Skip to content
27 reacties
2078 weergaves

Enkelbandjes bij jongens

Ik zie steeds meer jongens die net als meiden blote enkels hebben doormiddel van het dragen ankle skinny jeans. Ook zie ik gelukkig steeds meer jongens daar een enkelbandje bij dragen. Vaak van touw of van leer. Maar niet van zilver of goud. Terwijl ze wel oorbellen vaak dragen. Ik draag al jaren zilveren enkelbandjes. Behalve dat jongens nu wel met blote enkels zijn gaan lopen zijn er meer jongens met enkelbandjes en zoja wat voor materiaal dragen jullie dan? En meiden meestal vinnden jullie het mooi als een jongen oorbellen draagt. Nu jongens ook met blote enkels zijn gaan lopen wat vinden jullie ervan als ze daar ook een enkelbandje bij dragen?

23 jaar
8 jaren geleden

27 Reacties

  • hoi jongen 14 ja super dat je er 1 draagt van zilver met je naam in is het een plaatje waar je naam in staat of echt geschreven ?
    zelf heb ik er 2 om van stof rond van vorm en ook gelijk jou de armbandjes om beide polsen om
    make up vind ik weer een beetje te ver gaan voor een jongen maar als het je staat voor wat niet

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb een zilveren met mijn naam. Heb ook beide polsen vol met armbandjes en heb nu 10 ringen om mijn vingers. Gebruik make up. Mijn familie en vrienden vinden het gewoon, hoort bij mij. En heb ook vrienden die er zo uitzien. Van onbekenden krijg ik vaak leuke reacties. Anderen staren me na.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi jongen 14 wat voor een enkelbandje draag je en wat zijn de reacties van je vrienden en andere mensen om je heen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb al 4 jaar een enkelbandje

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen16 Zuid Spanje. Leeftijd tussen de 18 en 22 en vooral surfboys ;). Veelal met touw en een aantal keer met houten kraaltjes gezien.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • jongen 23
    waar heb je ze gespot op vakantie en wat schat je de leeftijd van de jongens en wat voor een soort enkelbandjes droegen ze ?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Op vakantie al meerdere jongens gespot met enkelbandjes (I like it)! Hopelijk wordt het wat “normaler” om ze te dragen. Wie draagt ze nog meer? Wat vinden jullie er van?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb nu er nog een enkelbandje bij aangeknoopt van dezelfde dikte en andere kleurstelling dus ik draag nu 2 enkelbandjes rond mijn linker enkel als jongen zijnde
    waar blijven de reacties van andere jongens en of meisjes durven jullie er niet voor uit te komen ??

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Een spray on jeans is een super skinny jeans. Valt strak om de benen en enkels. Ik draag het bandje meestal aan de rechterkant. Het liefst draag ik mijn enkelbandje echter met een korte broek. Draag nu ongeveer 1 jaar een enkelbandje. Alleen tijdens douchen en slapen doe ik hem af, verder draag ik hem altijd. Ben benieuwd wat andere vinden van jongens met een enkelbandje!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat is een spray on jeans en aan welke kant enkel draag je je bandje ? Ik zelf heb een rond stoffrn bandje geweven van goede kwaliteit vastveknoopt om mijn linker enkel

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Enkelbandjes zijn cool! Ik draag ze altijd in mijn vrije tijd in combinatie met een spray on jeans! Deze vallen op / net boven mijn enkels waardoor het enkelbandje zichtbaar is. Ik moet zeggen dat ik nog nooit vreemde opmerkingen heb gehad! Ik hoop dat meerdere jongens het gaan doen zodat het “normaler” wordt! Ik draag een gevlochten leren enkelbandje van ongeveer 5 milimeter dik met zilveren sluiting.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het enkelbandjes seizoen begint weer wie als jongen laat zijn enkelbandjes weer zien en welke draag je

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het heel erg stoer dat je dat gaat doen. Ik zal het nooit echt zichtbaar gaan dragen. Omdat ik niet echt positieve reacties verwacht van mensen. En zeker niet zoals ik ze draag zilver en om beide enkels. Maar ik zie wel steeds meer jongens of mannen die een enkelbandje om hebben. Langzaam gaat het wel de goede kant op. ;-)

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi

    nee draag mijn enkelbandjes nu niet zichtbaar
    heb een ankle skinny gekocht voor de zomer en nu deze tijd van het jaar is het te koud om met blote enkels rond te lopen
    maar draag ze nu gelijk jou altijd dus 24/7
    zodra het weer warmer wordt ga ik zeker mijn ankle skinny dragen of mijn andere broeken die ik heb omslaan aan de pijpen zodat mijn bandjes zichtbaar zijn

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen 15, en heb je al reacties gehad op je enkelbandjes en waren ze positief?

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi, ik draag ze altijd winter /zomer 24 uur per dag. Als ik ze niet draag voelt en ziet het er meteen kaal uit. Maar dat is ook niet gek ik ben rond jou leeftijd ze gaan dragen. En anders krijg ik gauw op mijn donder van mijn vriendin. Ik draag ze niet zichtbaar voor anderen behalve op vakantie dan wel met een korte broek. Ik draag meestal lange super skinny's van De Sting. Ik vind het super stoer dat jij speciaal voor je enkelbandjes ankle skinny's hebt gekocht. Waar heb je ze gekocht? Ben erg benieuwd naar de reacties die je krijgt.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb 2 ankle skinny jeans gekocht ben eens benieuwd naar de reacties met mijn enkelbandjes Draag jij je enkelbandjes ook van de winter door of alleen in de zomer ??

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • klopt hoor, ben ik met je eens. Tis dat mijn vriendin het zo graag wilde. Toen ik haar leerde kennen droeg ik het zelfde als jij. En keek ze er afwijzend na. Maar later kreeg ze er toch waardering voor en kwam ze zelf met enkelbandjes thuis. Uit gekkigheid ooit om de andere enkel ook 1 gedaan. En dat is gek genoeg zo gebleven. Ik ben benieuwd hoe het bevalt met je omgeslagen jeans of ankle skinny's.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind om beide enkels eerlijk gezegt niet mooi staan als je er 1 of 2 om 1 enkel hebt kan ik nog inkomen maar beide enkels nee Ik zelf draag er 1 of meerdere altijd om.1 enkel en ik vind dat je maar weinig jongens ermee ziet

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk dat jij wil dat anderen het ook goed kunnen zien. Ik draag ze altijd onder mijn skinny jeans. Soms zijn ze zichtbaar maar meestal niet. Sinds de laatste 3 jaar heb ik ze ook om beide enkels. Combineerde beter met mijn andere sieraden. Alleen op vakantie draag ik ze wel eens met korte broek. Overigens nooit van iemand een opmerking gehad.

    23 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten