Skip to content
71 reacties
9654 weergaves

zwemslip in Franse zwembaden

Vóór de zomervakantie ontstond er de discussie over de zwembaden in (o.a) Frankrijk. Je mag daar alléén een duik nemen als je een zwemslip / speedo aanhebt, shorts en andere slobberbroeken mogen niet.   Ikzelf vond 't in het begin doodeng, ook al omdat ik een erg grote lul heb, die je niet makkelijk verbergt, niet zonder dat je flinke bobbel ziet. Uiteindelijk heb ik me erover heen gezet en duik (sinds m'n 16e) lekker het water in. Uit de dicussie hier bleek dat 't voor veel jongens een groot probleem is, al helemaal als je een grote hebt. Ik ben benieuwd hoe de jongens die in Frankrijk in een zwembad hebben gezwommen, het opgelost hebben. . . . . . .   Ik heb begrepen dat die regel in Frankrijk er is, omdat ze niet willen dat er gras, zand enzo het zwembad ingaat en veel water eruit meegenomen wordt door die slobberbroeken.      

22 jaar
12 jaren geleden

71 Reacties

  • Eens met jongen21. Je moet je nooit schamen voor je piemel. Bovendien zijn zwemslips zo gemaakt, dat elke piemel in normale staat er in past want de stof rekt mee.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • We gaan met de familie elk jaar naar Frankrijk en ben dus al langer gewoon om een strakke boxer te dragen, maar heb zaterdag een mini zwemslipje van Hom gekocht met de bedoeling om dit in de zomer mee naar Frankrijk te nemen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom wil je niet in een zwemslip lopen? Mag niemand zien dat je een jongen bent. Wees juist trots op je lichaam en zeker ook je piemel. Het is een pracht instrument, klein of groot, doet er niet toe. Voor een stijve hoef je je ook niet te schamen want die krijgen veel meer jongens en is gewoon mooi om te zien. Geniet dus gewoon van je vakantie in Frankrijk.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Iedereen draagt daar zo'n strakke zwemslip of zwemshort. Je bent dus niet de enige en niemand loopt daarmee dus voor gek.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik op mijn rug in de zon lig krijg ik vaak een stijve, dan gebeurt dan vanzelf. Ik probeer altijd zó te liggen dat er niemand achter me ligt, want mijn piemel duwt dan de rand van mijn zwembroek omhoog, en dan zou iemand gewoon over mijn lijf heen naar binnen kunnen kijken. Natuurlijk probeer ik wel om mijn stijve opzij te leggen, maar als je teveel friemelt valt dat alleen maar extra op.
    Mijn kleine broertje (12jr) stikt van het lachen wanneer ik met mijn "probleem" zit.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ga met mijn ouders in de zomer naar frankrijk en lees hier dat je daar een slip moet dragen maar ik wil daar niet in een zwemslip gaan rondlopen en nu wil ik liever niet mee .

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik draag altijd zwemslips. Als ondergoed meestal boxers. Heb in mijn zwemslip bijna nooit een stijve, al vind ik het wel geil dat ik vaak meiden naar mijn bobbel of kont zie gluren. 

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb nog maar een klein pikkie, en dat zie je ook aan de buitenkant als ik mijn zwembroek draag. In Frankrijk zag ik meer jongens van mijn leeftijd en sommigen hadden een grotere piemel, maar gwlukkig was ik niet de enige met een kleine bobbel.
    Ik krijg wel eens een stijve, en dan wijken de pijpjes een beetje. Dan voel ik de wind langs mijn ballen gaan, en die zijn dan dus ook wel te zien. Dan probeer ik vlug het water in te duiken of ik ga op mijn buik liggen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik niet op een naturistencamping of strand ben draag ik meestal een mini-string of tanga. Ik voel me daar geil in en dus vaak een stijve en ja, wat schaamhaar (of liever prethaar) komt er onder- en bovenuit en soms ook m'n eikel. Ik zie de meiden dan meestal heel er geil kijken en ik wed dat ze er vaak met een nat kutje zitten! Heerlijk toch?!!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • vond het niet prettig om in een zwemslip te lopen want soms zag je mijn schaamhaar een beetje en mijn ouders zullen dat ook wel gezien hebben.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelf draag ik het liefst een minislipje dat vind ik prettiger dan een grotere zwembroek. De maat is precies goed (in mijn geval S) niet te groot en niet te klein waardoor alles netjes bedekt is. Om te zonnen draag ik ook wel eens een string, maar dat is minder geschikt om in rond te lopen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag zelf liefst een mini zwemslipje, in Frankrijk ideaal voor mij. De meeste jongens dragen wel een strakke boxer, geen slipje. Hier op het strand doe ik een short of strakke boxer aan, in een minislipje heb ik het gevoel behoorlijk aangestaard te worden.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kan em er moeilijk afknippen.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit jaar weer naar Frankrijk en gewoon in een speedo, maakt me ook helemaal niks uit aangezien iedereen er daaro in loopt, hoef je je helemaal niet voor te schamen. Over het algemeen vind ik Slips helemaal niet verkeerd zowel zwemonderbroek als ondergoed, komt in onze vriendengroep weer juist helemaal op ^^

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn meisje geilt op kleine slipjes en zou het liefste zien dat er iets onder of bovenuit piept. Ook schaamhaar vindt ze prachtig die krulletjes zegt ze altijd. Mijn pik is 16cm. en groeit niet meer, maar voor mijn meisje meer dan genoeg zegt ze, anders gaat het pijn doen bij haar want hij is wel behoorlijk dik. Doorkijk als ik een stijve heb wordt ze helemaal opgewonden van en zie dan een natte plek in d'r bikini. Ook leuk om te weten dat ze geil is! haha

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja , is zeker goede maat. Hij groeit nog wel. De mijne is 17 cm, mijn meisje is er blij mee.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • bobbels

    heey, ik kijk ook wel naar de speedos hahah en bobbels, ik krijg dan ook een stijve 15cm, is dit een goede maat?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • @@exhibitionistje

    ja zeg het ff kunnen we lachen met een groepje bij het zwembad
    (schijver van: te klein,te groot)

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • @exhibitionistje

    Waar ga jij zwemmen ?

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • @aso

    ik heb te groot/te klein getypt wij gaan altijd op vakantie naar het zwembad waar geek kinderen onder 14 rondlopen, dus ik hou toch wel een soortvan beetje rekening met kleinen kinderen

    17 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten