Skip to content
6 reacties
535 weergaves

op zoek naar vrienden

Ik ben op zoek naar jongeren van mijn leeftijd die net als ikzelf een licht verstandelijke beperking hebben en ook graag uit willen gaan, dingen willen delen. Jongeren die net als ik moeite hebben met het vinden van vrienden. Op welke site ofzo kan ik vrienden vinden?

18 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • OMG OH MY GOD maar vertel is kerel waarom dat je het OMG vindt? je mag hier gerust meer schrijven hoor maar ik hou het nu kort ;) groetjes p

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • OMG

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi hoi dit is voor diegene die vrienden(innen) wilt worden je kunt bij MEE kijken je kunt zelfs relaties aangaan en of gewoon vrienden zijn ik ben een dame van 23 hou ook van uitgaanen snowboarden dol op motors lekker kletsen en tuurlijk vrienden maken en kennen maar ik weet dat het moeilijk is om het te zeggen, vaak bekritiseerd worden door mensen als je wilt zeggen dat je licht beperkt bent heeft zo zijn voordelen maar ook heel erg zijn nadelen mensen het lucht op fijn zo ... mare vaak verwaterd bij mij dus de vriendschappen en de liefde op een gegeven moment denk je zelf ook ik bereidt me op het ergste voor ook ik heb een gewone vriend leren kennen normaal begaafd enz... wil het hem graag zeggen maar wil ook nie kwijt maar wat als ??? steeds maar weer gekwetst worden denken dat het aan je eigen ligt MAAR NEE ik weet dat ik sociaal ben ik lach graag ik plaag graag veel lol en grappen uithalen ik klets graag (zoals jullie zien aan mijne tekst ;) en ja als ze niet willen geen begrip en al gauw zeggen dat je achterlijk bent zijn ze ook gewoon laag gevallen toch zegt veel van de mensen die normaal zijn PAS OP ze zijn niet allemaal zo!!! dit is eigenlijk ook dat ik even mijn hart moet luchte en de eerste keer dat ik zoiets schrijf ik heb niet alleen een licht beperking maar ben ook nog eens een pleegkind geweest en dus een verleden heb nooit kind kunnen zijn heb dus eigenlijk ook volwassene praat maar ik praat verder nie over mijn verleden dus ook al die handicappen enzo snap gerust dat het niet altijd meezit je maakt heel veel mee eh als je het kent en begrip voor toont vallen en opstaan jaja verleden achter je laten terwijl dat het als een litteken bij je erin zit gekerfd je zult het uiteindelijk zelf allemaal op een rijtje moeten zetten en toch zeggen dat je licht beperkt ben hier past eigenlijk wel het liedje locked away bij en elk huisje heeft zijn kruisje heeft ooit iemand tegen mijn gezegd sinds dat ik schrijf lucht dat ook op maar goed voor zover ik hier gelezen heb? vindt ik het mooi en goed dat er geen onderscheidt wordt gemaakt op deze site bij deze doei doei veel liefs p ;)

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi,je zou op Work it out kunnen,dat is voor mensen met Licht verstandelijke beperking,en voor met mensen met autisme en ADHD etc,daar zitten dus ook mensen met verschillende leeftijds categorie dus ook van jouw leeftijd.

    Ik wens je veel succes!!!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb net als jouw ook een licht verstandelijke beperking,ik ben ook op zoek naar vriend,maar ik ben dan op zoek naar vrienden zonder een verstandelijke beperking,kan ook met maar dan hangt het van af,het is een lang verhaal maar als je vrienden wilt vinden kan je bijvoorbeeld bij een vereniging of een sport. Mijn leerkrachten hebben mij ge adviseert om op dansen te gaan maar dan zonder mensen met een beperking en op het begin dacht ik ow shit nee dit zal ik niet redden,maar nee ik red het toch ook al dans ik met mensen zonder een beperking,dus als het je leuk lijkt kan je iets doen zoals dat om het te proberen en dan zie van zelf waar het je na toe brengt je ontmoet nieuwe mensen en dan kunnen het jouw vrienden worden of ga naar feestjes of clubs (discotheeks)Maar er bestaan ook sport verenigingen voor mensen met een licht verstandelijke beperking dan heet het g-voetbal bijvoorbeeld og g-atletiek.Maar hopelijk heb je hier wat aan en veel succes!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Sorry jongen ik weet genoeg sites maar die mag ik hier niet schrijven en ja respect rules

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Heb jij een chronische aandoening?

    Heb jij een chronische aandoening?

    Je bent jong, je hebt dromen en je wilt niets liever dan gewoon meedoen in de maatschappij. Dit kan best een uitdaging zijn als je een chronische aandoening hebt. Bij JongPIT helpen ze je graag. Ga naar jongpit.nl.

    Ga naar Jongpit.nl over Heb jij een chronische aandoening?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten