Skip to content
30 reacties
1120 weergaves

Jongens met oorbellen

De vorige thread is gesloten, dus tijd voor een nieuwe.

Net nu ineens pareloorbelletjes in lijken te komen. En er zijn nog zoveel andere oorbelissues te bespreken.

Ik zit zelf te denken om mijn dubbel gepiercte oorlellen te gaan combineren met tragus piercings (knopjes of ringetjes weet ik nog niet). En misschien een ringetje door mijn linker inner conch om de oorrand heen als tegenhanger van mijn neusknopje. Zijn er hier meer mensen die zoiets overwegen?

23 jaar
2 maanden geleden

30 Reacties

 • Mijn vriendin heeft één oorbel gaatje aan beide kanten. Zelf heb ik ook links en rechts een oorknopje met een diamantje. Mijn vriendin vindt oorringen bij mij het leukst staan. Dus draag ik ook vaak oorringen, maar ook oorknopjes. Mijn vriendin zit, als het maar even kan, aan mijn oorbellen. Opzich geen probleem, ik vind het ook wel een lekker gevoel.

  22 jaar
  2 dagen geleden
 • Wat zonde dat jouw vriendin geen oorbellen heeft. Ik heb een buurmeisje ze is 100% meisje maar draagt ook geen enkele sieraad en geen oorbellen. Ze is wel knap ook zonder sieraden maar je mist wel oorbellen. Leuk dat jouw vriendin wel jouw oorbellen en neusknopje accepteerd. Dat doen vast niet veel dames die zelf geen sieraden dragen.

  23 jaar
  4 dagen geleden
 • Mijn vriendin heeft niet eens gaatjes voor oorbellen en ik heb er juist zes, en ook nog een neusknopje. Beetje omgekeerd van wat de meeste stellen hebben. Vind ik wel lollig.

  23 jaar
  5 dagen geleden
 • Homo of hetero, vrouw of man. Iedereen moet oorbellen in kunnen hebben. Ik ben hetero en draag heel graag oorbellen. Mijn vriendin en ik dragen allebei oorbellen. En zij draagt ook mijn oorbellen en ik die van haar.

  23 jaar
  5 dagen geleden
 • Weet ook dat veel menen je aan zitten te staren als je als jongen van boven tot onder oorbellen in hebt. Nu ook weer van die vervelende gasten.
  Hij is er inmiddels wel aan gewend. We voelen ons nog steeds tot elkaar aangetrokken, dus we gaan weer voor elkaar. Van een afstand zie je dat wij 2 homo's zijn met onze uitgesproken styling, maar we zijn tenminste onszelf. Voor mezelf denk ik aan 2 gaatjes erbij. Dan heb er 2 om 3, vind a-symmetrie zo mooi.

  22 jaar
  7 dagen geleden
 • Van onder tot boven helemaal vol, wauw, zou ik ook wel willen. Mijn vriendin is daar helaas bepaald niet enthousiast voor. Maar ach, met mijn huidige 6 gaatjes in mijn oren en ook nog een neusknopje, die door haar geaccepteerd worden, mag ik geloof ik ook al best van geluk spreken.

  23 jaar
  12 dagen geleden
 • Ik ben vandaag aan het shoppen geweest met mijn vriendin. Ik had mijn parel oorknoppen in gedaan zo'n halve cm dik in beide oren. En mijn bij passende parelketting over mijn trui gedaan zodat het goed zichtbaar was. Geen enkele blik of opmerking gehad. Helaas alleen een paar oude vrouwen gezien met parels in hun oren en om hun hals.

  23 jaar
  13 dagen geleden
 • Goed bezig allemaal. Kreeg wel met winkelen af en toe wat blikken van personeel, ogen zie ik altijd afdalen naar mij oren haha. Met drie oorbellen, neusknopje, helix plus tragus piercing is er heel wat te zien. In kledingzaak kreeg ik weer een leuke opmerking van een meisje dat er ook heel wat heeft. Met uitgaan doe ik vanavond een grote hanger in. Ik ga op stap met mijn ex die zijn rechteroor inmiddels van onder tot boven helemaal vol heeft met oorbellen (allemaal zilveren bolletjes). Gaaaaaf!

  22 jaar
  13 dagen geleden
 • Ik heb links en rechts één oorring van 2,2 cm en dat vind ik best wel heftig. Ik ben met één oorknopje begonnen en nog niet zolang geleden ben ik ook rechts een oorknopje gaan dragen. Mijn vriendin vindt oorringen bij jongens super gaaf staan. Zij heeft mij overgehaald om oorringen te gaan dragen. Het bevalt me prima en af en toe doe hang ik er ook een oorbel hangertje aan dan voel je de oorbellen lekker bewegen.

  22 jaar
  13 dagen geleden
 • Heb drie gaatjes in beide oorlellen, de eerste twee in elk ook oor een klein beetje opgerekt (4mm). In die gaatjes passen een stuk of vier, vijf hangertjes per gaatje, dus soms een stuk of 17 hangertjes en een paar oorknopjes met steentjes in. Voelt fantastisch en ik vind dat het er ook erg leuk uitziet. Samen met ook nog mijn neusknopje is dat al best heel fijn. Ik wil nog wel ook in mijn tragussen een piercinkje en een septumringetje.

  Zijn er hier meer liefhebbers voor facial piercings? (Lippiercings, ook leuk, maar te bang mijn tanden daarmee te beschadigen. Cheeks ook, maar daar is dat risico nog groter.)

  23 jaar
  14 dagen geleden
 • Mooi dat jullie oorringen ook zo groot zijn. Heb ook iets kleinere oorringen met een hangertje eraan. Helaas kun je je eigen oorbellen niet zien zonder spiegel daarom is het zo fijn dat je ze wel voelt bungelen aan je oren.

  23 jaar
  21 dagen geleden
 • Die grote oorringen zijn ook zo mooi bij jongens, jammer dat je ze niet zo veel ziet. Moet zeggen dat ik ze ook zelf de laatste tijd minder in heb gehad. Heb zelf ook oorringen van zo'n 3 cm groot, dunne en ook dikke. Ik draag ze in beide oren. Die laatste voel je helemaal meebewegen. Voelde de eerste keer zo apart.

  22 jaar
  22 dagen geleden
 • @jongen 23. Mijn oorringen zijn 2,5 cm. En af en toe doe ik een oorbel hangertje er aan. Mijn vriendin vindt dat ook nice staan. Zij vindt het beste staan als ik aan één oorring een oorbel hangertje hang en de andere geen hangertje. Zelf vind ik dat nog even wennen.

  22 jaar
  22 dagen geleden
 • @jongen 22, hoe groot zijn die oorringen die jouw vriendin je gegeven heeft dan? Die van mij zijn 3 cm die ik nu in heb.

  23 jaar
  23 dagen geleden
 • Mijn vriendin had voor mij een paar grote oorringen gekocht. Ze vindt bij mij oorringen het beste staan. Ze heeft wel gelijk, oorringen zitten lekker, zeker als ze heen en weer bewegen. Dus ik draag nu weer lekker oorringen.

  22 jaar
  24 dagen geleden
 • Ik heb links en rechts een oorbel in, eerst droeg ik grote oorringen, maar tegenwoordig draag oorknopjes met een diamantje. Ik vind het wel goed staan. Oorringen draag ik uit ga.

  22 jaar
  28 dagen geleden
 • Zo fijn dat je als jongen niet meer zo snel wordt nagekeken met grote oorbellen in. Komend weekend heb ik tweede date met jongen die zelf ook meerdere oorbellen draagt. Samen dragen we er zeven! Hij moest wel wennen aan mijn neusknopje, maar die gaat voorlopig echt niet uit.

  22 jaar
  30 dagen geleden
 • Het valt mij ook wel op dat je de laatste weer steeds meer jongens en mannen met oorbellen ziet. Gek genoeg bij de jongere jongens weer vaak maar eentje (meestal een knopje) en bij de oudere jongens juist twee of meer en ook hangertjes. Bij oudere mannen zie je dan weer veel ringen en ook wel regelmatig tunnels.

  Zelf vind ik hangertjes het leukst.

  23 jaar
  1 maand geleden
 • Ik was gisteren op het bevrijdings festival. Ik heb met bewondering zitten kijken hoeveel jongens er een neusknopje droegen. Oorbel hangers met parels eraan en of een parelketting droegen. Tientallen heb ik wel gezien. Ik hoop dat deze trend zo blijft.

  23 jaar
  1 maand geleden
 • Gave piercings zijn dat, tragus en inner conch. Doe ik misschien ook nog eens. Ik draag sinds kort wel eens een heel dun kettinkje tussen mijn helix bovenin en een van mijn oorbellen (ringetje). Nog nooit bij jongens gezien, maar dat vind ik dus helemaal leuk. Ik merk wel dat ik minder reacties krijg op datingapp sinds ik een neusknopje draag, maar mijn uitgesproken styling trekt wel speciale aandacht bij jongens die hier op kicken, maar zelf niet zo durven.

  22 jaar
  1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

 • Bang voor de tandarts

  Bang voor de tandarts

  Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

  Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
 • Bekijk jezelf door een roze bril

  Bekijk jezelf door een roze bril

  In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

  Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten