Skip to content
6 reacties
1013 weergaves

Mezelf snijden

Hallo iedereen
Ik heb me zojuist gesneden op mijn wang mijn hand en mijn arm.
Ik was eigenlijk niet eens verdrietig of boos ofzo ik wou mezelf gewoon snijden zodat mensen het konden zien en ik weet niet waarom ik wil geen aandacht ofzo maar ik wil gewoon dat mensen zien dat ik niet oke ben
Als ik in de klas ben dan kan ik lachen en echt lachen niet fake ofzo maar op de speelplaats voel ik mij zo alleen en ik heb geen vrienden dus ja...
Ik wou dit gewoon even kwijt
Groetjes
M   Moderator Hallo meisje van 14, wat goed dat je het hier deelt. Heb je de brief van Koningin Máxima aan jongeren gezien van afgelopen week? Zij zegt: 'Je hoeft niet altijd vrolijk te zijn'. Ook zegt zij dat het belangrijk is hierover te praten. Zie deze link: Brief van Máxima aan jongeren: 'Je hoeft niet altijd vrolijk te zijn'. Ik hoop dat je hier van andere jongeren steun krijgt, maar er zijn ook andere plekken waar je hulp kunt krijgen:    Bij de Kindertelefoon kun je gratis en anoniem chatten met een hulpverlener.  Je kunt terecht bij een vertrouwenspersoon op school, een jongerenwerker of bij @ease Kom je uit België? Kijk dan eens op de website van het Jongeren Advies Centrum. Vind je het lastig om vrienden te maken? Kijk dan eens op JoinUs.nl. Ook kun je kijken op www.jongerenhulponline.nl, daar vind je nog meer gratis hulplijnen.    Heel veel sterkte!

14 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Wees asjeblieft zuinig op jezelf

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Je schiet er niks mee op dat je je gaat snijden. Stop daarmee.

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • hallo ik heb het zelf ook gedaan k raad het je echt af en je kan sws altijd om hulp vragen bij je ouder en als je dat niet durft bel/app dan even de kindertelefoon

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • Toen ik jonger was, sneed ik mezelf ook. Omdat ik geen woorden had voor wat ik voelde. Toen ik ging praten, ging het beter. Mijn littekens zijn voor de rest van mijn leven zichtbaar. Dat gun ik jou niet. Praat erover, meis.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Zwaar voor je dat je je zo voelt, meisje van 14. Wat de andere jongen van 23 zegt: wees niet bang om iemand die je vertrouwt te vertellen over wat je voelt. Bijvoorbeeld (een van) je ouders of je mentor op school. Weet die trouwens al dat je je op school eenzaam voelt? Je hoeft dit niet in je eentje op te lossen: het is juist heel goed om hulp te vragen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Het enige wat ik kan aanraden is om met iemand zoals je ouders of een persoon die je vertrouwd een goed praten

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten