Skip to content
16 reacties
2539 weergaves

Friends with benefits, hoe doen jullie dat?

Ik bedoel dus seks met een gewone vriend, dus zonder relatie en verliefd te zijn. Niet de seks, dat weet ik wel, maar alles er omheen. Het lijkt me een goed idee maar het moet voor mij geen aaneenschakeling van one night worden. Dus hebben jullie een vast schema. Bijvoorbeeld elke zondagavond afwisselend bij de een en de ander? Maak je er een hele gezellige avond van? Ga je na de seks naar huis of blijf je gezellig slapen? Dat hangt ook samen hoe je voorspel doet, bijvoorbeel’zoenen jullie wel?
Hoe ben je er toe gekomen?
Het zit zo, een vriend begon er gisteravond over en ik was er totaal door verrast, dus hij verplaatste gauw het onderwerp. Maar ik heb er eigenlijk best zin in. Het is een prima eerlijke en knappe jongen. Heb hem al een paar keer naakt gezien (omkleden strand) en ook dat ziet er prima uit. Dus wil hem eigenlijk vandaag of morgen uitnodigen om er over te praten, maar weet niet hoe je dat doet en het moet niet zo zijn van ik sta op springen kom je ff langs. Ik wil regelmaat en experimenteren zodat we elkaar wat leren. Ook met het voorspel.

20 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik heb "een gewone" vriendin (bedoel dus geen fwb) die ik ook alleen in het weekend zie, maar trek me wel gewoon elke dag af hoor doordeweeks - en in het weekend ook wel - maar misschien is dat dan een mannendingetje

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hou je het niet vingeren nog vol?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Jaha, ik hou ook niet van dat kleffe, zelfs wat hypocriet. @J21. Komt ook door slechte ervaring met mijn enige vaste vriend. Ik vind mijn fwb overigens ook een soort vriend, ik geef me niet alleen lichamelijk bloot.
    Valentijnsdag is aan mij niet besteed dus dat zal het einde niet zijn. We genieten niet alleen als we samen zijn, ik liet mijn vriendin berichtjes lezen en die schrok dat ik zo kon zijn en dat waren niet eens de ergste. Bevrijdend inderdaad op deze manier en ik vind eerlijk. Hij ook, zo open en eerlijk, ik zou bijna van hem gaan houden, maar maak je geen zorgen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Haha TS, heerlijk toch vind je ook niet? Lekkere seks zonder al die kleffe 'I love you' toestanden. Zo bevrijdend. Mensen raken veel te vlug verliefd. Nu maar hopen dat Cupido vooralsnog niet zijn pijlen op jullie gaat richten. En straks weer Valentijndag : nog zoiets wat een fwb-relatie om zeep kan helpen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ja, gezoend, maar toch niet verliefd J19 en J21. Ik weet wat verliefd is, hoewel dat helemaal verkeerd is afgelopen. Dit is anders ik ben zelfs blijer het is ook spannender. Als ik hem na zondag 5 dagen niet zie ga ik ook niet vingeren of met mijn lush er in. Ik laat de spanning lekker oplopen.Maar bedankt voor jullie waarschuwing, het is wel gevaarlijk als het zo leuk is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • De valkuil van de verliefdheid is het grootst bij het begin van de fwb. En nu ik jouw laatste reactie lees, krijg ik het gevoel dat jij al met 1 been in die valkuil staat. Dat mag natuurlijk maar dan is het geen fwb meer.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Gezoend toen hij wegging?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Dat gevaar zit er op de lange termijn in M22. Er helemaal van willen genieten komt wel van mij, maar hij wil het ook liever zo. Hup hup in bed, snel klaar komen en dan aankleden en naar huis dat is het niet voor mij. We hebben vanmorgen nog lekker ontbeten en teruggekeken op een heerlijke avond en nacht en kijken al weer uit naar zondagavond bij hem. Dat begint al met koken eind van de middag. Maar ook naar mijn vrijheid vandaag en vanavond ziet hij zijn ouders en ik vriendinnen. We gaan het wel vertellen, want we hoeven ons niet te schamen dat we het zo met elkaar doen. Ik ben gewoon blij met deze situatie en dat is dan niet helemaal precies FWB.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je het zo uitgebreid gaat doen en de seks is ook steeds lekkerder dan denk ik dat de kans groot is dat jullie over een paar maanden elkaar heel aardig vinden en niet meer zonder elkaar kunnen. Niet dat daar iets mis aan is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dank J16. ik heb dat wel nodig, want ik ben wel een avontuur in gegaan. Mijn beste vriendin had nooit gedacht dat ik dat durfde en ik pieste ook van de zenuwen in mijn broek. We hebben wel veel contact al en denken over het meeste hetzelfde, dus ook gezellig dingen om de seks heen. Lekker experimenteren, blijven slapen, .s ochtends samen wakker worden en douchen.
    We hebben ook al een tweede keer afgesproken, zondag bij hem, dan ligt er niet zo’ druk op dat alles gelijk vanavond goed moet gaan. Wat bedoe je precies M19, dat hij vriendin krijgt? Ja dat kan, ik ook, maar daar zijn we alletwee bewust niet naar op zoek. Belangrijk is dat als de seks eindigt we hoe dan ook nog steeds goede vrienden zijn en waarschijnlijk beter dan er voor.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Zelfde jongen hier, ik wens je succes!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ts. Dat heeft zeker geholpen. J16 en m22 hoe ik het aanpakte en j21 voor de details. Ik heb hem dus gebeld en gevraagd om er over te praten. Na ja vrijdag, gelijk gevraagd of hij zijn toiletspullen meenam. Hij was blij dat hij er na niet naar huis hoefde. Hij heeft baantje tot 8 uur dus dan heb ik wat gekookt. Ik heb je punten goed doorgenomen j21 en ben OK als hij dat ook wil, maar als hij het gelijkertijd met een ander doet moet ik dat weten en andersom. Een derde er bij wil ik ook niet.
    Ik zie wel hoe het morgen gaat. Het zal zeker in bed eindigen, daar hebben we veel zin in en verder weet ik niet.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Fwb loopt eigenlijk toch wel héél vaak vast op relatie-ontwikkelingen. Best jammer, genoot er zelf heel erg van. Nu maar eh, hoe heet dat ook alweer, oh ja, serieel monogaam. Dus de een na de ander.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Jullie hebben allebei de overeenkomst dat jullie het willen, dus ik zou hem uitnodigen en hem vertellen en vragen hoe je het hier ook deed.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe je een fwb ontmoet zal wel hetzelfde zijn als hoe je een 'echte' liefdesrelatie start. Alleen gaat het allemaal veel sneller. Je hoeft er geen weken of maanden over te doen om de ander te leren kennen. Want je wil allebei maar 1 ding : seks. En dat meteen zonder hofmakerij en amoureuze toestanden want dat vind je allebei tijdverlies. Ik ontmoette mijn fwb op een vakantiebaantje waar zij mij leidinggevende was. Onze relatie duurt al drie jaar en soms doet haar beste vriendin ook mee. Het weekend ben ik bij haar maar soms belt ze dat ze ff geen zin heeft en dat is voor mij ook prima. Zoenen doen we nauwelijks want dat beschouwt ze als een teken van liefde en die is er niet tussen ons. Daarnaast wel het gebruikelijke voorspel net als bij iedere vrijpartij. Toekomstplannen hebben we absoluut niet en de afspraak is dat we op gelijk welk moment de relatie mogen stoppen. Zonder verklaring of ruzie of verdriet. Verder zijn we allebei vrij om vreemd te gaan als we daar zin in hebben. Zo TS, ik hoop dat ik je hiermee een beetje inzicht gegeven heb hoe het werkt al zal het voor iedereen wel anders zijn. Maar voor mensen die dol zijn op seks maar niet het gedoe van een monogame liefdesrelatie willen, is het de gedroomde oplossing.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen ervaring maar ik zou het ook wel willen. Helaas niemand voor ogen die ook wil. Ik neem aan dat hij jou bij dat omkleden ook wel even heeft bekeken dus op dat gebied zit het dan wel goed. Jij wilt het wel heel gezellig maken en dat geeft verplichtingen tegen elkaar. Mogelijk wil hij die niet. Gewoon gaan praten en kijken of er iets leuks in het midden uit kan komen. Je weet wat je wil en ook wat het niet moet zijn.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten