Skip to content
3 reacties
1585 weergaves

Ben k echt zo lelijk?

Ik ben laatste tijd best verdrietig over mezelf en onzeker. Ik viel altijd op meiden en gisteren ben ik opeens op een jongen gevallen ie k heb ontmoet via whatsapp hij is ook op mij en ik denk dat hij me gaat vragen hij is fk hottt haha maar hoe dan ook vroeger werd k altijd knap gevonden nu niet meer sinds ik in een dip zit zegt iedereen je bent kanker lelijk als k naar je kijk krijg ik nachtmerries , hierdoor moet ik heel hard huilen en wil k liever dood want ik wil nie leven als lelijk iemand op t begin zeiden mensen dat ik knap ben nu opeens nie meer sinds de dip ( ps k doe nou meer aan uiterlijk , sportschool huid verzorging etc) maar wat kan dit betekenen en wrm doen ze dit??! ;(

14 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Hoi,

    Ten eerste wil ik zeggen dat je niet moet denken dat je lelijk bent. Hoe knap je ook zou zijn, met alleen een mooi uiterlijk heeft nog nooit iemand liefde gevonden.

    Ten tweede schrijf je dat je vaak denkt dat het beter zou zijn als je niet meer leefde. Ga alsjeblieft met iemand praten! (bijv. Ouders/hulpverlener/vertrouwenspersoon). Doe dit alsjeblieft! Ik ben op deze manier ook uit een depressie gekomen, een meisje dat ik goed kende had geen hulp, en zij heeft kortgeleden een einde aan haar leven gemaakt. Denk alsjeblieft niet dat het nooit meer goed komt.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi,   Ik ben homo en wat ik uit je bericht opmaak is dat je gewoon in gevecht ben met je zelf omdat je je gevoelens niet wilt of kan accepteren.   Maar juist omdat je in een dip zit straal je een negatieve beeld naar anderen uit en soms zeg je ook dingen waar je later spijt van hebt maar je dat weer niet kan zeggen.   Ook komt het door de pubertijd dat je puistjes gaat krijgen en je uiterlijk gaat veranderen en je krijgt een zwaardere stem wat voor anderen soms ook vreemd is.     Maar maak je geen zorgen over wat ze zeggen. Maar je kan ook denken van ze zijn gewoon jaloers op me en roep gewoon terug van "Met zo (skeletten) kop als jij zou ik niet eens rond willen lopen.   Ga gewoon maar terug schelden zodat je weerbaarder wordt.     En je vriend houd hopelijk wel van je zorg er voor dat je daar op gaat richten en niet op een zooitje minderwaardige gasten.     Schelden ze toch uit? dan gewoon negeren dan krijgen ze geen free back niet reageren is het beste en kom er toch iets op in je hoofd? denk dan aan iets leuks

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mensen die pesten, merken vaak op wanneer iemand onzeker is. Vaak ook waarover je onzeker zou kunnen zijn, bij jou dus nu je uiterlijk. Het maakt niet uit of het waar is of niet, maar dat zwakke punt gebruiken ze om je neer te halen, je een compleet slachtoffer te maken want dat is leuk en stoer.
    Aan deze mensen heb je niks, ze zijn zielig en hebben vast geen echte trouwe vrienden buiten het pesten. Wat je moet doen, is leren dat hun meningen niks waard zijn. Waarom zou je jouw eigenwaarde baseren op de mening van een groep idioten die het leuk vind anderen waardeloos te laten voelen? Dat is niet logisch. :)
    Of je algemeen onaantrekkelijk bent of niet, dat maakt niet uit. Dat is niet het belangrijkste. "Lelijke" mensen kunnen met zelfzekerheid ook succesvol zijn en relaties hebben, zo lang ze maar geen waarde hechten aan nutteloze idioten.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten