Skip to content
6 reacties
602 weergaves

Vriendschap of meer?

Hoihoi,
Ik heb een leuke vriendengroep maar met 1 jongen is er net wat meer connectie. Bijv. Dat die heel veel kijkt en dan ook wel oogcontact en dan wel lang en intens. Veel praten ook via app. Altijd als we met de vriendengroep zijn aandacht van mij zoeken.. we weten allebei dat er een sfeer/aantrekkingskracht tussen ons is dit hebben we al weleens besproken. eerst dacht ik heel erg aan seksuele aantrekkingskracht we hebben wel eens gezoend.. Als we uitgaan en hij staat met iemand te praten wie die wel ziet zitten blijft hij constant mijn kant op kijken en kijken wat ik doe of hoe ik reageer... hij is bi.. al valt hij meer op jongens zegt hij... Maar ik heb er een beetje een gemengd gevoel over.. is dit vriendschap.. of zit er meer in? Zoals liefde?
Ik weet niet zo goed wat ik moet.. ben er al wel een hele tijd over aan het denken..
Jullie enig idee?

22 jaar
9 maanden geleden

6 Reacties

  • Hi TS, Ben je echt verliefd op hem? Dan is de enige manier gewoon voorzichtig erover beginnen en kijken of het wellicht wederzijds is. Je hoeft het niet meteen recht in zijn gezicht te zeggen maar je kan er voorzichtig naartoe sturen. Maar als je niet echt verliefd op hem bent en geen risico wil nemen voor de vriendschap zou ik het uit je hoofd zetten en gewoon kijken naar andere leuke jongens tijdens het uitgaan;)

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Kort gezegd, indien je hem heel erg leuk vind en je echt verliefd bent is het het risico van jullie vriendschap waard. Indien dit niet zo is moet je hem uit je hoofd zetten en verder kijken.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Hoihoi,
    Ja we spreken al wel met z'n 2en af en dat is altijd erg gezellig. Helemaal ontspannen bij elkaar. Daar merk ik niet echt iets op van liefde ofz. We hebben al wel over die sfeer/aantrekkingskracht gehad die voelen we allebei en de omgeving merkt het ook.
    Als het goed is ga ik binnenkort met hem afspreken en dan wilde ik het er wel over hebben maar ben bang dat ik iets verkeerd zeg of dat het ongemakkelijk wordt en dan de vriendschap (als het vriendschap is) kapot gaat.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik zou eens wat meer met ze 2en ondernemen en dan kom je er natuurlijk wel achter of er echt meer in zit. Je kan het voorzichtig bespreekbaar maken en dan gewoon kijken hoe hij erover denkt. Vraag hem gewoon of hij zin heb om binnenkort wat te doen samen.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Erover praten

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Er zit duidelijk meer in. Hij blijft niet voor niets de hele tijd naar je kijken. Ik denk dat hij niet op je af durft te stappen. Bi is iets dat ontstaat uit seksuele frustratie. Best zielig. Ik zou zeggen stap anders eens op hem af. Mischien kunnen jullie wel super goed met elkaar! Ga ervoor!

    18 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten