Skip to content
65 reacties
4489 weergaves

sporten in bloot bovenlijf

ik doe aan kickboksen en train in bloot bovenlijf, dan doen alle jongens hier. Train twee per week en vindt het prima om in bloot bovenlijf te sporten. Een keerper week doen we wedstrijden en dan draag ik behalve me kickbok sportbroekje ook een tok. Ter bescherming. We van jullie sporten nog meer in bloot bovenlijf. Benieuwd naar jullie reacties.

16 jaar
11 jaren geleden

65 Reacties

  • borsthaar

    jongen 17 die borsthaar geil vindt.ik begin ook borsthaar te krijgen en vind het bij andere jongens ook stoer staan,ik ben gay ,jij ook .

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Altijd bloot bovenlijf

    Wij sporten op school altijd in bloot bovenlijf
    We hebben wel een shirt wat we eigenlijk aan moeten hebben.
    Maar die dat nooit aan de meiden mogen me borst
    Wel zien licht gespiert .
    Ja heb ook geen borsthaar , er zijn wel jongens
    Due het wel wat hebben.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • bloot bovenlijf

    Altijd gesport in bloot bovenlijf,vind dit heel normaal voor jongens,evenals samen douchen,maar ben het gewend in internaten e.d,en sporten in bloot bovenlijf was zelfs op de campus verplicht in Amerika.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • bloot bovenlijf

    wij sporten op school met bloot bovenlijf (de jongens dan) heb zelf een gladde borst maar enkele jongens hebben al wat borsthaar en ik krijg daar een stijve van als ik hun borsthaar zie .

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • bloot bovenlijf

     Ik vind het prima om zo te sporten waarom niet ?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • bloot bovenlijf

    met boxen zijn we ook met bloot bovenlijf en heb nooit gemerkt dat een jongen zich schaamde ook niet bij wedstrijden met publiek.moest daar zelf wel aan wennen en voor de eerste keer met publiek vond ik wel spannend als je tijdens je wedstrijd weet dat er zoveel mensen naar je lijf zitten te kijken.ben goed gespierd ook mijn benen mogen ze best zien.veel mensen maken een foto dan.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Zwemmen

    Ik zit op zwemmen dan zit je natuurlijk ook met blotebovenlijf

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • gay jongen hierboven

    ook als jongen onder de meiden moet je wel je als jongen blijven gedragen ,dat wil zeggen als jongen op het strand dus een blote borst en wat geeft het als meisjes je tepeltjes zien ,sommige meiden gaan zelfs met hun borsten bloot ,kun je een voorbeeld aan nemen als jongen zijnde.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • eens jongen 16

    loop ook liever niet in blote borst .ben homo en ga alleen met meiden om ,strand ,zwemmen ,sporten ,bovendien heb ik een oudere en jongere zus.voel me ongemakkelijk als hun een bikini aan hebben en ik alleen met blote borst moet ,hou daarom vaak een shirt aan omdat ik niet graag mijn tepels wil laten zien. misschien komt het omdat ik gay ben.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • jongen 16

    met je eens,niet iedereen is even stoer,maar niemand hoeft zich te schamen voor zijn lijf,je bent 16 en de meeste jongens hebben nog een jongenslijf,niet iedereen is breed en gespierd op die leeftijd,komt vaak later,dan in het leger is ook niet iedereen direct even stoer,vooral nieuwelingen,ken ook een jongen die in het leger zit,moest ook wennen aan samen douchen vooral op oefening in het buitenland met andere nationaliteiten samen en waar ze dan wel soms met 100 man tegelijk moesten douchen,maar echt alles went,vooral als je elkaar kent dan geeft het al minder problemen,zelf geen moeite ooit gehad met samen douchen of in blote borst lopen,maar vanaf kind hier al mee vertrouwd geraakt.maar verplichten ben ik ook op tegen,moet wel vrijwillig zijn,dat ben ik met je eens.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • aan tengere jongen 15

    stoer om je niet te schamen jongen 15 ,is ook nergens voor nodig .

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • onzin

    ben ook tenger en heb een gladde borst maar schaam me niet om met blote borst te sporten ,we zijn toch jongens en ik schaam me ook niet voor mijn nog vrij kleine plasser als we onder de doeche moeten.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • blote jongensborst

    jongen van 16 hier boven heeft wel een punt ,ze moeten je niet verplichten .zelf ben ik stoer en zou ook wel in het leger willen ,echte jongens onder elkaar en zelf heb ik geen moeite om in mijn blote borst te lopen,doe ik nu ook al en heb ook geen moeite om met andere jongens naakt te douchen .

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • @ onzin 18

    in het leger ben je met stoere jongens onder elkaar en kies je daar voor .maar op school is niet iedereen zo stoer en zijn er jongens zo als ik die liever niet in hun blote borst gymmen en al helemaal niet bloot willen douchen bv jongens die gay zijn of zoals ik een beetje tenger en onbehaard zijn.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • onzin

    Normaal toch in het leger sporten ze ook met bloot bovenlijf, niemand die je er over hoort.We worden toch niet te preuts,begrijp het niet,net als met onderbroek aan douchen.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • bloot bovenlijf

    bij ons op gym moet je in bloot bovenlijf en lycra sportbroekje en mag je geen onderbroek onder aan. ik ga nu 3 jaar ook 3 tot 4 maal per week naar powertraining , heb nu redelijk wa spieren en gladde gespierde buik ( sixpack ) haar op m'n borst heb ik nie en schaamhaar trim ik.m'n ouders hebben ook zonnebank en ga er 2 maal per week onder.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Met gym op school

    Wij mogen met gym niet in een bloot bovenlijf.wij moeten perse een shirt met korte of lange mouwen aan.

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • antwoord aan jongen 17,gladde borst.

    Mijn vriendin houdt ook van een gladde borst,eerlijk gezegd hoeft borsthaar van mij niet,maar sommigen vinden het stoer en willen het graaf,vind het ook niet lelijk,maar moet de jongen of man passen. Boddybuilders scheren hun borsthaar,en sommige sporters.Maar zelf geen probleem met mijn gladde brede borst.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • bloot bovenlijf

    met je eens jongen 17 dat een bloot bovenlijf voor jongens gewoon is .heb ook nog geen haar op mijn borst net als jou.zit er niet mee hoor ,lekker belangrijk.denk dat veel meiden op een gladde borst vallen tenminste die ervaring heb ik en jij ?

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • @ jongen 17

     allebei  hebben we het geluk breed te zijn maar op de sportschool spreek ik wel eens leeftijdsgenoten die smal  zijn er er van alles aan doen breed te worden wat niet altijd lukt zij schamen zich soms voor hun lichaam  en hebben er daarom moeite mee om in hun blote bast naast ons brede en soms behaarde jongens te staan 

    20 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten