Skip to content
15 reacties
535 weergaves

zelfmoord

hoi allemaal ik heb geen vrienden en ik word op school ontzettend gepest. mijn ouders haten mij, en ik heb geen vriendin daarnaast ben ik ook ontzettend dom en stom en lelijk. ik ben enig kind en daarom ben ik heel erg eenzaam, maar ik mag van mijn ouders geen huisdier om dat te compenseren iedereen haat me ook heb ik een hartafwijking waardoor ik bijna niets kan en mn ouders zijn werkeloos, dus zitten we in de bijstand waardoor ik niets te besteden heb en er altijd stom bij loop daarom vroeg ik me af, zal ik zelfmoord plegen of niet? en zijn er nog meer mensen die zo'n afschuwelijk leven hebben als ik heb?

16 jaar
13 jaren geleden

15 Reacties

  • @meisje

    als ze op die leeftijd al zulke gedachten hebt, dan is er iets goed mis in hun leven. Het is niet normaal (punt). Deze jonge kinderen komen op deze site omdat ze weten dat dit misschien hun laatste redmiddel is of omdat ze via deze website advies kunnen krijgen hun (luxe) leven door een roze bril te bekijken. En stel ze vragen aandacht.. wat dan nog??? is dat niet wat ze nodig hebben?

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • sorry hoor maar als je zelfmoord wil plegen dan zoek je gewoon aadacht, ga je gewoon gedragen met je zelfmoord hou op man veel meer mensen hebben het zwaarder dan jullie pff jullie leven in een te luxe leven.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ja ik weet het maar bel kindertelefoon en kies niet de makkelijkste weg.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • ZELFMOORD IS NOOIT DE JUISTE KEUZE OK!

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • bel de kindertelefoon ze geven je tips: 0800 0432
    of ga naar www.kindertelefoon.nl je kunt ook met mensen chatten.
    xx succes

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb mezelf zo vaak gesneden, mijn moeder was er achter gekomen ik dacht zelfs dat ze me zou slaan. Ik heb ook zo vaak op een treinspoor gestaan, mijn leven is niet perfect. Mensen schelden me uit op dat ik dik ben dat is ook de reden erachter, een jongen uit mijn klas heeft me een keer uitgescholden voor tsunami ik weet niet of jullie dat liedje kennen en ik heb ook een lerares die niet zo slank is en ze noemde me net als haar mvr. Van Der Zee. Ik brn elke dag aan ht denken zou ik het doen en soms sta ik dan met een mesje in me handen bij me keel of onder me hand bij die aders ik heb het vreselijk zwaar en zou graag ook jullie mening willen horen
    X.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik herken je gevoel... Ik heb zelf al 3 zelfmoordpogingen gedaan maar geen val allen succesvol😔. Ik heb wel vrienden maar geen echte vrienden waar je heen kan gaan met problemen. Mijn vader heeft me sind ik 2 ben mishandeld en sind ik 10 ben ook sexueel mishandeld. Ik ben zwanger van hem geworden en heb een anonieme abortus gepleegd. Ik ben weggelopen maar helaas weer gevonden. Nu heb ik een nieuw plan... Dus heel veel succes nog. Ik hoop dat jij er wel overheen komt...   Hier stond een verontrustend bericht over zelfmoord   Ha Meisje van 14! Blijf hier niet mee lopen. Er zijn mensen die je kunnen helpen. Op de website http://www.113.nl/nu-praten kun je ’s ochtends van 10.00 (in het weekend vanaf 12:00) tot 23.00 chatten met een hulpverlener. Bel je liever of heb je ’s nachts hulp nodig? Bel dan 24 uur per dag, 7 dagen per week naar 0900 0113 (€ 0,05 per minuut). Mailen naar jongin@kuseema.nl kan natuurlijk ook. Heel veel sterkte!!

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik geef je directe en wijze hulp

    Zelfmoord plegen is niet de oplossing op alles. we hebben allemaal onze problemen, we voelen ons allemaal wel eens niet op ons gemak, we stressen allemaal over bepaalde dingen die ons dwarszitten, al die dingen samen maken ons tot mens. je probeert deze gevoelens te vermijden, maar je loopt enkel weg voor je problemen. wat je nu echt moet doen, is je problemen onder ogen zien. heb je je er wel eens over nagedacht waarom je eigenlijk gepest word? misschien is er iets waardoor ze jou als doelwit gebruiken. mocht het iets persoonlijks, of iets zijjn die je niet wil veranderen, dan moet je dat beslist niet doen. pestkoppen hebben niks beters te doen dan het leven van anderen een slechte draai geven, je moet hun geen aandacht schenken, want diep van binnen zijn zij juist de zwakkeren, omdat ze het steeds over de minpunten van anderen hebben, dat bewijst dat ze steeds op anderen doelen, en zo  reacties van anderen proberen te vermijden. ik weet dat het niet makkelijk is dat je enig kind bent, maar zoek iemand die jou uit die eenzame tijd kan verlossen. als je het moeilijk vindt om vrienden te maken, dan kun je mij daarover altijd tips vragen. en je noemt jezelf lelijk, ik heb je tot nu toe niet gezien, maar ik kan uit je woorden samenvatten dat je een prachtig persoon bent. elke mens is mooi op zijn eigen manier. zolang je jezelf maar accepteerd maken de opmerkingen van de rest niks uit. verder maakt het niet uit dat je ouders in de bijstand staan, of je het nou moeilijk hebt of niet, het zijn wel je ouders, zij zijn de reden dat jij nu leeft op  onze aardbol. het maakt niet uit dat je niet de mooiste kleding draagt, of de beste spullen hebt, die kunnen je ouders gewoonweg niet betalen. je ouders deden wel hun best om jou tot je 16e levensjaar op weg te helpen, ze deden/doen al zo hun best. zoek anders een baantje in de supermarkt, daarvan kan je tenminste in je eigen prioriteiten voorzien. je hebt lieftallige ouders, en dat is al het grootste geschenk, dat nooit te koop is in een winkel. die pestkoppen zien dat niet in, ik wed dat ze het thuis moeilijk hebben, en hun woede en frustraties africhten op een aantal doelwitten op school, dus in principe zijn zij juist de zwakkeren. negeer gewoon de opmerkingen van die pestkoppen, ze zullen echt niet het hele jaar doorgaan met iemand waarvan die niet eens aandacht schenkt aan hun woorden/daden. onthoud 1 ding: je bent niet alleen, en dat zul je nooit zijn ook. je mag me altijd vragen om hulp, en ik zal je graag op weg helpen.  

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Heb dat ook

    Jo maak je geen zorgen ooit vindt je iemand die precies hetzelfde heeft, ik heb ook een paar jaar zelfmoord willen plegen en nu nog steeds maar sinds kort ben ik opzoek gegaan naar iemand die net zo is als ik, ik weet best wel lastig om vol te houden maar geloof me zodra je iemand vindt ben je er vanaf! 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Niet doen

    Ik zou geen zelfmoord plegen als ik jou was. Er zijn genoeg kansen voor iedereen en zoals reactie 1 als zei kun je ook met hulpverleners chatten. Dat zou ik doen als ik jou was. Nog een reden om het niet te doen is dat je heel veel mensen een trauma bezorgt, ook al denk je misschien van niet en dat niemand het wat uitmaakt ofzo. Je bent nog maar 16 en hebt een heel leven voor je. En ja, er zijn meer mensen zoals jij, er zat een in m'n klas bijvoorbeeld. Die heeft het ook niet makkelijk.    Ik hoop dat al deze reacties wat hebben geholpen hierboven!

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • pleeg geen zelfmoord

    pleeg geen zelfmoord daar los je niks mee op, en probeer nieuwe vrienden in je klas te zoeken bv, of ga op een sport of zoek een hobby waar je nieuwe vrienden mee maakt of wat jezelf gwn graag doet of misschien kan je als bijbaantje de hond van iemand bij je in de straat uitlaten dan verdien je meteen wat geld en je bent met dieren bezig maar pleeg geen zelfmoord er zijn altijd wel mensen die van je houden ook al denk jezelf van niet. veel succes! x

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • stooop

    geeeeeeeeeen zelfmoord nooit dat is het domste stomst wat je kan doen   en dit gevoel hoort meestal ook bij de puberteit ik heb het ook soms ga dan gewoon achter je pc iphone ipod ps 1,2,3 en 1 goudvis in huis dat kan toch dat is weinig werk maar wel grappig en die beesjes leven niet zo lang dus als je er op uitgekeken ben dan gaat dat beest al beina dood

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • om ff op mijn reactie terug te komen

    Ik reageerde altijd alles af op mijn moeder. Misschien denk je daarom dat je ouders je haten? x.

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • .

    Ja ik herken het. Ik heb last van hyperventilatie aanvallen dus kan ook niks. maar denk je écht dat je ouders je haten? dat je niet kunt opschieten met je ouders komt gewoon door de puberteit denk ik. maar als je hier zo mee zit praat er over! echt. ik zit ook bij een psygoloog en het werkt! ik had ook nooit vrienden. maar ik heb het vertelt en ben verhuisd, ik heb een nieuwe start gemaakt en het gaat super met me! ookal ben ik nog maar 13 ik heb ook héél véél meegemaakt!

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • -
       Ha Jongen van 16! Blijf hier niet mee lopen. Er zijn mensen die je kunnen helpen. Op de website http://www.113.nl kun je ’s ochtends van 9.00 tot 15.30 en ’s avonds van 18.00 tot 23.00 chatten met een hulpverlener. Bel je liever of heb je ’s nachts hulp nodig? Bel dan 24 uur per dag, 7 dagen per week naar 0900 0113 (€ 0,05 per minuut).

    Heel veel sterkte!!

    21 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten