Skip to content
23 reacties
289 weergaves

Make-up

Even een vraagje aan alle jongens hier: Wat vinden jullie van make-up? Dan bedoel ik dingen als mascara, oogpotlood, lippenstift enzo. Ik draag zelf namelijk helemaal geen make-up en ik heb een vriend die dat heel fijn vindt. 

16 jaar
12 jaren geleden

23 Reacties

  • geen make-up voor mij

    ik wil gwn zijn wie ik wil zijn (zonder make-up dus)
    ik ben blij hoe ik nu ben en zo blijf ik. en ik vind als je heel veel make-up draagt dat je je zelf dan niet mooi vind en je mooie wilt maken. maar een beetje make-up zoals mascara of dunne eyeliner vind ik wel oke.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik doe zelf altijd op een "normale" dag mascara op. en als er een feestje is, als ik uit eten ga, of als ik op visite ga, dan doe ik vaak wel meer make-up op, naar mijn mening: jij bent jij en ik ben ik dus ik zou zeggen: je mag zelf weten hoeveel make-up je gebruikt. x mij

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik droeg toen ik 12,13 was altijd make-up, incl. Foundation en zo, omdat ik mega onzeker was en aandacht wilde van jongens(als afleiding, ik was nl verliefd op een onbereikbare jongen).
    Totdat ik na een tijdje dacht: "ik heb nu aandacht, ik hb nu vrienden, dus waarom zou ik nog make-up dragen? Ze zullen me toch niet zomaar laten vallen?" Het laatste was dus wel het geval. En gek genoeg werd ik daar alleen maar zelfverzekerder van. Nu begreep ik dat zij mij niet namen om wie ik was, maar om hoe ik eruit zag.
    Ik draag nu 2 jaar geen make-up meer. Mijn ervaring is dus dat make-up iets is voor onzekere meiden.

    En het belangrijkst: je weet maar nooit hoe t meisje eronder uitziet!!!

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Waarom zeggen zo veel van jullie dat makeup een masker is ?
    Bij veel van ons meisjes is het zo dat we makeup dragen omdat we het of mooi vinden of leuk om op te doen.
    Ik zelf draag al zo'n 4jaar makeup. Maar dat doe ik gewoon omdat ik het leuk vind om te doen. Als ik laat of moe ben doe ik gewoon niks of een klein laagje mascara op. En als ik tijd heb doe k mn hele ogen en soms wat lippenstift en blush. Wel heb ik een hekel aan dikke lagen foundation. Het houd je porieën verstopt en daardoor worden je puisten alleen maar erger.
    Maar ik vind als je makeup op wil doen. Lekker doen. Wil je het niet doe je het lekker niet (y)

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik draag wel make-up maar dan alleen een beetje mascara en eyeliner en voor de rest niet van dat foundation of van die prut dat vind ik te overdreven en mensen zeggen dat ik niet meer nodig heb :)

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik draag een klein beetje make-up voor mijn pukkels enzo en die camoufleer ik een beetje en netzoals een meisje hierboven draag ik ook een bril en doe ik een laagje mascara op en verder niets

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik vind meisjes zonder make up leuker. Je bent mooi zoals je bent

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik doe alleen mascara & eyeliner op. Omdat k gwn trots ben op mijn ogen. Met mascara vind ik het meer opvallen

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik draag zelf wel make up gewoon puur omdat ik het leuk vind om op te doen enzo. maar als ik moe ben of ik heb geen zin doe ik gewoon niks op. ik voel me op slechte dagen wel beter door make up, het maakt me zelfverzekerder maar zonder make up vind ik ook goed.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik wel..

    ik draag geen foundation, maar ik draag een bril, waardoor mijn ogen wat minder opvallen, ik gebruik mascara en eyeliner zodat mijn ogen niet wegvallen, geen dikke klonten, gewoon een dun lijntje eyeliner en 2 x met het mascaraborsteltje door mijn wimpers. en bij erge wallen/puistjes gebruik ik een beetje concealer, daardoor camoufleer je het.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • --

    Als je make-up op een mooie manier opdoet en niet te veel, is het gewoon mooi hoor..

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • ...

     Ik snap niet echt dat als je make -up draagt mensen dit  een masker nomen ik voel me ok gewoon blilj zonder make up maar ik vind het leuk om op te doen en als je bijvoorbeeld lippenstift opdoet ofso dan is het bedoelt om de aandacht daarna te trekken.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • geen make-up '

    Ik draag zelf nooit make-up.. ik weet eigenlijk niet waarom ik het niet draag maar ik ben er gewoon nooit aan begonnen. Mensen moeten mij maar nemen zoals ik echt ben en niet met een geplamuurd gezicht vol oundation.
    Ik voel me wel onzeker zonder make up door van die lelijke puistjes enzo, maar ik accepteer het gewoon en het gaat vanzelf weg (:

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • !!!

    Ik ook nooit! Maar mij staat het ook niet! Dus het is helemaal niet erg, draag en doe waar je je lekker bij voelt!!
    Xx

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Geen!

    Ik draag ook geen make-up en ben het helemaal eens met jongen 14 en meisje 14 hierboven ^^

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • geen make up

     Ik draag geen make up. Vind dat allemaal niet zo nodig, ze moeten me maar nemen zoals ik ben vind ik. 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • eeuj

    Geen daar klopt vind ik helemaal niks van.Tuurlijk durfen meisjes met make-up ook wel te ;aten zien wie ze echt zijn. Kijk naar een gothic veel van hun laten zien wie ze zijn met hun make-up. Of bijvoorbeeld iemand die haar ogen heel erg vrolijk opmaakt. Die is dan meenstal vrolijk. Kortom ik ben het helemaal niet met je eens

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Geen

     Geen make-up. Make-up is voor mensen die niet durven laten zien wie ze echt zijn.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Geen

    Meisjes zonder make-up vind ik veel aantrekkelijker. Die hebben tenminste geen 'masker' op en zijn zichzelf.   Groeten,   JS

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

    Het liefst geen make-up al vind ik donker blauwe mascara wel leuk uitzien, maar verder heb ik liever niks, persoonlijk houd ik meer van het natuurlijke deel inplaats van het opgesmeerde deel.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten