Skip to content
4 reacties
337 weergaves

Laatste tijd beetje depri

Ik voel me de laatste tijd steeds meer depressief. Ik ben heel bot tegen mn vrienden en de enige met wie ik kan praten is een juniorbegeleider bij mij op school. Ik wil haar alleen niet steeds lastigvallen met mijn problemen... Wat nu??

14 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Hoiii Ik herken het heel erg wat je zegt ik heb dat dan omdat ik veel meegemaakt heb, maar misschien is het handig om te vertellen aan de mensen om je heen waarom je je zo voelt want dan krijgen zij begrip vaak en dan begrijpen zij je reactie en dan willen ze je steunen en verlaten ze je niet het is heel goed om dingen te delen en goed dat je die juniorbegeleider hebt je valt hem/haar niet lastig echt niet hij/zij wilt je graag helpen en het komt op een dag goed echt waar er zijn nou eenmaal mindere periodes in het leven maar daar kom je sterk uit ookal geloof je dat misschien nog niet maar tot die tijd is het handig om je hart te luchten lief te zijn voor jezelf en jezelf de tijd geven en desnoods echte hulp zoeken en afleiding zoeken ik hoop dat je hier wat steun aan hebt dat het echt goed komt

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Wil je wat meer vertellen over wat voor gedachten en gevoelens je hebt?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik herken het wel een beetje, ik doe ook bot tegen mijn ouders en vrienden (zonder reden!). Ik denk dat het gewoon door deze heel situatie komt, je kan helemaal niks, je kan geen dagje weg, je kan niks leuks doen, constant gestress op straat en in de winkels en je zit constant aan huis gebonden. Alles is gewoon anders. En je weet ook niet wanneer alles weer een beetje normaal gaat worden, misschien blijft het nog wel jaren zo. Al deze gedachten maken mij ook een beetje depri en lusteloos.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey meisje 14, pas op met het bot doen tegen je vrienden want dalijk reageren ze ook bot terug of ze verlaten je. Fijn dat je een juniorbegeleider hebt! Je valt haar echt niet lastig, vraag desnoods aan haar of ze tijd heeft om te praten. Blijf niet met je vragen/problemen zitten want anders raak je nog meer depressiever, geloof me. Ik wens je veel succes en heel veel sterkte, groetjes T

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten