Skip to content
4 reacties
1240 weergaves

buitengesloten worden

Ik heb een vriendin vanaf mijn geboorte. Zij is populair knap en heel erg sociaal. Ik ben wat introvertes, niet lelijk maar gewoon wat stiller. Nu is mijn vriendin ouder dan mij. Wij studeren allebei. Alleen studeer ik in een andere stad dan zij. Ze is al anderhalf jaar lid van een studentenvereniging. Ik ben vaker met haar meegeweest met haar vriendengroep. Vorig jaar zijn we naar een concert geweest. Daar heb ik een vriend van haar beter leren kennen. En we zijn zogezegd bezig geweest. Hij heeft het echter op een middag via de telefoon uitgemaakt. Sinds anderhalve maand ben ik nu ook lid van de studentenvereniging. Eerst trok ik op met de vrienden van mijn vriendin. Waar ook mijn ex bij zit. Maar omdat hij nare roddels verspreid over mij lig ik nu heel slecht in die groep. Ik heb zelf andere meiden leren kennen bij de vereniging waar ik dus mee optrek. Afgelopen donderdag verenigingsavond ben ik ook daar geweest omdat ik met die meiden optrek. Toen heeft mijn ex naar mijn vriendin geappt Ze is weer hier Wat doet ze hier. Waarom is ze hier zonder jou . En ze heeft je niet meer nodig. Ze heeft gebruik gemaakt van jou. Nu zijn er meerdere die inmiddels zijn drama geloven. Ik doe hem echter volledig negeren. Maar toch worden die roddels over mij verspreid. Nu komt dat concert (kaartjes kopen) er weer aan. Zij hadden nog een oude app groep. waar ze in vroegen wie er mee gaat naar het concert. ik heb ja gezegd gezellig. Nu waren we zondag bij mijn vriendin en ik vroeg haar van hoe dat zat. En mijn vriendin zei tegen mij dat ze een andere app groep hadden geopend zonder mij en dat ze mij er liever niet bij willen hebben bij dat concert in November! Om alle drama te voorkomen. Daarnaast ben ik afgelopen donderdag daar geweest op de studentenvereniging. En blijkbaar is mijn aanwezigheid al te veel. Ik ben nu super verdrietig en weet niet wat ik moet doen. Is mijn vriendin nog mijn vriendin. Zij is de dochter van de beste vriendin van mijn moeder. Moet ik van de studentenvereniging af gaan. Wat moet ik doen?

20 jaar
1 jaar geleden

4 Reacties

  • Hoi TS.
    Vervelend voor je.
    Maar dit gebeurt nou eenmaal.
    Mijn beste vriendin van de basisschool ben ik ook al kwijt nadat we allebei een andere opleiding gingen doen.
    En in mijn vrienden en vriendinnen groep hebben we ook al een paar keer gelazer gehad met relaties die uit gingen.
    Dat konden we tot nu toe gelukkig uitpraten.
    Maar het was wel ff ruk.

    Wat die jongen hierboven zegt vind ik een goeie tip. Je hebt weer nieuwe vrienden op de studenten vereniging, ga daar lekker mee verder.
    En misschien kun je wel nog met je beste vriendin om blijven gaan zonder haar vrienden groep erbij?
    Sterkte meid

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat bedoel je met je shopt op meerdere fora? Want dat doe ik niet Dit is de enige plek waar ik het vertekd heb

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi TS, een heel dilemma waar je voor staat. Vraag is, gelooft jouw vriendin de jongen meer dan jou, ja dan is het niet een echte vriendin en als je denkt neen, ga het gesprek met haar aan. Jullie zijn beide in de 20 en geen pubers meer, probeer het samen op te lossen.

    Als dat lastig wordt, kun je ook een keer met haar moeder praten, gewoon thee gaan drinken en kijken of het met haar bespreekbaar te maken is.

    Een ding zou ik nooit doen, de studentenvereniging verlaten, je hebt nieuwe vrienden daar, je laat je toch niet zomaar wegpesten! Sterkte.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Oh, je shopt op meerdere fora’s

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten