Skip to content
63 reacties
2000 weergaves

Jongens met oorbellen

De vorige thread is gesloten, dus tijd voor een nieuwe.

Net nu ineens pareloorbelletjes in lijken te komen. En er zijn nog zoveel andere oorbelissues te bespreken.

Ik zit zelf te denken om mijn dubbel gepiercte oorlellen te gaan combineren met tragus piercings (knopjes of ringetjes weet ik nog niet). En misschien een ringetje door mijn linker inner conch om de oorrand heen als tegenhanger van mijn neusknopje. Zijn er hier meer mensen die zoiets overwegen?

23 jaar
3 maanden geleden

63 Reacties

  • Kettinkje van oor naar neus zou ook kunnen, daar is deze alleen te klein voor. Heb echter zelden meer een neusringetje in, draag al een half jaar constant een neusknopje. Vanavond met uitgaan draag ik het kettinkje weer aan mijn oorbel en helix verbonden. Overdag durf ik er nog niet mee te lopen, maar tijdens de gay pride mag iedereen het aanschouwen. Sowieso leuk om af te wisselen. Gisteren nog mijn zwaarste oorringen ingehad, die lekker heen en weer bewegen. Inderdaad een fijn gevoel.

    22 jaar
    14 dagen geleden
  • Grote oorringen staan ook bij jongens en mannen prima. De grootste die ik gewoon in het openbaar draag zijn 3 cm. Soms wordt ik aangestaard maar meestal niet. Thuis doe ik vaak nog grotere in of als we met vakantie zijn. Het is heerlijk om grote oorringen te dragen.

    23 jaar
    16 dagen geleden
  • Vandaag heb ik grote oorringen in met grote hangertjes. Het valt wel op, maar dat vind ik juist wel leuk. Mijn vriendin vindt het een beetje ordinaire, maar ik vind het juist wel gaaf staan. Ik vind ook lekker gevoel dat je de oorbellen heel de tijd voelt bewegen. Meer jongens mogen van mij grote oorringen gaan dragen.

    22 jaar
    16 dagen geleden
  • Inderdaad erg leuk, een kettinkje aan je oren. Van neuspiercing naar oor is ook leuk. Heb wel hele leuke voorbeelden daarvan gezien.

    23 jaar
    16 dagen geleden
  • Tip voor degene die oorbellen en helix piercing dragen in hetzelfde oor. Een klein kettinkje tussen de ringetjes van de helix en tweede (en hoogste) oorbel. Ik zag het bij Miley Cyrus. Draag 'm wel selectief, want het is vragen om vervelende opmerkingen.

    22 jaar
    20 dagen geleden
  • Oh gelukkig dus oordopjes dragen kan wel. Anders kun je alsnog een headset op doen. Je vrienden kunnen nu zien dat tragus in beide oren mooier staat natuurlijk. Oh leuk, ja ik heb dat al met 2 oorbellen dat tijdens een gesprek de oogjes afdwalen van links naar rechts en weer terug. Gelukkig hebben de meeste meiden en dames ook oorbellen in. En kan die van hun ook bewonderen.

    23 jaar
    21 dagen geleden
  • Jawel, kan gewoon je in ear dopjes in doen hoor. Inmiddels hebben al mijn vrienden en studiegenoten mijn tragus piercings gezien. Weet wel zeker dat ik straks niet de enige ben, zo positief iedereen is. Was wel anders toen ik een neusknopje ging dragen. Valt wel op dat veel mensen met wie je praat wat afgeleid zijn en alle oorbellen en piercings lijken te tellen.

    22 jaar
    21 dagen geleden
  • Klopt helemaal mee eens. Toen ik oorbellen kreeg vroeg de juwelier aan welke kan zou je een oorbel willen hebben? Mijn vriendin zei direct aan beide kanten natuurlijk. Dus ik had wel direct aan beide kanten oorbellen gelukkig.Tragus hoort ook aan beide kanten. Maar dan kun je geen oordopjes meer dragen toch??

    23 jaar
    22 dagen geleden
  • Een tragus piercing aan beide kanten vind ik ook beter staan. Als jongens één oorbel in hebben dan mis iets. Vroeger droeg ik ook één oorbel, maar dat is niet meer in. Intussen hebben al mijn vrienden die oorbellen dragen links en rechts een oorbel.

    22 jaar
    22 dagen geleden
  • @jongen 22, gaaf aan beide kanten een tragus piercing. Vind ik veel mooier als aan 1 kant. Heel soms zie ik wel een meisje met aan beide kanten een tragus piercing. Staat veel mooier.

    23 jaar
    23 dagen geleden
  • Ik heb alleen maar één oorbelgaatje in elk oor en dat staat ook prima. Vandaag heb ik oorknopjes in met een klein diamantje. Het staat heel subtiel en mijn vriendin vindt het goed bij mij passen.

    22 jaar
    23 dagen geleden
  • Ik heb vorige week in beide oren een tragus piercing laten zetten. Staat super gaaf. ook bij jongens. Steeds vollere oren nu met 3 oorbellen, 2 tragus piercings en een helix piercing. Mijn neuspiercing maakt het voorlopig compleet. Mijn vriend vindt het gelukkig super mooi staan. Zijn rechteroor is van boven tot onder vol oorbellen (allemaal zilveren bolletjes), dus best een mooi koppeltje zo samen.

    22 jaar
    24 dagen geleden
  • Dat geeft wel aam hoe fijn je vriendin het ook vind dat je oorbellen draagt. Mijn vriendin komt nog wel een met nieuwe oorbellen voor mij thuis en die moet ik dan direct in doen. En dan zie je haar helemaal blij worden.

    23 jaar
    25 dagen geleden
  • Ik begrijp wat jij bedoelt. Het is een lekker gevoel als je oorringen heen en weer gaan.ik doe er ook vaak een hangertje aan de oorringen. Het valt dan wel op en het geeft mij ook een geil gevoel en zeker als mijn vriendin aan mijn oorbellen zit. Dus ik begrijp je voorkeur voor oorringen.

    22 jaar
    26 dagen geleden
  • Er zijn veel jongens die door hun vriendin oorbellen zijn gaan dragen. En daarna niet meer terug willen naar kale oortjes. Oorbellen die je ook voelt bewegen zoals hangertjes of grotere oorringen gaat mijn voorkeur naar uit. Knopjes zijn ook leuk, maar die voel je niet en moet ik steeds met mijn vingertjes aanzitten voelen of ik ze nog wel in heb haha.

    23 jaar
    27 dagen geleden
  • Vandaag heb ik weer oorknopjes in. Het zijn gouden oorknopjes en vallen minder op dan oorringen. Het staat prima en het leuk om af en toe qua oorbel stijl af te wisselen!

    22 jaar
    27 dagen geleden
  • Vooral oorbellen bij jongens vindt gaaf staan en helemaal super als een jongen zowel links als rechts oorbellen draagt. Mijn vriendin heeft mij overgehaald om in beide oren een oorbelletje te dragen. Nu wil ik niet meer anders.

    22 jaar
    28 dagen geleden
  • J19, ik kan het je ook helemaal aanraden. Voelt zo fijn.

    23 jaar
    28 dagen geleden
  • Ik vind jongens met sieraden leuk. Knappe jongens met mooie sieraden zie ik graag. Mijn vriendje (18) draagt veel gouden sieraden en dat vind ik voor een jongen fantastisch mooi!

    19 jaar
    28 dagen geleden
  • Als je eenmaal oorbellen draagt wil niet meer anders. Als ik even geen oorbellen in het, dan voelt dat niet goed. Oorbellen horen gewoon bij mij. Soms oorknopjes maar heel vaak oorringen.

    22 jaar
    28 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten