Skip to content
6 reacties
58 weergaves

Snijden ... deadth

ik ben een mainiac die zichzelf snijdt ik vertel dit aan mijn vriendinnen maar niet dat ze me altijd kunnen helpen ze zeggen tegen mij GA HULP ZOEKEN NU HET IS NIET NORMAAL HOE JE STIEFVADER JE BIJ JE KEEL GRIJPT EN DAT JE SNIJD NO WAY GA WEG ik zeg daarop het is vreselijk dat hij me bij me keel pakt maar ik ga geen hulp zoekken ik wil gewoon het liefst weg een zelfmoord plegen maar .. dan doe ik mensen pijn en dat wilk ik niet maar hoe moet ik nou leven zo heb ik geen normaal leven de zomer is er bijna en ik loop nog steeds met sweaters waarom heb ik dit leven ik heb respect voor mainiacs die dit ook hebben of die zich snijden maar we houden ons sterk en we kunnen dit maar wat ik kan dat is mezelf pijn doen en voor derest niks bij mij gaat het om snijden snijden en nog eens snijden kutleven pfff ik word echt altijd geslagen zit onder de blauwe plekken ik haat dit ik wil dood.. sorry

13 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • meid, ten eerste zelfmoord is de oplossing niet.
    en ten tweede jou vriendinnen moeten jou helpen en niet zo reageren.
    ik heb ook vriendinnen die zichzelf sneden nu ik en andere vriendinnne met ze gepraat hebben gaat het beter.
    je moet met je moeder er over praten dat je vader je mishandelt en anders met andere familieleden, als dat niet help bel de kindertelefoon die hebben vast wel een oplossing.
    ik heb mezelf ook wel eens gesneden maar ik kwam erachter dat het niet de oplossing is, ik zeg altijd; maak spullen kapot die kan je opnieuw kopen, je lichaam niet.
    meid sterkte en ik ben er voor je!
    stay strong you can do this!
    the Dreamers will survive!
    je kan altijd met mij praten he

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Niet doen. Je bent geboren om te leven & niet om dood te gaan :( doe het niet & stay strong !!

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • he meid , ik weet hoe dat het voelt ik maak het nu eenmaal zelf mee ,maar zm is zeker geen oplossing voor die problemen , de mainiacs / je vrienden die om u geven steunen jou .ik ben er zeker van dat er veel mensen om u geven , never give up girl ! als je wilt kan je er altijd over praten met mij.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • death*

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • meid. geen zelfmoord. je familie, vrienden, mainiacs, iedereen gaat je missen. als je vader t nog een keer doet; vraag hem heel rustig waarom hij dit doet? probeer ook clean te worden. als je een week clean bent geef je jezelf een cadeautje ofso. zet door. dan komt t goed. geloof in jezelf. wilt je t ver schoppen in t leven? stop dan hier mee! porobeer echt clean te worden anders kun je nooit leuke dingen doen in de zomer

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Zm is geen oplossing !! Eerlijk gezegt moet je hierdoor wel hulp zoeken, je vrienden willen je helpen alleen hun weten ook niet wat ze beter kunnen doen... Ik zal je altijd helpen als je hulp nodig hebt Je kan me altijd voor hulp vragen .

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten