Skip to content
32 reacties
3765 weergaves

jongen met nagellak

Hoi, ik ben een jongen van 21 en ik vind het leuk om nagellak op te doen, maar ik ben ook een beetje bang voor hoe anderen daarover denken. Ik ben hetero en ik wil ook geen meisje zijn, gewoon een jongen, maar dus eentje die graag soms zijn nagels lakt.

Niet lang geleden heb ik met gelakte vingernagels een boodschap bij de supermarkt gedaan. Ik zag dat de kassière wel keek, maar ze zei niks. Thuis heb ik het weer afgedaan voordat mijn vriendin thuiskwam, want ik wilde niet dat zij het zag. Ik had namelijk al eens eerder nagellak opgedaan en mijn vriendin was daar niet echt kapot van dat ik dat deed.

Kort geleden gingen we een weekendje weg en ik had mijn teennagels bruin gelakt. Terwijl mijn vriendin in de badkamer was, heb ik ook mijn vingernagels gelakt. We zaten in een hotel met sauna en ik ben toen met 20 gelakte nagels naar de sauna gegaan, samen met mijn vriendin die dat toch wel vreemd vond. Er waren maar een paar mensen. Ik heb geen idee hoe die het vonden, maar ik kreeg de indruk dat iemand erom lachte achter mijn rug.

Ik weet niet zo goed wat ik ermee moet. Ik vind het gewoon leuk, mijn vriendin dus niet en mijn ouders en vrienden durf ik het ook niet te laten zien. Wat vinden jullie wat ik moet doen? En wat vinden jullie überhaupt van het idee van een jongen/man met nagellak?

21 jaar
8 jaren geleden

32 Reacties

  • @meisje 17, nee ik heb er niet mee buiten gelopen ik heb wel schoenen aan. Mijn vriendin vind het ook heel erg tof! Ik moest eerst wel erg wennen, maar mijn nagels zijn laatst weer opnieuw donkerblauw gelakt.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het wel cool, jongen van 22. heb je er ook buiten mee rondgelopen en hoe zijn de reacties van mensen dan?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Gisteren heeft mijn vriendin donkerblauwe nagellak gekocht op de vrijmarkt. Smiddags kreeg ik ze al op mijn teennagels. S avonds met douchen was het wel even wennen toen ik mijn voeten ging wassen. Zulke blauwe nagels, normaal zijn ze gelakt met blanke lak en dat valt bijna niet op.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 15 heb jij dan soms ook een vriend die nagellak opdoet? Ik moet zeggen ik zie eigenlijk nooit jongens met nagellak. Jullie dus wel?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, dat is bij mij niet anders hoor. Generatie verschil die kijken er vaak raar tegenaan. Ik heb dat trouwens nog meer met oorbellen dan met nagellak. Maar die vallen nog meer op natuurlijk.Je vriend wil opmerkingen voorkomen. Ik snap dat helemaal en dat is jammer.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hij draagt een kettinkje en een vriendschapsring. Dat doen meer jongens en is niks vrouwelijks geloof ik. Ik merk wel dat hij zijn nagellak zoveel mogelijk probeert te verbergen voor zijn ouders en mijn ouders.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee zeker geen vreemde combinatie. Heb ik immers zelf ook, echter lakt mijn vriendin mijn nagels, zij kan dat beter dan mij. Je vroeg of ik nog meer vrouwelijke dingetjes had haha.. ik weet niet of je daar sieraden nog onder kunt beschouwen. Maar ik draag nog alle (normale) soorten sieraden die ook door de meeste ook vrouwen worden gedragen. En wat betreft de kleding denk ik hetzelfde als jou vriend. Heeft jou vriend verder nog sieraden dan?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Haha, nee hij is wel een echte man, gewoon met vlotte mannenkleren aan, enig borsthaar zelfs. Hij lakt alle nagels (soms alles, soms vingers, soms tenen, en soms natuurlijk ook niks). Vind je dat een gekke combinatie, mannelijk met nagellak? En jij zelf dan, heb jij nog meer vrouwendingetjes zoals je dat noemt?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 18 leuk hoor dat jullie er samen zo van genieten. Geldt bij ons ook zo. Heeft je vriend alle nagels gelakt of alleen de vingers? Heeft hij nog meer "vrouwelijke" dingetjes of blijft het alleen bij nagels?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 22 hierboven: met je laatste zin bedoel je mij. Maar ik ben niet hetzelfde meisje van 18. Mijn vriend doet steeds vaker nagellak op en ik vind het er eigenlijk leuk uitzien. En dat ik schreef dat ik het ook soms geil vind dat is niet zomaar overal hoor, maar als we gewoon met zijn tweeën zijn. Als hij me streelt (details zijn prive haha) met zijn mannelijke maar goed verzorgde handen met wel gekleurde nagels dan raak ik extra opgewonden. En op een feestje schaam ik me er echt niet voor dat hij dat op heeft. Ook al zijn de reacties wisselend.
    Hij heeft meestal donkere kleuren op (zwart, bordeaux, donkerblauw, heel donkergroen). Neonkleuren, waarover het meisje van 15 hierboven het heeft, heeft hij nog nooit gedaan. Nou ja, één keer met carnaval fel roze, maar dat was carnaval.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 21 Wat donkerder kleuren vind ik vooral stoer maar ik vind neon kleuren of gewoon andere kleuren ook wel leuk maar persoonlijk vooral donkerder mijn vrienden dragen ook vaak nagellak vind het er mooi uitzien ook wel verzorgd ipv afgescheurde vieze nagels dat ze het verzorgen en een leuk kleurtje erop doen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje van 18 je vroeg eerder of ik overal nagellak op heb. Mijn tenen zijn altijd gelakt met blanke glitterlak. Het is voor ons als een sieraad die niet af doet. Mijn vingernagels met gewone blanke lak maar alleen met uitgaan of feestjes. Dus dan idd al mijn nagels gelakt. De mannen vinden het soms homoachtig de dames meestal super omdat ik van mezelf onnatuurlijke gave nagels heb voor een man. Een later bericht was van ook van meisje 18 dat haar vriend ook nagellak op had gedaan. Ben jij dat ook geweest of iemand anders van 18?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor meisjes is het meer gebruikelijk, maar als jij TS het leuk vindt om als jongen nagellak op te doen, dan zou ik het gewoon doen. Het is wel origineel gekleurde nagels voor een jongen. Er zijn wel meer jongens die soms iets meisjesachtig doen, zoals de jongen van 22 die graag meisjeskleding en oorbellen draagt. Zo draag ik zelf wel eens een string, iets dat ook gebruikelijker is bij meisjes.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi meisje 15, welke kleuren vind je stoer of aantrekkelijk bij jongens dan? En alle nagels? En alleen de handen of juist ook de voeten (bijvoorbeeld in de zomer op het strand of zo)?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind t altijd wel aantrekkelijk als jongens hun nagels lakken vooral een wat stoerdere kleur ??

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat vind ik (TS) moedig van je, jongen van 22. Bedoel je dat je alleen meisjesachtige kleding draagt of dat je je echt als vrouw vertoont en gedraagt (zeg maar een 'travestiet')?
    Ik vind nagellak leuk en zou het graag vaker dragen; tegelijkertijd presenteer ik me als jongen en wil ook niet als meisje door het leven gaan, maar als jongen die nagellak draagt. Hoe zie jij jezelf? En hoe reageert je omgeving?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Gaaf hoor, gewoon doen. Zelf gebruik ik geen nagellak, maar draag ik graag meisjeskleding en meidenoorbellen. kan me er dus alles bij voorstellen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • ik wil ook wel nagellak dragen maar ik durf niet

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Toen dat zieke jongetje Tijn bij serious request iedereen nagellak liet opdoen werd het een hype en mocht ineens iedereen, ook mannen, ook Geert Wilders en Mark Rutte, nagellak op. Maar nu dat weg is is het weer not done voor mannen. Helaas maar zo is het.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • meisje 13, ik snap je niet, je ziet een jongen met nagellak en denkt dat het een meisje is die een jongen wil zijn? Waarom zou die dan nagellak op doen? volgens mij klopt dat niet.

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten