Skip to content
31 reacties
3604 weergaves

Jongensbenen

Het weer word weer steeds lekkerder. Ik wil daarom graag weer een korte broek of zwembroek aan net als vorig jaar. Enig verschil: ik heb in tussentijd behoorlijk wat beenhaar gekregen. Vorig jaar was het op wat donshartjes kaal. Maar in de herfst maakte dit plaats voor echte haren. En snel ook… Ik dacht er aan te kunnen wennen maar ik vind het eigenlijk helemaal niets. Op zo’n dag als vandaag loop ik het liefst gewoon in een zo kort mogelijke broek. Maar ik duurde het gewoon niet aan.
Vandaar mijn vragen;
Dames, Hoe zien jullie jongens benen het liefs? Gewoon harig? of kaal? Of wat er tussen?
Jongens, herkennen jullie dit? Wat doen jullie?

17 jaar
2 jaren geleden

31 Reacties

  • Jongensbenen zijn heel mooi om te zien. Wat dat betreft ben ik blij dat het straks weer zomer wordt. Heerlijk genieten van al dat mannelijke schoon. Hier word ik helemaal blij van.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap niet dat jongens hun benen scheren. Je wordt man en echte mannen hebben beenhaar. De een veel de ander minder. Ik vind echte mannenbenen die fors behaard zijn erg mooi. Ik heb ze zelf en ben er trots op. Inderdaad altijd met sokken. Zelf draag ik bij korte shorts altijd Nike quartersokken omdat die wat hoger vallen dan sneakersokken. Deze staan mooi, net en mannelijk.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • J19. Mooi ! Als ik het mag zeggen, jij hebt wel smaak. Top !

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik trim mijn benen met de tondeuse wat korter. Verder onder korte broek langere sportsokken en onder lange broek korte sneaker sokken.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik draag altijd sokken ook onder shorts. Ik trek ze onder shorts wel naar beneden. Liefst klassieke ribsokken met met brede ribgebreide boorden. Veel zwart, maar ook roze, wit en lichtgrijs, beige. Onder shorts vaak zwarte en witte sportsokken van luxe merken.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • J19. Ja, behaarde benen bij een jongen of man staat stoer, mannelijk en niet in de laatste plaats aantrekkelijk. Watvoor sokken hebben jouw voorkeur om te dragen?

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Een echte vent heeft behaarde benen. Dat hoort bij jongen/man zijn. Zelf vind ik het mannelijk en mooi. Voor mij horen hier wel sokken bij. Een man zonder sokken is geen man!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Kan je niet met een tondeuse en dan de kammen die daar bij zitten wat standen proberen? Dan heb je toch wat haar maar netjes geschoren. Of anders scheermes kaal, maar houd er dan rekening mee dat je binnen een paar dagen stoppels hebt wat je weer moet scheren omdat het er dan niet uit ziet,

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ben mijn benen gaan scheren toen ik panty's ben gaan dragen over de wintermaanden. Het jeukte en de panty's zakten daardoor af. Heb een klacht daarover ingediend bij een verkoopster. Die zei je moet je benen ook scheren dan blijven ze beter zitten. Alweer een jaar of 8 dat ik mijn benen regelmatig scheer. En over de zomermaanden als mijn benen lekker bruin zijn zien ze er ook veel beter uit anders ben ik net zo'n wandelende aap.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik epileer sinds de eerst corona lockcown mijn benen of ja ben eerst begonnen met trimmen dag erna glad geschoren. Voelde erg lekker maar snel last van stoppels en dus gekeken naar andere manieren. Zoals harsen, ontharingscreme. Heb ontharingscreme geprobeerd maar merk dat epileren met epilator beter werkt en als je het bij houd ook erg snel.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @ TS, je moet er de rest van je leven mee doe, is best lang hoor en lastig als je het niet accepteert!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Na vind zelf als het kaal is helemaal niks laat dat haar gewoon groeien.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nog geen haar op mijn benen en ben daar content mee mag nog jaren zo blijven ad

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben benieuwd wat de meisjes hier mooie jongens benen vinden? Behaard/getrimd/glad

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuke reacties, meisjes.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 17. Helemaal eens met jou. Voor een paar mooie jongensbenen mogen ze mij 's nachts voor wakker maken. Echt prachtig om te zien.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • De zomer is mijn favoriete seizoen en dat komt vooral door de jongens, die dan meer van hun lichaam laten zien (korte broek ed). Dit is echt genieten !

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik onthaar al enige tijd mijn benen ben er achter gekomen dat met ontharingscrème het beste werkt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Gisteren was ik op het strand en ik heb veel jongensbenen gezien. Echt genieten! Dank je wel, jongens.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou juist willen dat ik wat haar op m'n benen had. Heb heel weinig en ben blond dus wat er zit zie je bijna niet. Krijg wel eens een vraag of ik ze scheer en dan schaam ik mij. Vind het vrouwenbenen. Maar er zijn ergerder dingen.

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten