Skip to content
20 reacties
6598 weergaves

Mijn vriendin is dik en mooi

Hoi ik ben D en ik wil graag vertellen hoe trots ik op mijn vriendin N (18) ben. Ze is namelijk het afgelopen jaar 30 kilo aangekomen (met mijn hulp) en weegt nu ruim 135 kilo. Super meid. Ik vind het zo jammer dat er niet meer meiden zijn die expres dik worden

19 jaar
8 jaren geleden

20 Reacties

  • Het gaat er ook niet om of ze een vrije keuze heeft of niet. Ze houd van eten en ik bepaal hoeveel ze moet wegen

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Er is een verschil tussen mollig / dik en doelbswust dooreten terwijl jealovergewicht hebt om maar aan te komen.

    Let op, het gaat her niet erom of iemand dik is maar om doelbswust aan komen terwijl ze al overgwicht hebben.

    . Ik vind dikke meiden supergeil maar de gezondheisdsproblemen niet. Ik snap ook niet dat iemand hier 'propaganda' voor maakt, ongelooflijk naief.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben zelf slank en een beetje gespierd. Echt last van haar gewicht heeft ze niet ze kan gewoon naar school en omdat hier toch al best overgewicht is, is ze ook in haar klas niet het enige dikke meisje maar wel het dikste. Opmerkingen horen we al niet eens meer omdat we daar aan gewend zijn.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dikke meiden ook mooi maar het is en blijft ongezond. Later kan je er hart en vaatziektes door krijgen en allerlei andere problemen omdat je lichaam aldat extra gewicht moet meezeulen. Met zo een gewicht mag je blij zijn als he nog 50 word. En dan heb ik het nog niet eens over alle medis he kosten war wij trouwers allemaal via de verzekering aan meebetalen. Het 8s net als roken, ongezond energy is later geen weg terug. Heb je dat echt over daar voor?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben de topicstarter.... en inmiddels 19 jaar.
    N. word nog steeds dikker en dikker. Ik voer haar elke dag nog zoveel ik kan. De weegschaal staat op 148 kilo inmiddels

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat zou ik graag in contact komen met jongeren die dik willen zijn. Lijkt me heerlijk. Zelf heb ik een vriend met een dikke buik, ik vind t schattig als hij een overhemd aan heeft waarvan de knoopjes net wat te strak zitten.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Een echt maximum hebben we niet. Zo lang ze geen echt last heeft zal ik haar blijven stimuleren met aabomen. Eerlijk gezegd lijkt 160 kilo mij Wel erg mooi en sexy

    19 jaar
    8 jaren geleden
  •  Hebben jullie een max gewicht?

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Het kan N inderdaad niks schelen hoe dik ze word. We moeten aan een nieuwe weegschaal omdat de oude het heeft begeven onder haar gewicht. 140 kilo is nu ruim een feit

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje16: wow, jij hebt wel veel zelfvertrouwen! Eten wat je wilt en wanneer je wilt, dat lijkt me een heel leuk idee en voel me zelfs een beetje veel jaloers. Ik ontzeg me eigenlijk zelf constant alles omdat ik niet zou verzwaren en jij komt er zo open voor uit dat je graag stevig bent en je opgewonden raakt van het idee om nog zwaarder te worden.
    En jongen19 zijn vriendin kan het blijkbaar ook geen moer schelen dat ze dik is en haar vriendje haar daar in stimuleert; Dikke mensen kunnen volgens mij zowel mooi of lelijk zijn. Dat is in mijn opinie niet anders dan bij slanke. Mag ik hier nog wat vraagjes stellen ? Zou jij verdikken als je vriend dat vraagt/verlangt ? Hangt je buik naar beneden ? Heb je ergens last van, zit die buik nooit in de weg (op het toilet bvb, of tijdens seksen) Tenslotte ben je al 35,6 kg verzwaard bij dezelfde lengte. Heb je striae of cellulitis? Schaam jij je soms, bvb bij de dokter ?



    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje22: hey, ja ik ben 1m65. Ik heb geen vriend, het is men eigen keuze om zwaarder te zijn.
    Waarom: dat is best een moeilijke vraag. Ik probeer er toch op te antwoorden:
    Vooreerst heb ik altijd een voorliefde gehad (sinds ik kleuter was) voor dikkere mannen en vrouwen. Ik vind dikkere mensen zoveel mooier. Tot men 14de ben ik erg slank gebleven.
    Nadat ik gestopt ben met groeien in de lengte ben ik bewust beginnen aankomen door simpelweg meer te beginnen eten. Het aankomen ging gelijk van zelf.
    Ik hou heel erg van lekker eten, en ik heb een hekel aan maatschappelijke normen die beweren dat je slank moet zijn en blablabla. Het is heel prettig om je niet schuldig te voelen als
    je een keer teveel gegeten hebt! Heb ik zin in een ijsje, chips of gebak dan ga ik gewoon halen waar ik zin in heb. Mijn lichaam zien en voelen veranderen vond en vind ik nog steeds heel opwindend.
    Men laagste gewicht bij men huidige lengte was ongeveer 58 kg. In het begin groeiden mijn borsten, kont en billen en werd ik gewoon in het geheel steviger. Vanaf ongeveer 75 kg begon ik
    ook merkbaar een dikkere buik te krijgen wat ik heel erg leuk en mooi vind. Ik sta graag in men blootje voor de spiegel en ben best wel trots op men buik.
    Je voelt altijd dat je een buik hebt, als je stapt, als je zit, op de fiets, als je kleren aantrekt,... Voor mij is dat een heerlijk lekker gevoel en ik vind het dan ook fijn en opwindend
    om daar aan te komen. Afgelopen schooljaar van 78 in september 2015 naar 86,5 eind juni. Tijdens de vakantie wou ik graag naar 90kg gaan (om dan te stoppen i.v.m. bmi enz..) maar ondertussen weeg ik al 93,6 kg
    en van het idee om boven de 100kg te gaan wordt ik steeds geil. Ik wil dus graag verder aankomen en ik begrijp dat mensen dat raar vinden maar ik vind het zelf heel erg lekker en geil om doen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • amai, jouw vriendin is wel meegaand. Mijn vriend vind me ook te slank maar ik denk niet dat ik zo wil/kan verdikken. Ik ben 1m74 en weeg 65 kg.

    @jongen19: wil jou vriendin nog meer aankomen, en wil jij dat ze nog meer aankomt ?

    @meisje16: 93 kg is best zwaar voor iemand van 16, ik las je andere posts, je bent 1m65 ? Wat vind je zo leuk aan dik zijn ? Is het ook je vriend die wilt dat je dik bent ?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19: ik weeg inmiddels 93,6 kg

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi Meisje 16. Ik ben het met je eens dat het een eigen keuze is. Hoe zwaar ben jij inmiddels?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind het niet echt raar, haar keuze toch
    ik ben ook graag dik, zie men andere post

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jij bent echt raar

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Over een paar maanden ben je er weer klaar mee en dan moet ALLES er weer afgetraind. Alleen maar meer gedoe. Eet gwn gezond

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Mollig, niks mis mee, maar 135 kg is ongezond dik en kan tot veel andere gezondheidsklachten leiden. Jullie zijn volwassen, maar ik vind het op z'n zachtst gezegd zeer onverstandig.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is minder erg dan het lijkt. N. is gek op lekker eten en was al behoorlijk mollig. Omdat we er samen meer van genoten als ze voller zou worden hebben we dit gedaan. Ze weet er dus van dat ik dit doe.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Wacht wat? Door jou hulp? Dus jij helpt die arme meid om zo ongezond te worden. Jeez... Rare jongen...

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten