Skip to content
2 reacties
376 weergaves

blauwe wallen

heyy allemaal,

ik zit ergens mee en ik vind het heel vervelend. Ik heb namelijk altijd hele donker blauwe kringen onder mijn ogen. Ook al ben ik helemaal niet moe, ik heb altijd blauw onder mijn ogen. Ik wil graag geen make up gebruiken, want als ik concealer wil gebruiken dan kan ik niet alleen maar concealer gebruiken, want dat zie je heel erg goed.
Heeft iemand misschien tips tegen wallen onder je ogen?

alvast bedankt!!!!

16 jaar
4 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik ken jou natuurlijk niet, dus ik spreek mij niet uit over jouw gezicht.

    Maar soms vind ik dat wel mooi. Ik ken zo ook een meisje met een tamelijk bleke huid en blauwe wallen, niet opgezwollen, nee, eigenlijk meer een soort blauwachtig schaduw-effect. Het past heel mooi bij haar blauwe ogen, haar blonde haar, en haar fragiele huidtint. Ze is helemaal niet kwetsbaar, maar het geeft haar wel die fragiele look van een prinses. Prachtig vind ik dat.

    Bij rosse meisjes zie je het soms ook: als ze blauwe ogen hebben, hebben ze soms ook een soort blauwe ondertoon in hun huid, ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven. Blauwe ogen, blauwige ondertoon in hun huidtint, goud-ros haar, en goud-rosse sproetjes. Dat kan ook heel mooi zijn.

    In de veronderstelling dat je gezond bent, geen spijsverteringsproblemen hebt, goede slaap, en zo, dan zou je misschien kunnen overwegen om het gewoon zo te laten? De kans bestaat dat anderen dat net mooi vinden aan jou?

    (Of hebben ze er misschien mee gespot en je uitgelachen, en zo ja wie en wanneer, dat je vandaar het idee hebt dat ze weg moeten?)

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vaak lees ik hier vragen en dan denk ik: Waarom zoeken jullie niet even met Google? Dit is ook weer zo'n vraag. Het zou kunnen dat er iemand is die ervaring heeft en een antwoord kan geven maar je bent zo weer een paar uur verder en voor het zelfde geld reageert er niemand of alleen maar van: "O wat erg, ga naar de dokter", en daar heb je ook niet veel aan. Ga naar Google en type in: "blauwe kringen onder de ogen, oorzaak". Dan zie je in 0,49 seconden dat er heel wat over te vinden is en misschien heb je er wat aan. (Slaap je wel genoeg?)

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten