Skip to content
4 reacties
96 weergaves

Mislukte poging tot zelfmoord

ik ben Zaterdag opgenomen in het ziekenhuis na een mislukte poging tot zelfmoord. Medicijnen ingeslikt en daarna maar gaan fietsen enkel ben ik net buiten de bebouwde kom KO gegeaan en nog geen 2 minuten later waren daar de politie en de hulptroepen zijn er dan ook zo:-(

15 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Wat fijn dat je weer thuis bent, en nu hulp krijgt. Hoe bedoel je leuke dingen doen? In de zin dat je met haar iets leuks wil doen of een leukere vorm van hulp?? Gewoon ik ben even nieuwsgierig haha

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben juist vandaag weer een keer alleen thuis en heb even de tijd om te reageren, idd ik heb nu hulp in het ziekenhuis van een sociaal medewerkster alleen heb ik het idee dat ze zelf ook nog op school zit ze komt twee keer per week bij me thuis en het enige wat die doet is enkel vragen stellen in een 1,5 uur word ik minimaal 200 vragen gesteld die ik allemaal moet antwoorden van simpele vragen van wanneer ik jarig ben hoeveel jaar ik waar op school heb gezeten tot waarom ik tot deze daad ben gekomen, Ik ben haar eerlijk gezegd een beetje zat dat ze nooit iets leuks met me doet.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • heey       het is natuurlijk altijd naar als je je zo slecht voelt, maar een einde willen maken aan je leven is we heel heftig ik heb zelf ook lang met dat soort gedachte rond gelopen. Heel erg k$%#t en @#@!%$# Maar je kunt geholpen worden met goeie hulp, Je zuld het leven weer positief kunnen bekijken. Het leven na het over winnen van een depressie is zo veel mooier. Durf te dromen         Het is goed van jou dat je de eerste stap gezet hebt om hulp te zoeken via deze site. Er zijn natuurlijk nog een aantal site's waar je heen kunt gaan die jou gerichter kunnen helpen bijvoorbeeld, de kindertelefoon, maar ook kun je denken aan 113.nl Dit is een site waar je met mensen over je problemen kunt praten en hun zullen jou goede adviezen geven.     Je kunt natuurlijk ook het verhaal voorleggen bij je mentor of vertrouwings persoon op school. je huisarts of eventueel een psycholoog     ik maak uit je verhaal op dat je niet meer weet wat je moet doen om je problemen te verhelpen. Weet je zelf waar het depressieve gevoel van daan komt? Anders is het misschien handig om dit uit te zoeken met iemand die der echt verstand van heeft bijvoorbeeld een psycholoog ( deze stap is misschien een beetje groot om te zetten je kunt in dat geval ook na een maatschappelijk werker)     nog een aantal basis tips     - probeer wel gewoon te genieten van leuke dingen, ook als je geen zin hebt in dat vriendinnen avondje ga toch even langs misschien voel je je daarna toch blij en kun je even lachen. misschien vergeet je dan heel even alle elende.   - schrijf voor je gaat slapen op wat er leuk was aan die dag, of waar je dankbaar voor bent.   - schrijven, schrijf alle rot gedachte van je af misschien lucht het op.   - geef jezelf piekertijd ( bijv een half uurtje mag je je rot voelen en daarna maak je een nieuwe start met positive gedachten )       ik hoop dat je er iets aan hebt gehad, veel succes

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi, het is niet helemaal duidelijk waarom je dit hier plaatst. Maar je hebt duidelijk hulp nodig, dat je zoiets probeert is niet goed! Het lijkt me een goed idee dat je met iemand gaat praten over waarom je dat nou precies hebt gedaan, waardoor je je zo rot voelt. Je bent toch niet van plan dit nog eens snel te proberen, toch? Anders moet je hier toch wel direct goed met iemand over praten!

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten