Skip to content
9 reacties
178 weergaves

Nooit liefde krijgen...

Hallo ik ben 15 en voel me eigenlijk altijd eenzaam en zou zo graag liefde willen vinden..... Ik zit op een speciale school met maar 100 leerlingen ver van huis (stad waar alle andere van hier naartoe gaan) ik heb dus weinig sociaal contact .... Er zitten op deze school amper meisjes - voel me nu een jaar al heel ongeliefd en zwaar rot ik ben nu sinds een half jaar depressief en deed aan zelfbeschadiging maar nu hebt de psycholoog me elastiekjes tegen me zelfbeschadiging gegeven die ik om men pols moet doen en terug laten slaan... Heb nu weinig concentratie op school en slechte cijfers en ben super jaloers als ik bijvoorbeeld wel eens ergens heen fiets en dan zie ik een groepje scholieren gwn gezellig iets doen .... Ik denk gwn vaak:wrm is mij dit niet gegund? Ik ben wel heel verlegen en ik heb veel angsten (faal angst - mensen schuw - en altijd bang wat anderen van mij denken door uiterlijk bijvoorbeeld) ik zie t gwn niet meer zitten.... Zie echt geen licht puntje in de toekomst meer ... Iedereen die reageert bedankt

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik lees wel eens dingen hier op het forum en voel me dan schuldig omdat ik het zo goed heb. De één krijgt liefde de ander helemaal niks. Waarom is het soms zo ongelijk verdeeld in de wereld?! Wat leef ik met je mee jongen!!!
    Ik hoop echt dat je ooit iemand zal vinden die je kan laten zien hoe mooi het leven kan zijn. Kom op! Hou vol! Geef echt nooit op!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je zegt dat je nooit liefde krijg , maar waar zijn je ouders.

    Ik krijg de indruk dat hier mensen zijn die de liefde van hun eigen ouders niet aanvaarden , terwijl ouders dat meestal wel naar hun of haar kinderen hebben. Thuis werd altijd gezegd en nog steeds :

    Niemand is te groot bij vader en moeder opschoot .


    Van mijn eigen ouders krijg ik alle kindvriendelijke liefde die geen leeftijdsgrenzen kent en op meer zit ik zelf persoon ook niet te wachten

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ten eerste ben je 15... je hebt een heel leven voor je. Verpest dat niet door wat er nu gebeurt.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Oh das balen maat als ik een meisje was wou ik wel contact maken en misschien wel verkering maar dat ben ik niet sterkte je vind echt wel iemand hoor jongen 12

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, k heb hetzelfde probleem

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent forever alone x mij

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Zwaar verhaal, ga idd naar buiten en stap de wereld in, maak sociale contacten, en wees niet bang, wees zelfverzekerd. kleed je zoals jij leuk vind en jij graag wil, en doe anders een beetje mee met wat in is, zorg dat je zelfverzekerd in je schoenen staat en niets aantrekken van negatieve reacties. Sterkte

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Zwaar verhaal. Bedenk wel: je blijft niet altijd op die school zitten. Op een gegeven moment ben je klaar en ga je werken of een vervolgopleiding doen, en dan zul je wel meer mensen tegenkomen.

    Goed dat je bij een psycholoog zit en er niet mee bent blijven rondlopen. Blijf eraan werken om van je depressie te genezen, dan kun je echt beter worden. Ik heb het zelf meegemaakt.

    Zijn er in je buurt misschien sportclubs of andere verenigingen waar je lid van zou willen worden? Daar kun je ook mensen leren kennen, ook meiden.

    Bedenk vooral: dat je nu eenzaam bent, wil niet zeggen dat je dat altijd zult blijven. Zeker als je eenmaal van school bent, maar je kunt misschien ook nu al proberen om erop uit te gaan en mensen te leren kennen. Je situatie is niet hopeloos, ook al lijkt dat misschien zo. Veel sterkte en veel succes!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Super vervelend voor jou jongen!! blijven praten met deskundigen eventueel in combinatie met medicijnen. is er misschien een sportclub die je leuk vind of een sportschool in de buurt? Of heb je misschien een hobby die je samen met iemand anders kunt beoefenen? Hebben jullie een hond, ga er mee wandelen, ook hierdoor kun je sociale contacten krijgen en beweging is heel goed wanneer je depressief bent. En je moet denken, ik mag er zijn, ik ben de moeite waard. Probeer positief te denken, alle goeds voor jou!!

    22 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten