Skip to content
23 reacties
1297 weergaves

Heb lang haar weet niet wat ik er mee moet.

Ik heb lang blond haar en k draag t in een paardenstaart, maar ik heb geen idee of t mooi is voor de meiden. Ik krijg er soms wel complimenten over, maar ik denk dat t me een beetje vrouwelijk laat lijken. Dus pls wat tips.

14 jaar
1 jaar geleden

23 Reacties

  • ik droeg mijn toenmalige lange haar een tijdje in een staartje. Super leuk hoor.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik wouw dat ik lang haar had...
    Ik denk dat het wel meevalt hoe erg je op een meisje lijkt. Knip het in elk geval niet af!

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Zag in eurosong festival waar een Duitse zanger een hele lange blonde staart had met gigantische grote oorringen in van wel 4 cm. Zag er heel vet uit.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Persoonlijk vind ik lang haar bij heren niet mooi. Als trendy herenkapper vind ik kort haar veel mooier staan. Bij ons in de kapsalon doen wij vrijwel alleen korte kapsels met langere voorkant en bovenkant. De tendens is weer dat het haar weer korter wordt. Steeds meer jonge mannen vragen weer om een fade ofwel een opscheer zeker met de naderende zomer. Een knot vind ik foeilelijk en erg gedateerd.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja snap ik dat je niet anders wilt. Je kunt het los laten hangen. Een staart op een knotje doen. Op rtl weer is een weerman bezig met zijn haar lang te laten groeien.. heeft een staartje van een paar cm lujkt nergens na. Wacht dan dat je een staart kunt maken van minimaal 10 cm. Bij mij wordt niks. In de Corona tijd wat mijn haar 5 cm lang. Ik kon een pen of kam erin verstoppen. Nee dat wordt niks helaas.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • @j20. Je moet je haar gewoon laten groeien en af en toe de uiteinden laten knippen. Je moet zien hoe snel een een mooie bos met haren hebt. Ik wil intussen niets anders meer dan lang haar.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Leuk een knotje met grote oorringen. Had ik ook wel graag gewild. Helaas moet ik het doen met grote oorringen en gemillimeterd haar. Mijn haar is veel te dik, maar gelukkig wordt ik daardoor niet snel kaal. Althans dat zeggen de kapsters die afraden om mijn haar lang te laten groeien.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag mijn haar eigenlijk altijd los, soms een knotje. Ik heb nog nooit men haar in een vlecht gedragen. Ik draag wel eens een knotje en draag daarbij grote oorringen. Dit geeft mij een super gevoel.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ohja, leuk een knotje zie je tegenwoordig ook meer bij jongens. Als je gewoon een net knotje hebt op je achterhoofd en leuke oorbellen in hebt is dat helemaal niet ordinair. Ben altijd jaloers als ik jongens of mannen zie met een lange staart of knotje. Heb je het ook wel eens in een vlecht?

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Helemaal eens. Als ik men haar in een knot heb doe ik ook weleens oorstekers in met een grote nep diamant. Ik vind dat ook gaaf, maar een vriend van mij vindt het ordinaire. Ik ben het niet met hem eens, smaken verschillen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Staat heel mooi bij jongens vind ik altijd als ze grote oorringen hebben die door hun lange haren heen komen. Maar een lange staart met oorringen in is ook mooi. Net als bij meisjes ook.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ook lang krullend haar en ik heb het altijd los hangen. Soms doe ik mijn haar in een staartje. Dan zie je wel dat ik ook oorbellen in heb. Ik draag altijd oorringen, maar dat valt niet op als ik men haar los heb hangen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb zelf ook lang haar. Ik draag het meestal los. Behalve met sporten (atletiek, wielrennen en gym op school) doe ik het in een staartje. Ik krijg daar ook wel complimenten over.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • @jongen 16, nee ik wilde lang haar hebben en wilde een lange staart. Kappers om advies gevraagd, maar die zeiden dat ik een gigantische bos haar zou krijgen. Omdat ik heel dik haar heb. En dus ook een hele dikke staart. Als het 5 cm lang is dan krijgt geen gel het nog in model. Daarom is het bij mij gemillimeterd. Voordeel is bij mij wel dat mijn oorbellen wel goed zichtbaar zijn.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik best wel lang haar en ik draag het vaak los. Het enige wat je dan niet ziet zijn mijn oorringen. Maar dat is nu eenmaal zo. Mijn vriendin vindt jongens met lang haar aantrekkelijker dan jongens met stekeltje haar. Bij mij gaat de schaar er nog niet in.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat is best een stap dat jongen van 22. Als je lang haar wilt en nu een tondeuze kapsel heb. Is het dan gemillimeterd? Ik wil graag kaal gaan dit voorjaar maar ik vind dat toch best wel een ding eerlijk gezegd.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik wilde ook altijd een lange staart hebben met leuke oorbellen erbij. Kappers vaak gevraagd hoe ik het beste mijn haar lang kon laten groeien. Maar ze adviseerden het om het niet te doen. Ik heb heel erg dik haar, als het 5 cm lang is kan ik er al niets meer mee en kan ik er al een kam in verstoppen. Ze zeiden je krijgt een enorme bos haar en als het in een staart zit krijg je zo'n plofstaart zeg maar. Dus heb helaas alleen een tondeuse koppie maar wel met oorbellen gelukkig.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Een knot kan best tof staan. Maar ik zou wel bijvoorbeeld de zijkanten scheren en een patroontje erin laten scheren. Zelf hou ik het kort. Maar iedereen moet zelf kiezen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb ook lang haar. Meestal heb ik los hangen en af en toe heb ik een knotje. Je moet lang haar wel vaker wassen. Maar dat heb ik graag voor over. Ik vind lang haar bij jongens super en meiden vinden jongens met lang haar meer sexy.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • bij mannen vind ik een knotje wel mooier dan een paardenstaart. Het hangt ook een beetje af van je haartype, heb je eerder sluik of krullend haar?

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten