Skip to content
22 reacties
982 weergaves

vieze kont

Heey allemaal, ik heb wel is veel poep aan me kont als ik naar de wc ben geweest en hebben jullie dat ook wel eens? ik krijg me billen erg slecht schoon soms, maar doe met douchen goed de sproeier erop houden. ik wil weten of dit een goede manier is en of jullie andere tips hebben waarmee ik het beter schoonkrijg of hoe ik me kont schoner kan afvegen?   X.

14 jaar
12 jaren geleden

22 Reacties

  • Ik ben nog jong maar als me ouders zien dat ik n remspoor heb willen ze altijd controleren of ik m'n billen wel heb schoongeveegd en anders doen vegen ze ook altijd na met vochtig toiletpapier

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • gebruik gwn doekjes vam die baby doekjes lkker vochtig en snel klaar

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • euhh

    misschien moet je je broek uittrekken als je op de wc zit

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • @jongen 14 jaar...

    Nou dat kan toch dat ze dat wil weten?! Vind het zelf ook raar dat ze zoiets niet weet, je ouders leren je toch hoe je je moet verzorgen en welke dingen je daarvoor nodig heb?   Schoon zijn is idd belangrijk!

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • ....

    Met een washandje Jereet goed schoon maken dan weet je of het echt schoon is wel gênante vraag van een meisje vind ik >.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • @ topic startster

     Hihi, ben blij dat ik je heb kunne helpen :) Met warm water is idd lekker. Beter dan koud, brrrrr. Nu heb je ook dat fijne schone gevoel dus. En dat er wat poep aan je washandje zit is niet zo erg. Gewoon in de was gooien dan. Is een teken dat het tussen je billen vandaan is :) Liefs J.xx

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • @ aardig meisje J.

    Heej, ja ik heb een oplossing gevonden!
    Goed met een washandje er doorheen doen werkt echt fijn

    Doe het met warm water nat maken en dan uitwringen en dan wassen van onder na boven een paar keer. Soms zit er een beetje poep aan is dat erg? :$

    Xxx.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • @topic startster

     Heey, Heb je al een oplosing gevonden? Laat het ff weten. Liefs. J.xx

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • shaam ietss

    ik vind het wel een beetje kinderachtig dat je het zo zeg want ik zou me dood schamen je kan het liever op een andere manier zeggen schaam iets

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • zonder handicap

    Een gehandicapte vriendin heeft een speciale wc-bril met ingebouwde (stevige) douchestraaltjes en een soort föhn om af te drogen. Zij gebruikt het omdat ze te beperkt is om het 'gewoon' schoon te maken maar ik dacht 'waarom zit dit niet in elk huis?'. Nooit meer papiertjes en altijd heerlijk fris. Fantastisch! Kosten zijn tussen 500 en 1000 euro. Ir.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • @schrijfster

    Ik gebruik meestal vochtg toilet papier, want op school vind ik het raar om met een washandje te doen aan de wasbak. Maar thuis een washandje als ik me echt niet schoon vind.  Dan doe ik na het afvegen eerst met een vochtig toilet papier en daarna in de badkamer lekker met warm water gewoon even 2 keer ofzo er doorheen. Geeft je echt een fris gevoel dan. En onder de douche ook altijd. Blij dat ik je heb kunne helpen :) Liefs J. xx

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • oplossing

    Ik heb al een oplossing denk ik. met een washandje wat meisje J. zei doe je dat zelf altijd of hoeft dat niet meisje J?   en hoevaak moet je er dan doorheen doen?   Xx.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Japan

    ken je die waterstraaltjes die je soms nog wel eens in parken hebt? spuiten water 20 cm hoog? in Japan vind je die in de meeste toiletten.   zeep is uit den boze, omdat de meeste zeep geparfumeerd is, en parfum slecht voor je lijf is. wat de jongen van 19 zegt (douchekop) klinkt het meest praktisch. enne omdat iemand gewoon kutje zegt, zou ik hem nog niet veroordelen.

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Meisje 14 bedankt (J)

    Hee van dat washandje ga ik is proberen.. we hebben ze wel maar gebruikte ze nooit ofso. moet je er dan vaak doorheen doen?

    X.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • @schrijfster

    zoals ik zei: vochtig toiletpapier, en daarna goed je handen wassen. Maar dat doe je normaal toch al als je naar de wc bent geweest. Of even met een nat washandje er door. Liefs J. xx 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Rare jongen 19

    Wat nutteloos, ik heb het niet over over seks wat ben jij vies en je hebt grof taalgebruik!!

    maar @meisje 15 wat voel je dan??

    Zijn er geen andere dingen iets dat ik erdoor kan doen ofzo xd. want ik ga ook niet met me blote hand daar aankomen..

    alleen normale dingen waarmee ik iets kan!!!

    Xx.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Re:

    Je kan ook na gewoon te hebben afgeveegt zon vochtig toiletpaier gebruiken. Dat doe ik iig. Voel me schoon als ik dat gedaan heb. Want om nou na iedere wc beurt onder de douche te stappen gaat mij iets te ver. Liefs J. xx 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Re: water helpt

    Ja, maar pas wel op met wat je zegt over zeep gebruiken om je 'gat' schoon te maken (door met je vinger met zeep iets naar binnen te gaan). Dat kun je beter niet doen, want zeep is niet goed daarbinnen...

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • water helpt

    he, er zijn natuurlijk meer manieren dan alleen pleepapier. maar dat je viezigheid aan je aarsje hebt na het poepen, doodnormaal. Pleepapier gaat aardig, maar echt schoon? nou nee, toch? Met een fles water je gat afspoelen is lekker schoon, maar wel een beetje gedoe. Indo's doen het vaak met water, soms met een kraan met slang eraan, in toilet. Let je er wel op dat er geen bacteriën vanuit je gat naar je kutje stromen? Dus: afvegen vanaf achter je kutje naar omhoog. En ja, onder de douche is heerlijk, slang erop, liefst met steviger straal. Heerlijk je aarsje zo schoonmaken. Enne, voor de duidelijkheid, je kutje niet met zeep doen hoor, daar krijg je alleen maar een ruikend kutje door, niet lekker. Je eigen kutje weet zichzelf prima schoon te houden, en de eigen geur die daar een beetje bij hoort, lekker. gewoon met water je schaamlippen reinigen. Bij je gat mag je wel zeep gebruiken zo je wilt, en als je twijfelt over je schoonheid daar, doe dan gewoon een vinger met wat zeep ietsje erin, lekker uitpsoelen, klaar. Zo je wilt, als je er al aan toe bent, dan ben je dan ook helemaal klaar om seks te hebben. Heb je hier iets aan??

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • meisje 14

    Ik herken wel wat je schrijft. Ik heb dat zelf ook. Met douchen de sproeikop erop vind ik wel een goede manier, dat werkt erg goed om het schoon te krijgen. (en het is ook nog een lekker gevoel, is dat bij jou ook zo?)

    15 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten