Skip to content
6 reacties
1021 weergaves

Zelfmoord??

Hey Ik wil even iets delen ws maakt het jullie niet uit maar toch. Ik heb al een tijdje problemen: ik snijd mezelf en zou eigenlijk zm willen plegen. Mensen in mijn omgeving nemen het niet serieus en ik heb niemand bij wie ik het kwijt kan ( behalve de psycholoog maar zij neemt mij ook niet serieus dus vertel ik haar het maar niet meer) Ik ben erg in de war En vraag me af of jullie weten wat ik nu kan doen?   Moderator Hallo meisje van 13. Blijf hier niet mee lopen. Er zijn mensen die je kunnen helpen. Op de website www.113.nl  kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week anoniem chatten met een hulpverlener. Bel je liever? Bel dan 24/7 anoniem naar 0800 0113 (gratis) of naar 113    Op 113.nl vind je ook andere mogelijkheden voor hulp, zoals een online zelfhulpcursus, (online) coaching tips, oefeningen om in slaap te vallen etc.    Heel veel sterkte!!

13 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • in NoodGeval mag jij dag/en Nacht met mij contact opnemen.   en als je nergens weet heen te gaan, wil ik je wel opvangen.   voor zulke gevallen help ik je desnoods persoonlijk.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zovelen met al die kapotmakende gevoelens en gedachten zeker niet goe. wat is er toch zo azn de hand??? De moderator heeft jou die link gegeven chat of bel maar doe het!  
    Moderator Er zijn mensen die je kunnen helpen. Op de website www.113.nl  kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week anoniem chatten met een hulpverlener. Bel je liever? Bel dan 24/7 anoniem naar 0800 0113 (gratis) of naar 113. Voor België: www.zelfmoord1813.be  

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey meisje 13, wat zwaar voor je dat je je zo voelt. Het boeit me zeker wel! Ik heb zelf last gehad van depressie en gedachten aan zelfmoord, dus ik kan me wel iets voorstellen bij de pijn die je voelt. Laat het weten als ik iets voor je kan doen hier op het forum!

    Wat rot dat je psycholoog je niet serieus neemt. Die hoort je juist te helpen. Jij verdient betere hulp. Ik raad je dan ook aan om te proberen van psycholoog te wisselen en iemand te zoeken bij wie je je beter voelt. Er zijn namelijk genoeg psychologen die je wel serieus zullen nemen als je vertelt wat je doormaakt.

    Heel veel sterkte!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi M13, Ik had gisteren een depressietest gedaan op mn telefoon, en die naar mn moeder gestuurd. Ze kwam me in het online tussenuur opzoeken en toen heb ik t r ff goed uitgehuilt. Zelf heb ik last van moodswings die kunnen wisselen om het uur. Maar door er met mensen die ik vertrouw erover te praten onder andere een paar vrienden, verlicht dat de pijn doordat zei weten dat je je rot voelt en als je er het erover hebt met vrienden of familie, dat die toch echt begrip tonen en misschien zichzelf herkennen in deze rottijd! Ik wil graag even zeggen dat je naar Sigrid Kaag moet kijken wanneer je de tijd heb. Ze is een goeie leider en een hele sterke vrouw, en ik geloof erin dat heel veel vrouwen haar voorbeelt kunnen en ook gaan volgen, ook jij! Ookal zit het leven tegen zijn er altijd van die kleine dingen tijdens de donkerste momenten het verschil maken. Ga opzoek naar die dingen die het verschil maken: of dat grappige videos kijken van katten of baby's is, of dat het simpelweg een gesprek voeren is met iemand die je mag. In ieder meisje/vrouw schuilt een sterke vrouw ook in jou!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hi, Het is absoluut niet waar dat het niemand boeit. Ik snap je echt, ik heb ook te maken gehad met depressies vroeger, maar ik ben er ook weer uitgekomen en dat kan jij ook. Het belangrijkste voor mij was: praat erover. Weet dat je niet alleen bent en dat er super veel mensen zijn die om nou geven. En het hoeft niet van vandaag op morgen perfect hè. Je zit midden in een heel moeilijk proces dus geef jezelf ook echt die tijd. Als je maar weet: jij kan dit. Dit verhaal raakt me echt heel erg omdat ik dit ook had op die leeftijd. Als je maar weet dat het echt goed komt! Heel veel liefs en sterkte van mij

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hi ik snij me zelf ook en heb die gedachten over zelfmoord ook elkdag in en uit maar wat ik mis is een doel voor het leven dus bedenk er een waar voor je wilt leven. En als niemand je sieruus neemt dan zij ze heel erg dom want dit moet je wel sieruus nemen ik vertel het altijd tegen twee vriendin en die helpen mijn maar je moet ook iemand zoeken die je wel sieruus neemt en ik zal het wel tegen je person zeggen waar mee je praat (ben de naam vergeten dom ik)en zeg dan ook dat je niet sieruus gevoelt nomen door haar en aders vraag aan je ouder of beglijders of je een aderen mag dat kan miss helpen. Ik hoop dat ze je snel sieruus nemen groeten 

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten