Skip to content
13 reacties
613 weergaves

Waarom wordt het niet gepost?

Ik vroeg of mensen ervaring hebben op naaktstranden en of er alleen oudjes of ook jongeren zijn. Waarom wordt dat steeds niet gepost X’D   Van de redactie: omdat er al meerdere actieve topics zijn over dit onderwerp en het dus niet nodig is om er daar nog 1 aan toe te voegen. 

23 jaar
6 dagen geleden

13 Reacties

 • @m22, je vraagt waarom je sommige “feiten” niet mag vertellen, en vervolgens ontken je gewoon compleet de moderne wetenschap.

  CO2 zorgt wél voor opwarming. Dat planten CO2 opneemt doet niet terzake. CO2-deeltjes weerkaatsen hitte in alle richtingen, waaronder terug naar aarde, omdat ze groter zijn dan zuurstofdeeltjes. In een gezonde atmosfeer verlaat meer warmte de aarde. Dit heet het broeikaseffect, en is al even lang een bekend feit als de evolutietheorie, en ook even onomstreden. Verder zien we dan nog dat de stijging van CO2 in exact dezelfde lijn beweegt als de opwarming.

  Moderatie, ja dit is off-topic, maar als iemand gewoon keihard liegt over wetenschap wil ik dit wel even recht zetten.

  23 jaar
  3 dagen geleden
 • Inderdaad, betere titels zou ook veel helpen. Dat mag je eisen, vind ik. Verzorgd taalgebruik mag je ook eisen: als je iets wil posten of vragen aan de anderen, heb je de verantwoordelijkheid om die tekst begrijpelijk op te stellen. Af en toe een spellingsfout is okee, maar het mag geen onleesbare woordenbrij zijn.

  Verder zou ik telkens een aparte categorie maken voor:

  - Fetishes: bondage, cameltoes, buttplugs, opzettelijk broekplassen, voetenfetish, leder, kicken op grote borsten,... Dan zit dat allemaal mooi samen voor de geinteresseerden, en verstoort het niet de andere topics (vb. de medische vragen). Maar geen gore vetzakkerij, wel eerder "technische" discussies over die onderwerpen. Licht pikant en opwindend mag wel, maar het moet voor iedereen aangenaam blijven.

  - Verzonnen kortverhalen, al dan niet gebaseerd op een grond van waarheid. Veel mensen verzinnen graag dingen, en ze hebben nood aan weerklank, dus waarom niet. Dikwijls zal het dan over romantische of erotische dingen gaan, dingen die je ontdekt in je tienerjaren. Het risico is wel dat dit snel uitloopt in vetzakkerij...

  - Feedback over het forum, over inhoudelijke en technische aspecten, vragen,... Dus dit soort discussies.

  - Wetenschappelijke, technische discussie? Over biologie, chemie, fysica, elektriciteit, allerlei technologie,...? Ik weet niet of hier vraag naar is? Maar ik zou dit wel goed vinden.

  - Levensfilosofische discussies, levensvisies, ethiek, religie,...?

  - Humor, moppen, wijze of grappige quotes,...?

  Bij niet-geposte onderwerpen zou het goed zijn om wel de titel te laten staan, en de eerste paar woorden, voor de herkenbaarheid. Maar om de rest van de inhoud te verwijderen, met vermelding van de reden. Vb: "Moderator: niet gepost, onleesbare woordenbrij." Of: "Moderator: niet gepost, expliciete porno is niet toegelaten." (ik verzin maar iets.) Dan weet de poster waarom zijn topic niet geplaatst is, en kan hij zich verbeteren. Sommige forums doen dat zo. Na een week doe je die lege posts dan weg. (Voor echt idiote dingen en spam hoeft dit natuurlijk niet, daar heeft niemand iets aan, die mogen ineens weg.) Met zulke feedback verhoog je het niveau van het forum, je kan sturen.

  Nog een issue: niet alle moderators zijn even goed. Sommige doen echt goed werk en laten gebalanceerde reacties toe. Maar sommigen verwijderen dingen waar ze het inhoudelijk of politiek niet mee eens zijn. Ik snap dat wel, als ik mijn eigen forum zou hebben, zou ik dat misschien ook doen: "mijn forum, mijn regels".

  Maar het is niet goed als je zelfs wetenschappelijk bewezen waarheid over bv. chemie of biologie niet mag zeggen. Bijvoorbeeld: dat CO2 geen gifgas is, maar een levensgas: het is de basis van alle leven op aarde: planten maken uit CO2 groen, voedsel en hout, plus de zuurstof die wij nodig hebben om te ademen. Zonder CO2 geen groen, geen voedsel, geen zuurstof, geen leven. En CO2 doet de aarde afkoelen, niet opwarmen, want planten zetten zonne-energie om in bio-energie (hout), dus ze halen die zonne-warmte uit de lucht. Daarom is het in een dicht loofbos in de zomer veel koeler dan op een kale rotsvlakte. Er zou 10x meer CO2 moeten zijn, niet minder. Dat is basiskennis biologie, biochemie, chemie, en fysica, niveau hoger middelbaar onderwijs. Wetenschappelijk bewezen waarheid. Maar dat mag je bijna nergens nog zeggen. Dus dat soort discussies zou beslist wel toegelaten moeten zijn, maar hoffelijk en met gefundeerde argumenten. Geen scheldpartijen.

  22 jaar
  4 dagen geleden
 • Ik ben het meer eens met m21 hierboven. Ik vind wel dat de redactie te serieus is. Soms reageer ik op zulke onderwerpen met een grapje of stekende opmerking en dan wordt het soms niet geplaatst. Kijk als ik dat bij een ernstig probleem of zelfmoord zou doen dan is het ongepast, maar de zoveelste jongen die een harde van een cameltoe krijgt daar mag ik toch wel over grappen? Daar moet hij tegen kunnen.
  Ik mis helemaal de humor eenbeetje. Misschien een aparte categorie. dan kunnen zuurpruimen en zuuraugurkjes die overslaan.

  22 jaar
  4 dagen geleden
 • Ik vind die terugkerende onderwerpen helemaal niet erg. Verplicht alleen dat iemand een duidelijke titel toevoegt . Ik heb pas gerageerd op iemand die zich schaamde om een natte broek. En ook wel op een kleine piemel. Mijn vriend had dat allebei ook dus dan weet je een beetje hoe dat in iemand zijn hoofd zit. Nogmaals een duidelijke titel lost alles op desnoods. Post hier je geile verzinsel. Binnen grenzen uiteraard.

  21 jaar
  4 dagen geleden
 • Voor de moderators: ik vind niet dat actieve topics verwijderd moet worden. Het is een heel werk om alle subfora stuk voor stuk door te lopen, zeker niet als je niet veel tijd hebt. Het is mijn houvast om te zien wat voor nieuwe onderwerpen er zijn en op welke er pas nog gereageerd is. Wel hoop ik dat er nog eens een oplossing komt voor steeds maar terugkerende topics. Zo zie ik continu dingen over in je broek plassen en nog wat dingen. Verder vraag ik de aandacht voor de zogenaamde vragenlijstjes. Ze staan vaak vol met vragen die geen enkel doel dienen behalve dan misschien dat degene die ze plaatst opgewonden hoopt te raken van de antwoorden.

  22 jaar
  4 dagen geleden
 • Jacai Soinne

  1 jaar
  4 dagen geleden
 • @m22, nudisme is nog geen 1/10 van dit forum. Je moet ook weer niet overdrijven. Ik had een hele specifieke vraag die ik hier stelde juist omdat hier zoveel nudisten zijn. Het was geen fetisj-vraag, maar juist best een relevante. Ik wilde namelijk gewoon weten of, als ik naar een naaktstrand ga, ik daar de enige twintiger ben of niet.

  Ik vind juist dat er een hoop vragen zijn die puur gevraagd worden door engerds om een geil verhaaltje te vertellen, en die worden dan weer wel geplaatst. Daarom was ik een beetje verbaasd.   Moderator We doen ons best deze engerds van het forum te weren. Zie je iets dat niet in de haak is, reageer dan even op dat topic, daarmee houd je ons ook weer scherp!

  23 jaar
  5 dagen geleden
 • @j12, nou in het algemeen ben ik wel tevreden met de moderatie. Soms censureren ze juist te weinig vind ik. Ik begreep alleen niet waarom dit topic nou juist wel geweigerd werd, en ik vond het antwoord tegenvallen. Verder snap ik wel dat dit geen nudistenforum is, maar nudistenfora zijn echt super dood

  23 jaar
  5 dagen geleden
 • Ik vind dat het gewoon geplaatst moet worden specifiek vragen over naturisme/nudisme valt hier reuze mee. Ik erger me ook groen en geel dat er posten hier niet geplaatst worden. Moderators mail die persoon op z’n minst WAAROM jullie het niet plaatsen   Moderator Zoals eerder gezegd:  Omdat er al meerdere actieve topics zijn over dit onderwerp en het dus niet nodig is om er daar nog 1 aan toe te voegen.  Verder hebben wij geen mailadressen en kunnen dus ook niet mailen. 

  12 jaar
  5 dagen geleden
 • Ik vind ook dat wanneer er al 97 topics zijn over een bepaald onderwerp, je niet voor de 98e keer daarover moet beginnen. Daarmee maak je het forum kapot, want op de duur haken alle intelligente mensen af. Niemand gaat daar nog op reageren, behalve een paar met een fetish of erg laag IQ. Dus voeg je visie toe aan een van de 97 bestaande topics.     Dat is ook waarom ik de tak "alle actieve topics" zou verwijderen, moest ik forum-eigenaar zijn. Want op de duur kijkt niemand nog in de andere takken uit luiheid. Ze kijken alleen nog maar in die actieve topics. Maar na 10 topics verdwijnen posts uit beeld. En de meesten zijn te lui om naar volgende pagina's te scrollen. Dus ze beginnen telkens opnieuw over hetzelfde onderwerp.     Als je die tak wegdoet, moet iedereen terug in de individuele takken gaan bladeren.   Moderator Wat vinden andere gebruikers? Is het beter om 'actieve topics' weg te halen?     

  22 jaar
  5 dagen geleden
 • Het zoeken naar deze topics is wel erg lastig. Misschien moet er een zoekfunctie komen op de site. En zeg nou niet dat het met google moet, want die willen maar al te graag alles weten van iedereen.   Moderator Op een van onze sites, hoezitdat.info, hebben we een nieuwe zoekfunctie. Probeer die eens! Dit is hetzelfde forum.   Ik ben sowieso benieuwd wat jullie van deze site vinden!  

  16 jaar
  5 dagen geleden
 • Ja I know, er zijn veel nudisten op dit forum… DAAROM VRAAG IK HET JUIST HIER. Ik vroeg specifiek of jongeren op naaktstranden elkaar opzoeken en of ze er überhaupt zijn, daar had ik hier nog geen helder antwoord op gezien 🥲

  23 jaar
  5 dagen geleden
 • Iedereen wil altijd graag een persoonlijke reactie op zijn probleem. Het grote voorbeeld is de kleine piemel. Die zijn er altijd en dan zeggen we dat hij niet klein is en er belangrijker zaken zijn. En dat is ook zo en dan komt de volgende.
  Tip voor j23. Ik heb zelf een vriend waar alles op en aan zit, maar ook een vriendin die wel eens een beetje spannend uit de kleren wil en blote jongens wil zien. We gaan niet naar het naaktstrand maar naar een stil strandje waar ook naakt gezwommen en gezond wordt..
  Dat is namelijk daar niet verboden zolang niemand er aanstoot aan neemt. Die zijn ruim een kilometer van de familiesstranden en parkeerplaatsen. En daar belt niemand de politie als hij jouw piemeltje ziet als je daar niet raar mee doet. En anderen er mee lastig valt.
  Het is even lopen, daarom zie je er ook weinig oude en dikke mensen..

  21 jaar
  5 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

 • Vriendschap

  Vriendschap

  Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

  Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
 • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

  Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

  Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

  Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten