Skip to content
290 reacties
4643 weergaves

wat vinden meisjes van broek laag dragen???

ik lees elke keer dat sommige meisjes het niet leuk vinden als een jonge zijn broek laag draagt...   ik draag mijn broek ook laag zodat je mijn boxers kunt zien... petje op enzo...   maar wat vinden meisjes ervan

14 jaar
12 jaren geleden

290 Reacties

  • Ik draag mijn broek altijd vet laag, meestal helemaal onder mijn kont en onder mijn lul. zit het lekkerste vind ik. en als ik trainingsbroek draag doe ik hem altijd nog extra laag, ziet het er chillste uit.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zelf draag mijn broeken niet echt laag. Gewoon normaal. Ik vind het ook niet mooi staan of lekker zitten als een broek laag hangt. Bij mij in de klas zit een wat stevige jongen die wel zijn broeken laag draagt en je ziet altijd zijn harige bilnaad! Een dikke no go vind ik dat.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook een jongen in me klas zitten en die heeft ze broek ook op half 7 en dan trekt hij zn pyjama er onder aan (zelfs in de zomer) normaal vind ik zo laag wel sexyy maar dit vind ik echt viess...

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hell no, ben geen bouwvakker.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Storend als je broeken steeds moet hijsen en voelt dat het van je kont afglijd en dat mensen je aan kijken als ze zien dat je steeds je broek moet op hijsen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het storend bij mij zie je altijd mijn obderbroek omdat al mijn broeken blijven zakkeb zelf met riem en bretels storend als je aan het joggen bent en je moet om de 2 stappen en in winkels zijn er zo veel mensen die mij uitlaggen en het grappig vinden dat ik dit heb echt niet leuk

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het vaak heel erg marginaal overkomen... Maar het hangt er ook van af met welk soorr mensen je omgaat. Wanneer iemand in mijn vriendengroep dat zou doen, zou iedereen die persoon sws uitlachen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Dan blijven ze als nog zakken

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Dan zakt die bij moj nog steeds naar beneden

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @ meisje 12: kan je geen riem om doen? Dat staat nog goed ook ;)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan niet anders bij mij zakken ze gewoon als een goede maat koop voor mij heupen dan zijn ze voor mijn benen te klein dus ik moet altijd broeken kopen die te groot zijn voor mijn heupen dus mijn broek zakt altijd Maar iedereen uitnde klas vind het wel grappig dat ik zo durf te lopen voral met gym als ik mijn boek om de 5 stappen moet hijsen want na 5 stappen zie je al mijn hele onderbroek

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi hoi Jongens kunnen zelf kiezen wat ze het fijnst vinden zitten. Ookal zijn we het er niet mee eens. We kunnen het ze niet verbieden

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb altijd een spijkerbroek aan met een witte riem. Altijd even zorgvuldig saggen, niet te ver, niet te weinig.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 19: ik draag m'n broeken juist op m'n heupen omdat ik dat er goed uit vind zien. Net als dat ik gel in m'n haar doe. Daarom heb ik ook altijd een brede riem om. Mensen zien dat en ik vind het belangrijk er goed uit te zien. Ik vind het ook vet te experimenteren. Zo heb ik tegenwoordig vaak een witte riem om bij een donkere jeans. Valt natuurlijk lekker op en staat vet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 20:
    Nou nee, niet bewust.
    En ik heb er eigenlijk nooit zoveel last van, dus echt oncomfortabel is het voor mij niet. Anders had ik er niet zolang mee rond gelopen, haha.
    Ik vind het gewoon mooie broeken en ze zitten verder ook fijn, 't heeft alleen een klein nadeel, wat ik in mijn voorgaande postst al beschreef.
    Maar ja, als dat nou alles is waar men zich druk over kan maken denk ik dan. ;)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19

    Je draagt je broeken toch ook zo laag "voor het oog"?
    Het lijkt me nou niet het meest comfortabel als je bilspleet zelfs goed zichtbaar is.

    Ik draag ook wel heupbroeken, maar gewoon "op de heupen" zegmaar, geen bilspleet zichtbaar. En ook wel altijd een (brede) riem, omdat het fijn zit, en ook wel omdat het goed staat, naar mijn mening.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 17: Ah, ik ben dus niet de enige bij wie een riem niet helpt... Maar nee, ik draag er dus geen riem bij, want het heeft toch geen nut. Sterker nog, ik heb ook geen riemen meer in huis, dus dan gaat dat sowieso lastig, hahaha. En om het nou alleen voor het oog te dragen vind ik de moeite niet waard.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 19: ik heb ook veel heupbroeken aan maar heb daar juist altijd een riem om. Het 'helpt' bij mij ook niet hem op te houden maar ik vind dat er wel een stuk vetter uitzien dan zonder riem. Zeker met een heupbroek zie je je riem altijd. Vind jij je broek er niet beter uitzien met riem?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 18: Sorry voor mijn late reactie, maar thanks voor jou reactie! Ik heb laatst toch maar weer eens een riem geprobeerd, gewoon een van mijn vriendinnen om te kijken of het wat is, omdat ik toch wel veel commentaar krijg. Maar het werkt gewoon niet. Ik moet hem echt kei strak doen, wil het wat helpen. Dus nee, dat gaat hem echt niet worden helaas... :( Laatst ook best iets gênants meegemaakt: Ik was aan het werk in een niet nader te noemen schoenenwinkel, ik was daar gewoon de voorraad in de stellingen aan het aanvullen. Maar ja, als je dat aan het doen bent, heb je beide handen nodig en kun je dus niet je spleet bedekken. Afijn, ik was dus gebukt bezig en kennelijk was het nogal goed te zien... Stond er een jongetje met zijn moeder achter mij en zegt dat jongetje opeens tegen zijn moeder: "Kijk mama, ik zie die man zijn billen!" :S Normaal boeit het mij niet zoveel als men wat ziet, maar dit was toch wel een beetje gênant. :')

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij zie je dus altijd met rennen en fietsen een onderbroek wat als je je broek met een hand vast houd zakt de andere kant naar beneden Ook altijd met fietsen als ik niet lekker op mijn zadel zit en goed ga zitten dan zakt mijn broek steeds verder, ik kan mijn broek niet omhoog trekken dan val ik. Wie mij een stoere meid vind die dit overal op straat ik durf het zelfs als het sneeuwt, regent en vriest ik rol zelfs graag in dikke sneeuw ook in mijn bikinie daar zakt mijn broekje ook altijd af je ziet altijd een stuk mijn ondergoed reageer dan Ook als je mij raar en dom vind met wat ik doe en als jij je zal schamen als je het zelfde zou doen. Groet

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten