ik met jongens die allemaal jonger waren als ik .dus flink balen toen ik hoorde dat we daar weer naar toe gaan.

14 jaar
10 jaren geleden

15 Reacties

  • ja jongen ik ga ook altijd naar een naaktstrand of camping. wat scheren betreft op jouw leeftijd zou ik het nog lekker laten staan is toch mooi en stoer en iedereen kan gelijk zien dat je geen klein jongetje meer bent. je balzak zou ik wel scheren dat doen de meeste jongens en mannen tegenwoordig. wel voorzichtig zijn met scheren en anders even je pa om hulp vragen want ik begrijp dat hij zich ook scheert .tot slot niet vergeten je goed in te smeren voor je in de zon gaat .je rug maar even laten doen door pa of ma.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi jongen van 16. Ik scheer mijn schaamhaar (of liever:prethaar) niet. Alleen het haar op m'n balzak knip ik regelmatig wat korter maar verder vindt mijn vriendin het zo mooi en lekker stoer zegt ze altijd. 

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • jongens van 18 en 21 bedankt mannen .zal aan jullie woorden denken als ik het moeilijk heb op de camping . zijn jullie ook naturisten en nog een kort vraagje ,scheren jullie je schaamhaar ? mijn pa wel en ik heb nu inmiddels ook een bosje waar ik net een beetje gewend aan ben geraakt en als ik scheer zullen de mensen dan niet denken dat ik een jaar of 13 ben ook al heb ik wel een flinke ?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Heel goed van je. Show jezelf maar zonder gene en wie weet hoeveel meiden je achter je aan krijgt! hahaha.... en nu zonder gekheid: laat jezelf zien als man en geniet er van.
    Fijne en lekker zonnige vakantie gewenst!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • flink van je jongen en geniet vooral van je vakantie en vooral helemaal lekker bruin worden man.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • jongens van 21 en 18 ik zal me als een man gedragen en trots zijn op de camping.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 16 ,die spontane erecties komen door de pubertijd .je hormoontjes doen hun werk en dat weten je ouders ook wel en zullen er echt niets van gaan zeggen als je met een erectie worstelt. het beste is om het te negeren en blijft doorgaan met wat je aan het doen bent . je bent 16 en dan heb je geen jongensplassertje meer ,is even wennen voor jou en ook je ouders die best trots op je zullen zijn als ze zien dat hun zoon een man aan het worden is.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom mogen je ouders en anderen niet zien dat je al een grote piemel hebt? Schaam je jezelf voor je eigen lichaam? Probeer er eens anders naar te kijken en over te denken en wees er trots op. Mijn ervaring is, dat je dan ook niet zo snel een stijve krijgt, wel een beetje, maar dat is juist heel mooi heb ik intussen gehoord. Gewoon lekker naakt lopen en spelen is toch heerlijk bevrijdend en als je daarbij nog fors geschapen bent zal menigeen er jaloers op zijn dus trots wezen en kop op, allebei.....-lol-

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • hoewel ik al 16 ben krijg ik nog best vaak onverwachts en zonder aanleiding een erectie en vraag me af hoe ik daar op de naturistencamping mee om moet gaan . wilde verleden jaar al een zwembroek aanhouden maar dat vonden mijn ouders geen goed plan maar ik wil ook niet dat de mensen en ook mijn ouders weten hoe groot mijn piemel kan worden.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je naar de website van de NFN gaat kan je er het speciale gedeelte voor jongeren raadplegen. Je kan ook lid worden van de jongerenafdeling en die organiseren jaarlijks ook campingweken voor jongeren uiteraard. Je kan er natuurlijk ook bekijken op welke campings altijd al veel jongeren komen en dat met je ouders bespreken. Te schamen hoef je je niet, ook niet als je soms een stijve krijgt, want iedereen weet dat wel op die leeftijd en bekijk het gewoon eens als iets mooi en iedereen heeft dat wel eens, je vader denk ik ook toch?!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Heel begrijpelijk als je wat terughoudender wordt met bloot gaan op je 14e, je lichaam verandert toch... Dat zullen meer jongens en meiden hebben op jouw leeftijd, zelfs al ben je van jongsafaan als naturist opgegroeid.
    Alleen, als je 14 bent heb je niet veel keuze als je ouders hebben besloten om weer naar diezelfde camping te gaan. Maar ik denk dat je ouders heus wel begrijpen dat het voor jou niet leuk is als er verder geen leeftijdsgenoten zijn. Misschien is er nu al geboekt, en kan er niet meer veranderd worden, maar je ouders kunnen daar wel rekening mee houden de volgende keer. En misschien zijn er dit jaar wel heel veel leeftijdsgenoten en heb je je voor niets druk gemaakt.

    @jongen 22 : voor jou ligt het toch even iets anders. Op je 22e kunnen je ouders je niet meer verplichten om mee te gaan op vakantie, en zo te lezen hoef jij ook niet bloot.
    Alhoewel, als je echt niet zelfstandig kunt zijn op je 22e door wat voor reden dan ook, ligt het toch net weer wat anders...

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als mijn ouders op vakantie gaan moet ik ook mee, want als ik 3 weken alleen thuis blijf is de kans aanwezig da mijn ouders mijn verwaarloost aantreffen en daarom moet ik gewoon mee en laat ik daar dan blij mee zijn want zo kom ik ook eens in andere landen van Europa en omdat ik van fietsen hou worden de fietsen mee genomen en de eerste paar dagen mag ik alleen op de fiets weg met papa en / of mama mee , die dan graag met mij mee fiets om de omgeving te zien en mijn ouders mij de route kaart laten lezen om te controleren of ik zelfstandig de weg terug weet als ik zo maar even 40 km verderop ben op de fiets en als dat zo is mag ik vanaf 6 uur smorgens tot 21 uur zodat het eten dat bewaard is kan worden gegeten en daarna kan douche en pyjama aan te doen zodat ik om 22 uur als ik naar bed moet ook kan gaan slapen dan mag ik net zo veel KM rond fietsen zoveel ik wil. Tenzei ik te laat aankom savond dan moet ik de volgende dag bij de caravan blijven en mag ik pas een dag later weer. Plus dat de tijd die ik daardoor later dan 22 uur in bed lag de volgende avond voor-straf dubbel eerder in bed lig. Ik moet wel mobiel bij mij hebben , als er wat gebeurt kunnen ze komen , want mijn ouders kennen wel Duits Frans en Engels .

    Ik geniet er altijd van als ik in een ander land ben en zie dat he landschap anders er uitziet en ik ben blij met mijn ouders mee kan en ja ook mee moet want ik ben absoluut niet instaat om zelfstandig buiten Nederland te reizen . Ik heb genoten afgelopen zomer in zuid frankrijk en weet je ik mocht zelfs zelfstandig spanje in fietsen met klimmen en dalen omdat wij maar 12 km van de spaanse grens af waren . Dat wilde mijn ouders mij eerste verbieden afgelopen zomer maar heb een beetje door lopen zeuren en toen mocht het als ik maar voor 21 uur terug ben.
    Mijn ouders gunnen mij die plezier en nemen mij dan ook mee.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom vindt je het eigenlijk niet fijn meer dat je ouders je bloot zien? Je hoeft je toch nergens voor te schamen, ook niet voor een stijve piemel ofzo, is gewoon de natuur en schaamhaar betekent dat je volwassen begint te worden. Ik vind het prachtig om te zien en ook m'n broer van 21 die best een flinke dikke heeft en die plaag ik wel eens als hij in ons tentje met een stijve wakker wordt. Word ik zelf vaak geil van, is gewoon prachtig om te zien wat moeder natuur van jou gemaakt heeft.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Naturistencamping is prima. Kwam en kom ik ook altijd, maar vraag je ouders er een te zoeken waar ook tieners van jou leeftijd zijn. Ze zijn er echt wel!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi,
    Lijkt het je geen goed plan om alle met je ouders te bespreken.Heb ik ook gedaan!

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten