Skip to content
12 reacties
824 weergaves

Speedo tan

Op vakantie draag ik altijd een speedo omdat ik het fijn vind zitten en ik altijd al zwemslips gedragen heb.

In de sportschool vind ik het geen probleem om naakt te douchen. Maar als ik op vakantie geweest ben, heb ik een Speedo tan. Dan heb ik er wel problemen mee om naakt naar de douche te lopen en doe ik een handdoek om. Heeft iemand anders hier ook angst voor? Of hebben jullie tips om toch schijt te hebben aan wat anderen denken?

22 jaar
15 dagen geleden

12 Reacties

 • TS hier. Vorige week in Italië geweest en een mooie speedo tan gekregen. Ik was vandaag gaan sporten en heb ook gedoucht. Ik vond het wel even spannend, maar heb me gewoon uitgekleed. Mn speedo tan was goed te zien. Er waren nog een paar anderen in de kleedkamer. Ik heb niet opgelet of mensen keken, maar niemand zei wat. Dus volgende keer zou ik het weer doen :) Ik heb geen rare reacties gekregen.

  22 jaar
  5 dagen geleden
 • En ts, hoe is het?

  23 jaar
  5 dagen geleden
 • M19 kan je een update geven na morgen?

  20 jaar
  8 dagen geleden
 • Hoe is het mogelijk. Ik was een paar dagen geleden in het zwembad en daar zag ik een hele leuke jongen in, je raadt het al, een lichtblauwe speedo. Ik kon mijn ogen niet van deze jongen en zijn speedo afhouden, zo mooi vond ik deze jongen. Hij leek wel op een jongen, die een paar jaar geleden bij mij in de klas zat. Ik ben met deze jongen in gesprek geraakt en ik merkte dat hij dat leuk vond, vooral toen ik hem vertelde dat hij op een hele leuke jongen leek, die bij mij op school zat. Wij hebben besloten om morgen ergens iets te gaan drinken, dus spannend. Nu denk ik steeds aan deze jongen, hij zit voortdurend in mijn hoofd. Toen hij lachte kon ik zien dat hij hele mooie witte tanden had. Ook heeft hij hele mooie ogen en mooi haar. Ik herinner mij elk woord wat hij tegen mij ,zei. Ik denk dat ik verliefd ben op deze jongen. Ik heb al gedroomd over hem en dat wij toen hebben gezoend. Hij vertelde mij dat hij 17 jaar is, maar dat maakt toch niet uit?

  19 jaar
  8 dagen geleden
 • @TS Je moet er vooral totaal niet mee zitten. Uiteindelijk is er geen hond die er op let. Tenzij iemand vindt dat je een lekker kontje hebt natuurlijk, maar dan is het aan jou of je daar iets mee doet of niet :)

  18 jaar
  8 dagen geleden
 • Ik ben de topic starter. Volgende week ga ik naar Italië en daar loop ik in speedo rond. Als ik terug ben ga ik in de sportschool gewoon me uitkleden en naar de douche lopen met speedo tan. Ik moet me er gewoon even over heen zetten, denk ik.

  22 jaar
  12 dagen geleden
 • Inderdaad niets om zorgen over te maken, toch? Ik had dit na een zomervakantie ook in de sportclub. Op vakantie totaal niet aan gedacht, maar terug thuis een heel duidelijke aftekening van mijn zwemstring. De eerste keren in de gemeenschappelijke douches wat onwennig, maar uiteindelijk ook niet echt opmerkingen over gekregen.

  22 jaar
  14 dagen geleden
 • Ik hoop deze zomer veel jongens in een speedo tan te zien. Ik vind het oogstrelend mooi om een leuke jongen in een speedo te zien. Je maakt als jongen hiermee een verpletterende indruk op mij.

  19 jaar
  14 dagen geleden
 • Een speedo tan is toch helemaal niets om je zorgen over te maken? Laat gewoon zien dat je trots bent op je lichaam en wat kleinere zwemkleding durft te dragen.
  Draag zelf een string met een duidelijke string afdruk maar maak mij er echt niet druk om.

  23 jaar
  15 dagen geleden
 • De eerste keer dat ik met de tanline van mijn string naar de gymles moest was ik ook een beetje nerveus. Toen na de les de roddel door de klas ging en de meisjes mij kwamen vragen of het echt was en ze dat stoer vonden, was dat meteen over :)

  18 jaar
  15 dagen geleden
 • Meisje 21 zegt het al. Boeie.Laat maar lekker zien. Hoogstens lekker kontje. Waarom loop je hier niet in die speedo? Ik weet het wel hoor, maar ik vraag het toch….

  20 jaar
  15 dagen geleden
 • Hoe vaak heb jij iemand bloot gezien die je echt belachelijk vond met ze speedo tan of een klein pikkie of wat voor reden dan ook. En hoe vaak herinner je je dat nog de volgende dag. En zou je ze herkennen als je zo op straat tegenkwam?
  Nee toch. Ik niet in ieder geval. Totaal niet belangrijk

  21 jaar
  15 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

 • Bang voor de tandarts

  Bang voor de tandarts

  Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

  Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
 • Bekijk jezelf door een roze bril

  Bekijk jezelf door een roze bril

  In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

  Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten