Skip to content
4 reacties
321 weergaves

Iedereen keert zich tegen me

Lang verhaal maar heel erg bedankt als jullie me willen helpen. --- Het begon allemaal in de eerste klas. Ik ging naar een andere school en kwam toen in een klas met een meisje waar ik het goed kon vinden, maar er was nog een ander meisje. Het klinkt heel kinderachtig maar dat ene meisje heeft dat andere meisje heel sluw van mij "afgepakt" maarja dus ze deden toen allebei raar tegen mij, dat is nu voorbij en ik ben van klas gewisseld. Nu zit ik in de 2e klas en is alles erger geworden, mijn "vriendinnen" blijken fake friends te zijn die achter mijn rug om lullen en delen ze snoep uit en krijg ik niet, allemaal dat soort kinderachtige dingen. Nu aan het einde van dit schooljaar (2e) heb ik mijn ouders overgehaald om naar een andere school te gaan. Ik ga daar nu heen met een ander meisje die haar plek ook niet kan vinden, maar zij heeft op die school al wat vrienden dus dan kan ik me als het goed is ook meteen aansluiten. Maar waar ik dus voor kwam is: heeft iemand tips zodat ik het niet weer verpruts op die nieuwe school?

14 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Mijn klasgenoten praten de hee tijd achter mijn rug, en dan doen ze nog de hele tijd alsof ze mijn vrienden zijn.Alle meisjes praten achter de rug van andere.Op dinsdag wist ik dat al omdat er drie meisjes naast mij zaten en begonnen te roddelen over een meisje van hun vorige school die nu ook in mijn klas zit(ik zit in het middelbaar).En de andere begonnen achter hun rug te praten dus ja mensen de meisjes van mijn klas zijn echte BITCHES.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Je moet gewoon jezelf blijven en meegaan met de verhaoen van je vriendinnen

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Het ligt echt niet aan jouw ! Blijf jezelf op je nieuwe school

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey!
    Ik heb dat ook heel erg gehad, ik bleef gewoon mezelf en probeerde mee te doen met de zowel populaire als wat mindere populaire kinderen (vooral meisjes).
    Ik ben nu dik bevriend met ze en ja een ruzie kan wel eens voorkomen, maar dat hoort bij een goeie vriendschap!

    Dus blijf gewoon jezelf en wurm jezelf een beetje in een groepje waarbij je eerste indruk al is 'Dat lijkt me een leuke groep!'
    Succes!

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten