Skip to content
16 reacties
2008 weergaves

Vriendengroep, jongens en meisjes.

Vanuit een ander topic op jongensvragen waarin de discussie op vriendengroep kwam zet ik deze op, zodat mensen hun verhalen kwijt kunnen. Al sinds ik 13/14 was ben ik deel van een vriendengroep met zowel jongens als meisjes. We hebben onze eigen ruimte, in de loop van de tijd volledig verbouwd en van alle gemakken voorzien. Daar doen we van alles. Gewoon chillen en kletsen, film of sport kijken, spelletjes enzovoort. Regelmatig houden we feesten, soms met een thema. En soms doen we ook nog steeds dingen die een beetje stout zijn, we leren het maar niet af. Van de 8 mensen waar we mee begonnen zijn, zijn het er nu meer dan 30 die regelmatig langs komen. Ons motto is dan ook: iedereen is welkom als je maar leuk meedoet. Verhalen genoeg over te vertellen en dat wil ik ook wel doen, maar ik wil ook graag horen hoe dat er bij jullie aan toe gaat.

22 jaar
26 dagen geleden

16 Reacties

 • Inderdaad j19, het verkeerde weekend. Maar het was juist nu georganiseerd omdat er de komende weken zoveel op vakantie zijn en als we een feestje houden moeten er wel mensen zijn. Het was niettemin heel gezellig met veel Hawaii shirts, korte broeken, fel gekleurde jurkjes en natuurlijk weer iemand die zonodig in bikini moest komen (oeps). Later op de avond nog meer in zwemkleding hoor. Een paar mensen die cocktails maakten, hapjes en zomerse muziek. Voorlopig door de vakanties even weinig op het programma. Misschien nog eens met de mensen die thuis zijn naar het strand.

  22 jaar
  3 dagen geleden
 • @TS: je was een week te vroeg met je tropical feest haha. Had het maar dit weekend gepland.... maar jah weet alles maar van te voren he. Was het wel een succes?? Wij hebben na de teleurstelling van NL een spontaan idee: Op Zondag hadden wij een EspanolFiesta. Dresscode Rood (shirt in ieder geval) en we hadden allemaal Tapas (spaande hapjes) gemaakt. Sommigen hadden er meer werk van gemaakt, met alles geel en rood. Het plan was alleen met de jongens (we waren met zen 7-en)gewoon voetbal kijken maar tijdens de wedstrijd kwamer en ook 2 meiden in een spaanse jurk binnen haha. Die hadden ook Sangria meegenomen dus die hadden ook een leuke avond. (Wij gewoon Hertog jan Bier) Maar was weer leuke avond...

  19 jaar
  4 dagen geleden
 • J17, om te beginnen, wij zijn geen club. We zijn een groep vrienden en kennissen die bij elkaar komt om leuke dingen te doen. Er is geen lidmaatschap, als je komt hoor je erbij. Als je vaker bent geweest en er wordt iets georganiseerd hoor je dat. Maar je kunt ook door iemand worden meegenomen, of gewoon worden gevraagd of je ook zin hebt om te komen. Je zou zelfs zomaar aan kunnen komen waaien. Er is ook geen leider of inwijding. Ja, we hebben de schuur via de ouders van een van de jongens. Als die iets willen of juist niet, horen we dat via hem. En we hebben wat regels. Gezamenlijk bedacht en eigenlijk alleen bedoeld om het leuk te houden. Als je dus vaker komt beslis je mee over regels, maar ook over activiteiten. Als er iets moet gebeuren help je, waar je kan, ook mee. En vroeg of laat word je een keer uitgedaagd. Dat kan van alles zijn. Het is een ongeschreven regel dat je die uitdaging aanneemt. Zo ben ik eens uitgedaagd om in lingerie op een feest te verschijnen. Dat heb ik ook gedaan. Speciaal een setje aangeschaft, inclusief jarretels en kousen. En toen iedereen met open mond van verbazing omdat ze dachten dat ik na een half uurtje me wel aan zou gaan kleden, maar ik ben dus de hele tijd in lingerie gebleven.

  22 jaar
  10 dagen geleden
 • Meisje 22 , moet ik me aangesproken voelen. Mijn reactie was dat er zo weinig reacties kwamen op die van jou en mij. Dan er zijn zoveel , meestal vragen die allemaal hetzelfde zijn, steeds weer door anderen gesteld worden. Nu, je hebt gelijk , zijn verhalen die te maken hebben met stoerheid van jongens. Maar wel allemaal anders en met een een totaal andere strekking. Wel herkenbaar voor mij. Over dikke jongens , die stevig gebouwd zijn. Nu, die zijn vaak fysiek sterker dan andere jongens. En voelen zich ook daarom vaak wat stoerder. Zowel voor hetero als homo jongens. Die echt niet van elkaar verschillen. Op mijn topic kon iedere jongen of meisje reageren, met hun eigen beleving. Maar weinig reacties. Werd wel gelezen als ik de like bekeek, Maar niet echt gereageerd op een paar jongens na, en jij dan. Jij wilt dat er wel gereageerd wordt als het om clubs gaat en het liefst van jongens en meiden samen. Zelf weinig ervaring of helemaal niet. Over stoerheid, denk dat ik niet in jullie club pas. Maar ben niet de enigste. Wat denk je van die stoere jongens in een motor club. Als ik daar een reportage van zie, denk ik ook, die kameraadschap onderling dat heeft toch wel wat. Dit zal wel niet geplaatst worden al hoop ik het wel. Maar zal niet weer reageren en hoop toch dat de reacties nu op jouw topic binnen komen. groet.

  17 jaar
  11 dagen geleden
 • Hierbij wil ik de moderator graag bedanken. Gisteren had ik even geen tijd, moest nog wat aan mijn studie doen en daarna met een aantal mensen bezig geweest om de schuur om te toveren voor ons tropical feest van zaterdag. Parasols, ligbedden, tropische planten al dan niet echt. Dieren, allemaal niet echt. Vanmiddag nog even verder. Alleen zit het weer niet echt mee, zodat het waarschijnlijk een compleet feest binnen wordt. Ik wil nog steeds in bikini gaan, maar gezien de temperatuur is ook dat nog niet helemaal zeker.

  22 jaar
  11 dagen geleden
 • Ts. Heren, bedankt voor het volledig laten ontsporen van mijn topic. Wat een gezellig topic had moeten worden met leuke verhalen is voor de zoveelste keer ontaard in stoere dikke jongens die stevig begeleid willen worden. Al de tijd dat ik op dit forum kom doet dit onderwerp al de rondte en breekt het waar mogelijk in op andere topics. En niemand lijkt te begrijpen dat dit voor vele lezers en schrijvers hier erg vervelend wordt en de zin ontneemt om nog eens iets leuks te posten. Tot zover mijn bijdragen aan mijn eigen topic.

   

  Moderator

  Ik heb e.a verwijderd. En nu graag allemaal weer on topic!

  22 jaar
  13 dagen geleden
 • Meisje 22 nog even terug. Geen relatie met die chubbyboy of die andere, maar we kunnen wel vrienden worden. Dan in een reguliere club, ben er afgelopen zondagmiddag weer geweest. Meestal wel dezelfde mensen die je treft. Zodat ook daar wel een soort van vrienden club kan ontstaan.

  19 jaar
  19 dagen geleden
 • J19, ik had al gezien dat jij dat niet was hoor. Ik vind 16 ook best een flinke groep. Wij zijn maar met 8 begonnen. Toen we een feestje wilden houden vonden we dat wat weinig en besloten we dat iedereen mensen mocht meebrengen. Zo is het gegroeid al zijn er ook mensen weer verdwenen omdat ze zich toch niet zo thuis voelden in onze groep. Onze schuur is in de loop der jaren echt een mooie ruimte geworden. Zitjes, bar, koelkast, tv, geluidsinstallatie, podium, poolbiljart, tafelvoetbal, frituur, kookgelegenheid, ga nog maar even verder. Compleet maar zelden meer. Er zijn er inmiddels veel met een relatie en dan wil je ook weleens iets met je vriend of vriendin doen. Die ook welkom is hoor, tenminste als hij of zij ergens tegen kan, want er gebeuren nog steeds gekke dingen. Voor de laatste Lady's Night had ik mijn vriend ook helemaal aangekleed want ik vond wel dat hij het mooiste meisje van de jongens moest zijn. Maar die vermaakt zich toch wel in onze groep.

  22 jaar
  20 dagen geleden
 • @m22ts: ik ben "de echte"J19 die andere post is niet van mij! Zoals je weet hebben wij een zelfde soort groep als jullie. Wij gebruiken de omgebouwde hooischuur die bij iemand in de tuin staat. Wordt steeds mooier, hebben inmiddels een bar/TV/Koelkast en biljart om maar paar dingen te noemen. Zijn alleen een wat kleinere en jongere groep. 16 (10j en 6m). Zijn er ook best vaak, niet altijd met de hele groep. Soms alleen om te chillen, soms feestje en soms spelletjes zoals spin the bottle. En vanavond natuurlijk weer om naar NL-Roe te kijken...

  19 jaar
  20 dagen geleden
 • J17, als ik schrijf dat iedereen welkom is dan is ook iedereen welkom. Tenminste als je je aan de paar simpele regels houdt, zoals geen drugs, niet stomdronken, buiten roken, geen seks in de schuur, respect en vooral: meedoen. Overigens zijn de meesten ooit uitgenodigd of meegekomen met iemand die er al bij zat. Het meeste wat wij doen is inderdaad vrij gewoon en onschuldig maar we doen graag ook een beetje gek. Lady 's night is daarvan een voorbeeld, maar ook ons darttoernooi waarbij je door partijen te verliezen steeds meer kleren kwijt raakt en uiteindelijk uit het toernooi verdwijnt doordat je niets meer aan hebt. En we houden van elkaar uitdagen, soms een persoon, soms een hele groep. Een ongeschreven regel daarbij is dat als het niet te gek is je die uitdaging aanneemt. Maar nooit onder dwang. Wil je echt niet dan kijkt niemand je daar op aan.

  22 jaar
  20 dagen geleden
 • Meisje 22 wil toch even reageren ook op jouw topic. Je hebt het over bandje spelen, darten, allemaal spelletjes. Komt nogal onschuldig over. Nog wel een lady night. Dan je zegt alles kan. Zou een jongen als ik met een vriend ook welkom zijn. Dan jongen 19 ook leuk dat je hier reageert, bedankt dat je ook op mijn topic reageert. Voor jou dezelfde vraag zou ik ook welkom zijn op jullie club met een vriend. ? Of is het toch meer voor hetero jongens en meiden.

  17 jaar
  21 dagen geleden
 • M22, we doen niet altijd zo gek hoor. De tijd dat er altijd wel iemand bloot ging ligt achter ons maar de jongens plagen door zo op te treden blijft gewoon nog steeds leuk.
  J19, dit topic is juist bedoeld om over zulke groepen te vertellen, dus graag. Even over Lady's Night. Dat is bij ons ontstaan doordat de jongens meerdere malen de schuur voor zichzelf claimden. Toen deden de meisjes dat ook een keer en kwamen er bergen commentaar. Toen hebben we als meisjes bekokstoofd dat een volgende keer de jongens best op "onze" avond mochten komen, maar dat ze dat dan wel als meisjes moesten doen. De jongens zagen dat als uitdaging en in onze groep neem je zoiets aan als het niet te gek is en dus verscheen tot onze verbazing bijna iedereen. Van een volgepropte bh onder hun eigen t-shirt, een tuttige geleende jurk van oma, tot jongens die er echt werk van hadden gemaakt. Uiteraard liepen er ook een paar rond als overdreven seksbom. Kortom, het werd een hilarische avond en zo werd de traditie geboren 1 of 2 keer per jaar zo'n avond te houden. We houden ook gewone feestjes hoor, maar binnenkort is het tropical night. Dus heel zomers gekleed. Ik ben dan ook van plan om in bikini te gaan. Maar laat vooral ook jullie verhalen horen en die hoeven echt niet heel bijzonder te zijn.

  22 jaar
  24 dagen geleden
 • Dit klinkt echt leuk m22! Zou dat ook wel willen maar heb niet zoveel vrienden en vriendinnen en die zouden dit denk ik niet willen. Als je updates of andere leuke verhalen hebt hoor ik het graag! Veel plezier!

  22 jaar
  25 dagen geleden
 • @m22ts: hey leuk dat je hier een eigen topic heb gemaakt. ik ben j19 ook van dei andere topic. allereerst ook hier antwoord op je vraag: was kleine teleurstelling want we gaan toch door. Mijn voorstel (Lady's Night) werd door alle meiden met apllaus ontvangen. De jongens waren wat minder enthousiast. We waren niet met zn allen maar we gaan het zeker een keer doen! Als je wilt zal ik ook wat over onze groep vertellen.

  19 jaar
  25 dagen geleden
 • Ander m22, we hebben een schuur bij een boerderij. Ik kom zelf uit een wat grotere plaats net als de meeste anderen maar er waren er ook een paar van buiten. Van de ouders van 1 van hen mochten we die schuur gebruiken. Al was dat eerlijk gezegd ook wel zodat we een beetje in de gaten gehouden konden worden. Tegenwoordig komen we er minder vaak dan vroeger, mensen hebben relaties of zijn druk met andere dingen. We zijn ook zelden meer compleet, meestal met een gedeelte van de groep. Voor een feestje proberen we wel om iedereen te bereiken. Af en toe een beetje stout ja. Vroeger was dat erger, dan eindigde er altijd wel iemand naakt. Ik heb ook weleens zo aan de weg moeten staan. Nu weten we wel hoe het eruit ziet, maar zijn er niet al te moeilijk over. Tijdens een karaoke even geleden heb ik met 2 andere meiden opgetreden als B6. Dat is dus K3 maar dan met alleen een string aan zodat er afhankelijk van welke hoek je kijkt 6 borsten of 6 billen te zien zijn. Het was een wat te groot succes want er bleven maar nummers van K3 langs komen.

  22 jaar
  26 dagen geleden
 • Wat voor stoute dingen doen jullie? Klinkt wel leuk allemaal en wat voor plek hebben jullie dan en hoe komen jullie daar aan? Gaan jullie daar dan vaak heen en alleen met z'n allen of ook met minder of alleen

  22 jaar
  26 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten