Skip to content
12 reacties
1887 weergaves

Foute kleding

Ik zie bij ons in de stad veel jongens rondlopen die mijn vriendin fuckboy style noemt. Kleding Bijvoorbeeld hoge witte sportsokken onder een korte broek of trainingspak met witte sokken en slippers en een nektasje om. En kapsel met bijvoorbeeld 2 lijntjes in de opscheer ingeschoten. Ik ben geen gay maar ik vind het wel heerlijk om hier naar te kijken en te fantaseren dat ik dat zelf ook draag. Wie heeft deze fetisj ook?

17 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Prima style!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag een zwarte gloed baard. Een zeer kort getrimde en gestileerde stoppelbaard van een paar dagen. Een gouden oorbel rechts staat hier heel mooi bij.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dan geen tattoo of oorbel. Maar wat jij zegt is precies mij. Met dan soms een dunne snor en sikje.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • #19 Ook ik draag tech joggingpakken (liefst grijs) met schoudertasje. In de zomer korte shorts, Y haltershirts (je ziet mijn tribal tattoos dan goed), Nikes blazer mids met witte sokken en een gouden oorbel rechts. Een Ray Ban piloten zonnebril en cap. Ik zie er bijna uit als een foute Marokkaanse fuckboy zeker omdat ik vrij donker haar heb dat hoog is opgeschoren.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb zelf een middenscheiding naar achter en dan een mid fade opgeschoren zijkant. En ook twee lijntjes rechts achter ingeschoren. Omdat ik dan ook veel tech pakkies draag en in de zomer korte broek, sportsokken en slippers vinden mensen mij ook vaak fout HAha

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • #19. Leuk te lezen dat wij een beetje dezelfde kledingstyle hebben. Ik hou wel van "foute kleding", tattoos etc. Zo je lezen heb jij je haar minder kort als ik. Hoe heb jij je haar? Ook ik raak bij de kapper opwonden als de kapper mij hoog en kaal opscheert terwijl de aanwezigen naar mijn opscheerbeurt kijken. Ik geniet hier iedere week weer van.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • @j19 precies! Wij hebben dezelfde kledingsmaak. Ik heb dan denk ik wel een ander kapsel als jouw.
    Maar als ze met de tondeuse gaan beginnen weet ik dat mensen beginnen te kijken wat mij ook weer opgewonden maakt. Zeker als ik het net anders of korter wil dan de vorige keer. Dan zien anderen eerder het resultaat dan jij kan zien. Ik vind experimenteren met nieuwe coups ook leuk. Ik ga om de drie weken ofzo.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • #16. Ook mijn style. Heb ik ook bij de kapper. Ik heb best bekijks als ik iedere week bij mijn kapper binnenstapt met mijn Puma grijze slimfit joggingbroek met hoodie. Mijn haar is nog erg kort maar moet vers hoog opgeschoren worden. Als de kapper hoog tot op mijn kruin alles met de tondeuse kaalscheert dan zie je iedereen kijken.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Alles wat ts noemt is precies mijn stijl. Ik loop veel in Nike Techs. Of wat andere merken. Ik vind het lekker gevoel als andere naar mijn kijken als ik op straat loop. Wat ik heerlijk vind is als anderen bij de kapper naar mij kijken als ik geknipt word (zelf vind ik het ook stiekem leuk om te doen).

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb dit ook en draag zelf ook heel vaak dit soort Nike tech pakken, zit gewoon lekker. En ja ik kijk dan ook vaak naar boys die dit ook aan hebben en weet zeker dat veel anderen het ook gwn lekker vinden

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind hoge witte sportsokken wel sexy eigenlijk. Nike tech en tasjes..... nee bedankt

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Lijntjes in de opscheer of in een wenkbrauw vind ik best sexy. Maar de outfit die je daar beschrijft is zonder meer afschuwelijk.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten