Skip to content
75 reacties
3311 weergaves

Panty/maillot/legging voor jongen

Hoi ik ben gewoon hetero, maar zou zo graag panty's, maillot of een legging willen dragen. Niet om een shock effect uit te lokken. Maar onder mn spijkerbroek ofzo. De strakke stof om je benen voeld zo fijn. Ik vind het dan ook erg jammer dat meisjes alles kunnen dragen dus ook jongens kleding. Maar als een jongen met een legging over straat zou gaan wordt ie gelijk nagekeken of uitgelachen. Ik heb nu dan een termo legging voor als het koud is, maar zou dus heel graag een panty,maillot en een gewone legging willen. Graag ook reacties van de meiden hierop

20 jaar
13 jaren geleden

75 Reacties

  • Ik draag al jaren een panty. Bij voorkeur zwarte. Ik koop de zelf bij de Hema, ik schaam me er niet meer voor. Mijn fetish hoort nu eenmaal bij mij.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • aan vorige

    bij ballet heb ik er wel iets onder thuis niet als ik zin heb :$ de meesten hebben er wel een slipje onder denk ik maar het is niet te zien want ze gaan altijd met de benen over elkaar zitten . maar het is echt wel leuk om iedereen in een panty te zien. als ik na de ballet dan ook alleen thuis ben kan ik zo lekker klaar komen.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Aan ballet jongen

    Draag je die ballet panty dan zonder iets eronder? En dragen ballerina's hun balletpanty met er nog een slipje onder?

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • turnpakje

    ik zit op ballet maar ben geen homo en ik denk dat best wel veel van jullie jaloers op me zullen zijn want ik heb gewoon 4 maillots en 2 van die pakjes echt heerlijk zijn ze. thuis als ik alleen ben ga ik me er ook lekker in aftrekken!!

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • over straat

    het is nu 5:50 en ongeveer een uur geleden heb ik een panty en laarzen van mijn zus aangetrokken. ik ben een rondje gaan fietsen met die kleren aan. het was wel koud met alleen een panty maar wel echt geil. toen heb ik mijn fiets thuis neer gezet en toen ben ik nog een stukje gaan lopen. toen ik thuis was heb ik me afgetrokken. ik denk dat niemand me heeft gezien. lijkt me geil om een keer overdag te doen maar dat durf ik niet.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • een tip van die jonge wat hulp nodig heeft van 14 jaar heerlijk van ik durf niet te vragen .dus hulp

    Dan ga je als eerste na je moeder en dan zeg je als 1 mam of mama ik ben geen homo he maar  kun je me een leging koppen ik ben geen homo maar ik vind een panty lekker zitten en een mailot ook en een leging ook dus kun je me zo eentje koppen please en ik val echt op meisjes hoor !!!! hey suc6 . ik draag ook een leging he en we waren weg hoe het zo koud was en doen had ik stiekem een leging aan gedaan van me moeder en hoe we terug kwammen na huis moes ik alles in de was doen en doen zij ik ik had de leging aan van me moeder omdat het koud was en mag je eens 3 x raden wat me vader zij .... MAAKT TOCH NIKS UIT JONG  en ik zij gelijk er achter ik ben geen homo he en doen zji hji ja dat weet ik ook dus en hij licht nu gewoon bij me in de kast en me moeder heeft nieuwe gekocht dus ja .

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • heerlijk

     het lijkt mij lekker als gym lessen dat iedereen een turnpakje aan moet en daar onder een legging dat lijkt mij zo heelrijk. en ik draag heel vaak maillot en pantys maar ik durf er niet naar school maar wel onder mij broek. en ik wil mij moeder vragen of ze voor mij een legging en maillot en zoon lekker drollevanger wil kopen maar ik durf het niet te  vragen. dus help 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • heerlijk een panty

    op school zijn met dit goede weer juist weer veel meisjes met een panty aan. en daaar wordt ik eigelijk best wel geil van. dan doe ik er thuis ook altijd een aan echt heerlijk zonder rokje. maar ik ben wel gewoon hetro hoor

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • Heerlijk panty weer

    Ik zag vandaag een heerlijk meisje met panty op de fiets. Ik word er zo geil van... Heb in mijn geiligheid mijn broek enonderbroek en sokken uitgedaan en zelf een panty aangetrokken. Toen alleen mijn broek erover en schoenen aan. Ik zat dus met mijn blote pik in die panty en met panty voeten in mijn sneakers... whow wat geil...

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • meisjes voor alltijd jongens nee

    ik verhuug me  op de zommer als de rokjes weer uit de kast kommen en de knappe meisjes weer kommen met de rokjes en mischien leging of wat dan ook , ik draag geen leging /panty /mailot baah . ik doe me liever  gewoonen kleren aan en niet zo iets aan doen hoe een leging enzo . 100% meisjes en 0%jongens

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • heerlijk!!

    ik draag vaker panty's heb nu naar het werk hold ups aan heeeerrlijk

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • raar

     ik vind het raar dat jongens geen rokjes of panty's kunnen dragen, ze zouden gewoon unisex mode moeten maken

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • op stap

    ik ben met mijn vriendje op stap geweest afgelopen zaterdag ik had hem onherkenbaar opgemaakt en hij had een heel kort spijkerrokje aan en overkneelaarzen want pumps gaat nog niet lukken en iedereen dacht dat het mijn vriendin was en af en toe lig je helemaal in een deuk, zodra we van de zomer vakantie hebben dan krijgt hij 4 weken lang gelnagels van mij dat lijkt me helemaal grappig

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • ik ook:)

    Hey! Ik draag ook regelmatig leggings/panty's! Zit zo heerlijk! Ik wou dat ik ook verplicht elke zaterdag een rokje met panty moet dragen haha:P En af en toe ook een spijkerrokje:)   Groetjes!:) 

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • panty's/leging

    wat zit nu echt lekker een panty of een leging een leging kun je nog omhoog trekken als je het bijvoorbeeld (warm ) hebt en ja een panty is ja zo iets hoe een maillot , ja ik weet het niet ik heb alleen een leging dus en ik durf  een panty ook niet de koppen .   LEGING LEKKER

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • panty/maillots

    Van mij mogen jongens best panty's dragen. Ikzelf vind panty's en maillots heerlijk zitten, dus kan me wel voorstellen dat jongens het willen dragen.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Gewoon een panty aandoen jongens!

    Hoi jongens, doe gewoon een panty aan als je dat lekker vind zitten. Ik vind maillots niet zo lekker als panty's. De stof van een panty is veel lekkerder. Moet je dan zonder ondergoed dragen... het is een heerlijke massage... Pas wel op, je krijgt er snel natte vlekjes in, zo lekker zit het......

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • Ervaring

    Heeft iemand ervaring met maillots kopen bbij de hema??

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • leging

    een leging zie je niet als je een gewoone broek er onder doet /je doet eerst je leging aan en dan sport soke bijvoorbeeld nike wand die heb ik alltijd en dan doe ik dus die nike sokken aan en dan de gewoone broek en dan ben je klaar .. in het begin had ik dat ook maar nu loop ik er mee als of ik het niet aan heb dus gewoon aan doen en daar wen je van zelf wel aan  sterkte daar mee panty /leging ervaring .

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • leging /maillot lekker

    ik draag al 7 jaar een leging en een maillot ik ben met me 10 zo iets begonnen en doen dacht ik hmm dat zit lekker en daarom loop ik of met een leging of maillot rond als ik buiten ben dan doe ik   een broek er onder en als ik gewoon thuis ben dan doe ik de broek uit en dan heb ik dat aan een leging of een maillot   en me ouders zeggen er niks van .maar dat vind ik dan gewoon heerlijk je doet die broek uit en je hoeft je niks anders aan de doen (pyama). maar ik weet niet of ik me een meisje zou pakken of een jonge zou pakken wand er loppen er genoeg mooié meisjes rond en ook jongens .

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten