Skip to content
4 reacties
123 weergaves

depresief & kan met niemand praten..

ik heb al een hele tijd last van depressie,, het begon al toen ik 13 was, maar toen heeft mn beste vriendin me erdoor heen geholpen. maar nu voel ik mij weer hetzelfde sinds een paar maanden alleen ik heb nu niemand om er over te praten.. ik heb nu ook hele erge mood-swings, want soms zit ik lekker in me vel maar daarna kan ik gewoon ik huilen uitbarsten en zie ik het niet meer zitten en denk ik aan zelfmoord   hebben andere hier ook last van?? ik weet namelijk niet hoe ik hier mee om moet gaan./

16 jaar
13 jaren geleden

4 Reacties

  • Niet depressief

    Zolang je nog kan huilen, ben je niet depressief. Geloof me.

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • depresief

    hee, ik ben ook depresief ik praat zelfs al met psygologen en psygiaters en nog alles erbij, bij mij begon het ongeveer in brugklas (2jaar geleden) ik had ook zelfmoords gedachtes, en zelfs ging nog verder dan gedachtens, maar niemand zal je ooit echt begrijpen denk ik.. want ookal praat ik met mensen, toch krijg je gevoel alsof je met niemand kan praten. ik zal gewoon langs psygoloog gaan, is toch wel beter denk ik!   xoxo

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • ..

    Ik zou met een pschyoloog praten (of hoe je dat ook schrijft XD) Dat zeg je gewoon tegen je moedeer of vader en als hun willen weten waarom moet je gewoon zeggen daarom wil k dat met iemand bespreken die my niet kent. Veel succes!   xoxoxoxox.

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • Depressie of dipje?

    Hallo!   Ook ik heb vaak last van huilbuien. Je zegt dat het van je 13e tot je 16e aan de gang is. Het kan ook gewoon zijn omdat je in de puberteit bent, je hormonen zijn aan het veranderen en daar kan je erge last van hebben. Ik heb het zelf ook vaak dat als ik ongesteld moet worden ik huilbuien en stemmingwisselingen om niks heb.  Bedenk wat de reden is waarom je je niet fijn voelt, en te relativeren of er wel echt een probleem is. Zoek afleiding. Kan je ook niet met je ouders praten? Als je echt denkt dat het een depressie is en niet gewoon af en toe een dipje moet je zeker met je ouders praten en mogelijk in behandeling gaan bij een psycholoog of psychiater.   Veel succes en sterkte!  

    19 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten