Skip to content
2 reacties
1018 weergaves

Hulp nodig bij scriptie

Ik ben bezig met mijn scriptie maar heb hier hulp bij nodig. Is iemand bekend met www.topessay.nl? Zij helpen mensen bij hun scriptie. Heeft iemand wel is hulp ingeschakeld bij zijn scriptie?

23 jaar
3 jaren geleden

2 Reacties

  • Bij ons op de universiteit hebben ze ons uitdrukkelijk gewaarschuwd van in het begin: alle taken gaan automatisch door een anti-fraude tool. Niet alleen eindwerken, maar ook gewone taken en groepswerkjes. Eerst door een standaardtool, maar indien er twijfels zijn, of vermoedens zijn van fraude, dan ook nog door erg gespecialiseerde tools die veel, veel dieper graven.

    Iedereen heeft een typische schrijfstijl met onnavolgbare standaardzinnen en uitdrukkingen. Jouw schrijvers wellicht ook. Die halen ze er zo uit. Fraude betekent definitieve verwijdering van de universiteit, levenslang. En natuurlijk geen punten en geen diploma. En nooit nog een wetenschappelijke carriere, want je komt op een zwarte lijst van bedriegers. Indien de fraude ernstig is, dan volgt ook een rechtzaak, met de nodige persbelangstelling, zodat de universiteit openlijk afstand kan nemen van jou.

    Trouwens, een tekst voor een artikel en zeker voor een eindwerk wordt talloze keren tussentijds gelezen door jouw promotors. Ze bekijken al je kladjes. Voor de meeste richtingen moet je ook proeven en onderzoeken doen, samen met anderen. Je promotors willen elk stadium kunnen opvolgen en direct bijsturen. Ze stellen vragen over hoe en waarom je dit en dat schrijft, en waar je die info vandaan hebt, welk resultaat je proeven opgeleverd hebben. Ik geloof nooit dat jouw promotors erin gaan trappen als je je tekst door een ander laat schrijven.

    Als je met zoiets begint, ben je geen haar beter dan een ordinaire dief en oplichter. Nee, wellicht nog erger, want met een vals diploma benadeel je de eerlijke studenten, je brengt dat hele vakgebied in discrediet, de hele universiteit of school, en door jouw onkunde maak je fouten en richt je zware schade aan. In de geneeskunde zouden dan door jouw schuld kinderen sterven, bijvoorbeeld. Of als je architect of ingenieur wordt, zouden jouw gebouwen instorten en machines kapot gaan. Wil je zo iemand worden?

    Mijn advies: zorg dat je je vak kent en je diploma echt verdient. En zoniet ben je dat diploma niet waard. Dan moet je maar iets anders gaan doen dat je wel aankan.

    Het kan natuurlijk ook dat jij helemaal niet op zoek bent naar iemand om je werk te schrijven, maar dat jij zelf een bedrieger bent in dienst van die firma, en dat je op die manier hier achterbakse reclame probeert te maken voor jouw corruptie. Dat kan ook. Ik heb de naam van die firma doorgegeven aan de ethische commissie en aan de verantwoordelijke voor fraude-onderzoek.

    Het kan ook gewoon een bedrieglijke site zijn: mensen die zo dom zijn om erop in te gaan, moeten op voorhand betalen en zijn wellicht hun geld kwijt zonder ooit iets te zien. Wij hebben juist uitgebreid les gehad hoe fishing en bedrog te herkennen. Dit lijkt er sterk op.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je schrijft je vraag bij vriendschap, maar wat Topessay doet is bepaald geen vriendendienst. Ze schrijven de scriptie voor je en daar moet je dik voor betalen.
    In mijn ogen is het gewoon fraude als jij daar gebruik van maakt en ik vraag mij af of het je een goed gevoel geeft als je op die manier je studieresultaat haalt.
    Bovendien, je docenten weten natuurlijk ook wel dat dit bestaat. Weet je zeker dat je niet door de mand gaat vallen? Ze hebben wel meer werkstukken van jou onder ogen gehad en als jij zo'n scriptie geschreven door een ghostwriter inlevert, zullen ze dat dan echt niet merken?
    Als je door de mand valt ben je en je geld kwijt en verder dan huis dan wanneer je een matige scriptie had ingeleverd!

    Wat is jouw probleem? Ben je niet in staat de nodige informatie te verzamelen? Beheers je de materie niet? Of mis je de vaardigheid om er een goed leesbaar stuk van te maken dat voldoet aan de eisen die gesteld worden?
    Sommige dingen zijn op te lossen door hard werken, andere door iemand het eens te laten lezen en te laten adviseren. Een soort redacteur zoals auteurs die soms ook hebben.

    Bewaar je zelfrespect en los je probleem zelf op. Dan heb je je papiertje straks echt verdiend!

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten